Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

AlKa 13:17, 26 kwi 2015

Pozdrówki niedzielne
Kacha123 13:36, 26 kwi 2015

Pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na tulipanki, bo swoich nie mam, to se na cudzesy popatrzę
GosiaJoanna 14:10, 26 kwi 2015

gierczusia napisał(a)

Byłam , byłam bezik fajny..te jego listeczki mnie fascynują mam jeszcze jednego i za Chiny ludowe ńie mam go gdzie wsadzić.....

U mnie rośnie koło jałowca na przed ogródku, trochę go ciachłam i czekam az pokaże na co go stać...już się o niego pytają sąsiedzi mówię że czarny bo ze Ślązka jest hihihi

Chce zakupić takie poidełko i postawić na zamaskowanej studni ...co sadziesz o tym?

http://www.makstor.pl/product-pol-151-ZELIWNE-POIDLO-DLA-PTAKOW-OZDOBA-NA-OGROD-TARAS.html
gierczusia 14:56, 26 kwi 2015

AlKa napisał(a)
Pozdrówki niedzielne

witaj... długo Cię nie było....czasu jakoś tak mało ostatnio , prawda ?? Też tak mam niestety , a marzy mi się błogie lenistwo

Buziole
gierczusia 14:57, 26 kwi 2015

Kacha123 napisał(a)
Pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na tulipanki, bo swoich nie mam, to se na cudzesy popatrzę

Kasiu u mnie to się możesz zdziebko zdziwić mam ...hmmmmm,...jakieś 10 tulipanów ?? i to są moje najpierwszejsze więc będziemy kibicować im obydwie
gierczusia 14:59, 26 kwi 2015

GosiaJoanna napisał(a)

U mnie rośnie koło jałowca na przed ogródku, trochę go ciachłam i czekam az pokaże na co go stać...już się o niego pytają sąsiedzi mówię że czarny bo ze Ślązka jest hihihi

Chce zakupić takie poidełko i postawić na zamaskowanej studni ...co sadziesz o tym?

http://www.makstor.pl/product-pol-151-ZELIWNE-POIDLO-DLA-PTAKOW-OZDOBA-NA-OGROD-TARAS.html

źe też nie pomyślałam ,żeby go jeszcze dodatkowo w jakimś węglu wyciorać coby czarniejszy był a tak na serio , to można ciąć go ostro i nie trzeba się bać odwdzięczy się zagęszczeniem

Poidełko fajne ,takie stylowe i solidne nawet się martwiłam ile w sytuacji wagi żeliwa bedzi kosztować przesyłka , ale śię doczytałam ,że już od 20 zł, a więc ..da się żyć
GosiaJoanna 15:02, 26 kwi 2015

oooo nie wiedziałam to na drugi rok go ciachnę bardziej
gierczusia 15:05, 26 kwi 2015

GosiaJoanna napisał(a)
oooo nie wiedziałam to na drugi rok go ciachnę bardziej

Śmiało , śmiało ja mojego nie cięłam , bo jakoś mi d koncepcji nie pasował i był w przechowalniku..ale koleżanka zawsze na wiosnę go cięła ile wlazło i miała znacznie bardziej gęsty , zwarty i ładny
gierczusia 15:09, 26 kwi 2015

Melduję oficjalnie ,źe rozpoczynam dzis walkę z opuchlakami przy pomocy naturalnego preparatu zawierającego grzyby beauveria brongiartii...
O grzybie między innymi pisaliśmy tu:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/17-opuchlaki?page=67#post_1

Mam nadzieję ,że bedzie działał..będę składać meldunki na bieżąco
AlKa 16:33, 26 kwi 2015

Faktycznie czasu mało...
U mnie póki co śladów opuchlaków brak, ale może by tak profilaktycznie, zaatakować wroga