Cieszę sie ,że i mój wątek może się do czegoś przydać .. Zeolit naprawdę sprawdzony i goraco polecam
A akcent wodny.....aaaaa...
Bardzo mi się podoba ten projekt przelewowej dwupoziomowej sadzawki....jest po prostu bosski a ja tu patrzę na te kąpiące się w moim brzydactwie sikorki i tabuny ptaków , które przylatują do mńie do wodopoju..jaszczury,schodzące po kamieniach do samego lustra wody.....i jak tu ich i siebie tego pozbawić ??? Tak więc kwestia przebudowy oczka jak na razie wstrzymana...ze świadomością że dizajn mojego ogródeczka baardzo na tym ucierpi....
U nas zeolit niedostępny w sprzedaży sklepowej więc kupowałam w necie podobnie jak napisała Ci Ewka
Ps..dobrze ,że mnie wyręczyła , bo na moją odpowiedż to byś " troszku " poczekała...
Buziole
A wiesz Gośku ,że ja tego słowa " puczyć " jeszcze nigdy nie słyszałam ?? A orzecież bywało się w górach i to dość często...zapuczyć na ament to mnie możesz, bo kto do babci z obiadem pojedzie ??.... Ale na małe puczenie to ja siem piszę
Buziole
Ogród w skalo mikro, a wątek zdecydowanie w skali makro.... no cóż dobrze, ze wolną niedzielę mam to trochę u Ciebie pogrymaszę
No niestety mało fotek i musiałam poczytać dziś zapewne ładny dzionek u Ciebie, może znajdziesz chwilkę na kilka fotek
P.S. ze starszym Państwem już lepiej? Czy nadal nieczasowa jesteś?
Mozga sobie szaleje
Wiąz camperdownii ..śliczne ma te kffiatuchy choć gdyby miał takie jak magnolia to byłby drzewem idealnym
Mój wiciokrzew ja nie wiem co to za wariat , ale miał kwiaty chyba do listopada teraz wnet będą znów to najdłużej kwitnąca roślina w moim ogrodzie powinna dostać medal
To będą moje anźeliki mam przynajmniej taka nadzieję
Kwiaty skimmi z bordowo - różowych zrobiły się białe