Ela czy Ty swoje pomidorki uprawiasz w doniczkach czy masz jakiś mikro ogródek? Pytam z czystej ciekawości bo nie mam miejsca na warzywnik a przymierzam się do pomidorów w donicach...
Witaj u mnie
Moj ogród naprawdę mikro , nawet przy Twoim ...stąd pomidory są w doniczkach.. Moj kolega , doświadczony ogrodnik ze szklaranią ryczy na mnie ,że ja męczę te pomidory ale trudno, miejsca na nie naprawdę ńie mam. Doniczki docelowo będę bardzo duże i muszą pomidorom wystaczyć. Jeśli chcesz to zrobić mega profesjonalnie to poczytaj gardeners world bo tam jest o specjalnych odmianach do doniczek ja mam zwykle pomidory " słodkie "
Fryzjer nie zając..nie ucieknie , więc nie ma się co przejmować , ja też moje strzygłam dopiero teraz stwierdziłam ,że nie ma co im robić dodatkowego stresu bo swoje już w tej podróży i w oczekiwaniu na mnie przeżyły
Najważniejsze ,że Twoja jarzmianka w końcu sie pojawiła..bo przecież martwiłaś się o nią zdjęcie mojej jej pokaz ,niech się zawstydzi
Czasu potrzeba , żeby jakoś wrócić do normalności..masz rację.. A jakoś marnie mi to idzie..echhh