Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:54, 09 maj 2015

Mala_Mi napisał(a)
Mikro kosmos odwiedzony, liska nie głaskałam.. bo roznoszą wściekliznę
Czytam, że tez masz problem ze ślizgaczami
Zrób im zaporę za płotem.. ja sypię za swoim płotem, niech zdychają tam gdzie ich gospodarze trzymają pamiętasz jaki to był sklep z doniczkami ??

gdybym miała możliwosć lisa pogłaskać to bym to niewątpliwie zrobiła nie bacząc na wściekliznę a moooże zresztą..przy tych dzieciątkach w szkole to odrobina wścieklizny by się przydało

Nie pomyślałam ,żeby zrobic zaporę za płotem..to jest myśl trupy będą szpecić inną działkę dziękuję

A o donicach napisałam u Ciebie ,źebyś szukać ńie musiała..ale oni już kończą powoli chyba handel donicami a szkoda , bo fajne były

Buziole Aniu
gierczusia 18:55, 09 maj 2015

Bogdzia napisał(a)
Super ten zielony dach.

Bogdziu on mnie też bardzo cieszy , tym bardziej ze zrobiony przez nas samodzielnie i jakoś się trzymie a ziemi..noo jest tam jakieś 8 cm
gierczusia 19:01, 09 maj 2015

BusyBee napisał(a)
Elu ja się cieszę, że u mnie liściory na różach są trawki jeszcze się decydują czy rosnąć...czy nie rosnąć...a U Ciebie róże zakwitają...no nieeee gdzie tu sprawiedliwość???

Kindzia napisała
To niesprawiedliwa niesprawiedliwość...jedna róża i już pączuś??? A poczemu moje się obijają, ja się pytam???Buziak

Ja bym może tu wysnuła Wam jakąś teorię jak bym chciała Was podrażnić , to bym napisała ,że jak się róża chce odwdzięczyć za dobre warunki i serducho to szybko kwitnie ale już nie bedę Was wiosną denerwować
Za to Tosia chyba dobrze to zinterpretowała

Atena napisała

Bo jedna patrzy na drugą i wszystkie się obijają a u Eli ta jedna nie ma porównania i na tulipany patrzy

to nic tylko wywalać wszytskie róże oprócz jednej , najładniejszej i sadzić ją koło tulipanów
gierczusia 19:07, 09 maj 2015

Gierczusia napisała
mnie też są ptice ..nawet kos założył gniazdo w moich tujach , muszę mu jaki czynsz naliczyć moźeeee..3 opuchlaki dziennie ??
anna_studio napisał(a)
Mało...Policz 6

Mówisz ,aż sześć ??? noo w sumie...za rezydencję z basenem ,hodowlą zwierząt niefuterkowych i gratisowym ogrodnikiem , to solidna opłata się należy niech będzie 6
gierczusia 19:18, 09 maj 2015

A z rzeczy ogrodniczych..

Kule buksowe kupiłam

I rododendron Simona

Kasya 19:20, 09 maj 2015

gierczusia napisał(a)

Odbuziowywuję siedzę w szpitalu ..przy Dziadku ..jest źle..bardzo źle

sciskam, Elu
nicol21 09:44, 10 maj 2015

Elciu nie chcę być wredna, ale mam nadzieję że za te niby-kulki za dużo nie musiałaś płacić. Na pewno w twoich rękach z tych brzydkich kaczątek zrobią się łabądki, ale musisz ciut z nimi popracować bo póki co kulki to oczami wyobraźni widzę tylko .
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Ewa777 11:55, 10 maj 2015

Elu, opiekuj się teraz dziadkiem. Ogródek poczeka Przytulam Cię mocno
gierczusia 16:44, 10 maj 2015

nicol21 napisał(a)
Elciu nie chcę być wredna, ale mam nadzieję że za te niby-kulki za dużo nie musiałaś płacić. Na pewno w twoich rękach z tych brzydkich kaczątek zrobią się łabądki, ale musisz ciut z nimi popracować bo póki co kulki to oczami wyobraźni widzę tylko .

Ewelinko kulki były aźe...za 2 dychy więc grzech było nie wziąść..na dodatek ten sprzedawca jest sprawdzony źe ma towar zdrowy i nie kapryśny tak wiec mimo niewielkich mankamentów urody wzięłam kulasy z uśmiechem na ryjoku przystrzygę je parę razy i będą git
Dziś dałam im spokój , bo były sadzone , ale tak za parę dńi ..to już spod moich nożyc ńie uciekną
gierczusia 16:47, 10 maj 2015

Kacha123 napisał(a)
Cześć Elu. Zdjęcia cudne. Coś przyciąga te wszystkie zwierzoki do Ciebie - dobry charakter pewnie

Cieszę się,że mi się udało zrobić zdjęcia zasługujące na miano ładnych takim belejakim aparatem i w takim pyci ogródku nie jest to sprawa prosta

Za komplimenta w sprawie charakteru dziękuję , ale na ten temat to byś chyba musiała z moim eMusiem pogadać