Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:27, 02 lip 2015

eda napisał(a)
Na 500 set po czasie ale wakacje to wybacz Elunia najlepszego kochana i dużo radości z ogrodu i gości składam ja

Eeedziuuuu wielkie dzięki za życzonka i kfiatucha ściskam mocno
gierczusia 18:29, 02 lip 2015

siakowa napisał(a)
sie spóxniłam, na kaca pewnie zdązyłam jedynie Gratki 500

Echhhh Kaaasiu jaakiegoooo kaca ??? noo fieszzz ?? przeca to bez....alkoholowe
Dzięki za gratki i buziaki
gierczusia 18:32, 02 lip 2015

Iggia napisał(a)

Ja ci zazdraszczam spotkania a Ty mi Ani
Bardzo się cieszę, że mam blisko Anię i mam nadzieję, że kiedyś się u niej spotkamy i że nas nie wywali
Fajnie, że się załapałam na imprezkę

Bożeszzzz, mówisz ,źe my taaaakie aże rozrabiaki ????? noooo jak mnię Ania zaprosi to obiecujem być grzeczna

A co do spotkań , to nic tylko czasem zaszaleć trza ostanio była u nas na Śląsku Ewka..nooooo...z Gdańska więc , wiesz.....łap okazje i jedź
gierczusia 18:36, 02 lip 2015

KasiaW 76 napisała
aż mi się żal zrobiło, że Ja taka trzeźwa

Naloć Ci ????

KasiaW76 napisał(a)
Mi?

Noooo , Tobie jasne ,że Tobie może lekko poniewczasie , ale drinka bezalkoholowego wypić można zafffsze
Wiesz, jo mom taaaki zapłon
gierczusia 18:42, 02 lip 2015

AlKa napisał(a)
Ja też sie na impreze spóźniłam,ale co jak sie człek obija forumowo to tak jest. Wątek zdjęcia roku boski, szkoda że nie ma kolejnych lat Ubaw miałam niezły.

ja też ostanio durś na wagarach jezdem ale mam tu mocne postanowienie poprawy , bo już tęsknię za Wami łoookrutnie ten wątek z zabawnymi zdjęciami rzecywiście im się udał , dobrze ,że gdzieś go przypadkiem namierzyłam, bo radochę miałam niezła..a tych wątków jest tyyyyle ,że ja przynajmniej..kompletnie nie ogarniam
Kacha123 19:42, 02 lip 2015

Cześć Eluś. Mam nadzieję, wraz z Tobą powrócą śmichy-chichy i fotki
nicol21 20:32, 02 lip 2015

Nadrobiłam! Spodobało mi się to że mogłam zobaczyć ogród z szerszej perspektywy.
I przepis na ślimory - ekologiczny dla ogrodu i jakże dobry dla kieszeni Pozdwoliłam zacytować u siebie
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
BusyBee 21:33, 02 lip 2015

gierczusia napisał(a)

Muszę się przyznać ,że koffam te kolorowe drinki z palemką i niekoniecznie dla walorów alkoholowo zabawowych , ale dla wizualnych bo u mnie często " oczy jedzą " czekoladki kupiłam zupełnie przypadkiem , ale jak je ujrzałam , to stwierdziłam ,źe ich nie zostawię, choć w planie słodkości nie było bo to wszak prezent idealny dla jakiejś zakręconej ogrodniczki

O Loli myślę , a jakże różowości nawet ładne mam na podorędziu , ale czy ja wiem czy to będzie..hhmmm..konweniowało ??? Biały , brązowy i zielony z różowym ????... Lole z natury jasnej karnacji , więc biały odpada....aaaa.. Coś tam się wymyśli siedząca w każdym razie może nie będziesz musiała do zimy czekać

Ściskam Cię mooocno

Nie wszystkie kolory Lola musi mieć na raz Na pewno coś wymyślisz, bo wszystkie Twoje Lole cudne!...foteczki tarasiku wkrótce wstawię na wszelki wypadek...

Buziaki
AlKa 22:18, 02 lip 2015

Ooo Gierczusia wróciła
Zielona 23:27, 02 lip 2015

Elu, rozkładałam dzisiaj gazety na rabacie i.... pomyślałam o Tobie
U mnie taki "prasowy" dywanik działa "antychwastowo". Jak u Ciebie? Jest Pani zadowolona?

Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies