Ja też wierzę w takie dobre wróżki ponieważ Ty Elcia też nią Jesteś wszystko od Ciebie super u mnie rośnie no może oprócz żurawki bo gdzies mi zagineła :/ i nie ma jej.
Ela jak chcesz mieć jeszcze więcej to oderwij gałązkę od tujki w ukorzeniacz I będziesz miała więcej .A ja nareszcie wiem jak się moje nazywają dwie jedna mała druga duża /1 m /
Bo zbaraniałam na metce z Holandii był napisane zmatlic..ale wraz to już nie wiem wymiarowo wychodzi ,że to jednak broebeck i wizualnie też bardziej broebeck niż zmatlic ..żeby było śmieszniej to teraz kupiłam nowe " zmatliki" i idealnie pasują do mojego " zmatlika ".. Dom fffariatów norrrmalnie
Za dobre słowo dziękuję wcale o sobie jako o dobrej wróżce nie myślałam... Ale się cieszę a w kwestii żurawki to doś pomyslimy jak już z wczasów wrócę i te upały przeminą
Ftoś jom zeżarł ??? Abooooo , jak nic ,kradziochy porwwwwwali
Halinko ja muszę przyznać ,źe jeszcze nigdy nie próbowałam rozmnażać tuj...więc za instruktaż serdecznie dziękuję ale tak se myślę ,źe przy tym tempie wzrostu tego zmatlika , to ja bym się doczekała sensownej rośliny gdzieś tam ...kole sześćdziesiątki więc chyba sobie daruję
A krórą Ty masz Halinko ??? Zmatlika czy broebecka ???
Kasiu a moźe zbliżenie tych wachlarzyków coś by dało ??? Bo tak czytałam ,że zmatlik ma łodygi pionowo ...aaaaa....ja już sama nie wiem , szczerze mówiąc ..to znaczy się.....pisząc