Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 17:52, 02 lip 2015

Margarete napisał(a)
O kurczę..o 3 strony spóżniona, impreza sie odbyła, czekoladki wyżarte, kawka wypita, nawet już i kac sie skonczył - ja to mam pecha .....dla mnie tylko...to zielone serce zostało...co by sobie popatrzeć, dobre i to
Gratki na 500 stron i samych tylko życzliwych wpisów na dlaszych stronach życze...ale o to tu na tym forum najłatwiej

Małgoś te zielone serducho to tak dla Coebie na zafffsze kawkę zrobi się nową, a zamiast czekoladek muffinki Ci upiekę może być ??

Ściskam mocno i za dobre słowo i gratulacje baardzo dziękuję
BusyBee 17:56, 02 lip 2015

Eluś chwilkę mnie nie było a tu imprezka! ale i tak czuję się ugoszczona- szczególnie ten drinek mnie się podoba no i czekoladki niczego sobie

O Loli myślisz poważnie?? już się cieszę
...jeśli czas dla niej i dla mnie znajdziesz, to myślę, że Lola powinna siedzieć chyba, i nie musi być za duża, cobym ją mogła na stole posadzić ...jak ją z tego leżaka przepędzę a kolorystyka....no czerwonego nie lubię za bardzo...wolę różowy....poza tym na tarasie biały, brązowy i zielony kolor.... Ale wybór pozostawiam Tobie swój taras uwielbiam...będzie suuuper z Lolą- dotrzyma mi towarzystwa

Tylko Elu - to nic pilnego oczywiście...może być po zimie

Buziolki
gierczusia 17:58, 02 lip 2015

anbu napisał(a)

Popłakałam się z tego https://www.ogrodowisko.pl/watek/2645-zdjecia-roku-2012 ze śmiechu

Ja też ..nie wiem , jak to się stało ,że mi tyle czasu ten wątek umykał ......
A przeca...śmiech to zdrowie
gierczusia 18:16, 02 lip 2015

BusyBee napisał(a)
Eluś chwilkę mnie nie było a tu imprezka! ale i tak czuję się ugoszczona- szczególnie ten drinek mnie się podoba no i czekoladki niczego sobie

O Loli myślisz poważnie?? już się cieszę
...jeśli czas dla niej i dla mnie znajdziesz, to myślę, że Lola powinna siedzieć chyba, i nie musi być za duża, cobym ją mogła na stole posadzić ...jak ją z tego leżaka przepędzę a kolorystyka....no czerwonego nie lubię za bardzo...wolę różowy....poza tym na tarasie biały, brązowy i zielony kolor.... Ale wybór pozostawiam Tobie swój taras uwielbiam...będzie suuuper z Lolą- dotrzyma mi towarzystwa

Tylko Elu - to nic pilnego oczywiście...może być po zimieBuziolki

Muszę się przyznać ,że koffam te kolorowe drinki z palemką i niekoniecznie dla walorów alkoholowo zabawowych , ale dla wizualnych bo u mnie często " oczy jedzą " czekoladki kupiłam zupełnie przypadkiem , ale jak je ujrzałam , to stwierdziłam ,źe ich nie zostawię, choć w planie słodkości nie było bo to wszak prezent idealny dla jakiejś zakręconej ogrodniczki

O Loli myślę , a jakże różowości nawet ładne mam na podorędziu , ale czy ja wiem czy to będzie..hhmmm..konweniowało ??? Biały , brązowy i zielony z różowym ????... Lole z natury jasnej karnacji , więc biały odpada....aaaa.. Coś tam się wymyśli siedząca w każdym razie może nie będziesz musiała do zimy czekać

Ściskam Cię mooocno
gierczusia 18:18, 02 lip 2015

EPODLAS napisał(a)
Trochę spóźnione ale serdeczne gratulacje z okazji 500 setki.

U nas sucho, deszczu zdecydowanie za mało.

Bożenko wielkie dzięki za gratulacje i kffiatucha
jazzy 18:18, 02 lip 2015

Macham prze pani w ten gorący dzień
gierczusia 18:19, 02 lip 2015

atena35 napisał(a)
Elu, trudno za Tobą nadążyć. Dobrze, że fotki można oglądnąć

Tośku noo proszę Cię ja siem już wlokę jak staaaary żółw ale na fotki zawsze zapraszam
gierczusia 18:20, 02 lip 2015

jazzy napisał(a)
Macham prze pani w ten gorący dzień

Łoooo maruuuluuuuu jaki piękny awaterek i to jeszcze ruchomy chylę czółka
eda 18:22, 02 lip 2015

Na 500 set po czasie ale wakacje to wybacz Elunia najlepszego kochana i dużo radości z ogrodu i gości składam ja

gierczusia 18:25, 02 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Ja też spóźniona Wybacz Elu, ciężko u mnie z czasem ostatnio Z okazji 500 życzę Ci, aby Twój ogród wszelkie plagi omijały
Wszystko, co przygotowałaś dla odwiedzających Cię z tej okazji bardzo mi się podoba Ty to umiesz się przygotować Super czekoladki

Ewciu Ty się opóżnieniem ńic nie martw , bo ja też ostatnio permanentnie w niedoczasie ...ale tu ludzie wyrozumiali, zrozumieją .. Za życzonka wielkie dzięki ,z plagami nie jest najgorzej oprócz tych czarnych paskudników..grzyb działa marnie , albo dopiero w przyszłym roku bedzie widać działanie..bo teraz to maaaarnie ciekawe jak u Ciebie ???
Ściskam mocno