Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 10:35, 07 maj 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Padało u Ciebie? U mnie cały dzionek pięknie było. Buziam

Noo widzisz Gośku..jaka ta pogoda kaprysna .. a wtedy barrrrdzooo chętńie bym się z Tobą zamieniła, bo stęskniona za słoneczkiem byłam
Buzioki gorące

gierczusia 10:40, 07 maj 2016

Bea napisał(a)
Czekam na kolejne zdjęcia ławeczki i doniczki.
Co w nich będziesz sadzić?

Dziękuję za pozdrowienia i macham do Was.

B.

Przed domem rozpierducha taka ,że az mi się nie chce wychodzic ... noo ale trudno, zeby było ładnie musi przedtem byc brzydko
Jestem w trakcie, jak będzie gotowe..zaraz dam znać
W doniczkach będą kulki buksowe, rododendron( jednego udało mi się uratować przed tymi czornymi paskudami )no i chciałabym bergenię...ale jak będzie , to się dopiero zobaczy ...mam obawy ,że zaś mi się włączył instynkt upychaczki

Buziole gorące dla Was widzę , jak machasz odmachuję
gierczusia 10:45, 07 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Elu, tulipanki pokazuj Ławeczka już na miejscu docelowym?
Jak u Ciebie z opuchlakami? Bo u mnie na razie cisza. Nawet jak coś wykopujemy to nie ma larw Oby tak zostało

Ewcia... Noe uwierzysz.....nie mam ani jednego tulipana .... Miały być angeliqui ' ki ale po trzech latach zrobiły strajk i nie zakwitła ani jedna !!! Zaraz je wyciepam opuchlaki są i maja się całkiem dobrze jak to zwykle z nimi bywa... mam wrażenie ,ze nawet gdyby nas jaka kleska spotkała..typu putinek lub bomba, to nas slag trafi ,a opuchlaki dalej se będa zarły... W każdym razie...menju bardzo im ograniczyłam ( może zdechną z głodu , albo pójda do sasiada )... wszystkie rodki sprzed domu wyciepałam....załowac już nie było czego bo wygladały masakrycznie
Ciesze się ,że przynajmniej u Ciebie nie ma tych czarnych paskudników

Ławeczka jeszcze w trakcie , jak co

Buziole
gierczusia 10:48, 07 maj 2016

lojalna_ napisał(a)
Odpoczęłas . Tyle dobrego skoro fotek nie ma)). Do ławeczki nadal wzycham

Jolciu...taka byłam wykonczona, że nawet do dziś nie udało mi sie zregenerowac ... może to dlatego ,źe sie cały czas martwię o szkołę młodego...echhh...nie wiem
W kazdym razie..liczę na jakąs małą kawkę połączoną z odbiorem ławeczki
gierczusia 10:49, 07 maj 2016

boguslawa_madejska napisał(a)
Ela ławeczkę widziałam ,czy ma już stałe miejsce?

Bogusiu jeszcze nie ma stałego miejsca walcze ,żeby tą sprawę juz zamknąć mam nadzieję ,że jak co roku wybierzemy się na wystawę kwiatów do Parku Sląskiego
gierczusia 10:55, 07 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Coś czuję, że jak Elka strzeli fotami to padniemy na łopatki
Ja juz robię wielki transparent z prośbą o MikroFoty
Miłego dnia

...... Jaaaaaaaa, padniecie...już to widza .... na łopatki.....aleeee...z rozpaczy
Transparent widać aż tu i przez niego pół nocy wczoraj kopałam przed domem ,żeby to skoczyć jak najszybciej ...cobyś już Bidulko nie musiała z tym transparentem stac ..Myślę,że już lada dzien
A teraz mamy zagwozdkę co zrobic , coby nam ławki ( w cenie 1/3 mojej pensji !!) nie podpinkolili sprzed domu ... emuś pojechał po kotwy
Prośba o mikro foty nie została opatrzona znaczkiem skarbowym , ale niech będzie zaraz zostanie rozpatrzona pozytywnie

Kofffam Ciem
gierczusia 10:56, 07 maj 2016

ewa004 napisał(a)
To i ja czekam na te wystrzałowe foty

Łojjjjj Ewkaaaaa
gierczusia 10:57, 07 maj 2016

Kindzia napisał(a)
Ela jak tam Giardina??? Ruszyła???

Nieeeee Kasiu .. Podlewam ,zasilam...i nic ani jednego pączuszka
gierczusia 11:00, 07 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Przybiegłam z rewizytą do mikro ogródka.
Całości nie dam rady nadrobić, ale postaram się być teraz na bieżąco
Pozdrawiam

Czesć Aniu rozgość się i pośmiej się z nami moj ogrodeczek też mały pod lasem..choc chyba słowo " mały " w tym akurat przypadku to profanacja nie sposob tego nadrobic..matuuulu...tyle czytania ale zapraszam na bieżaco
Pozdrowionka
Ewa777 11:18, 07 maj 2016

gierczusia napisał(a)

Ewcia... Noe uwierzysz.....nie mam ani jednego tulipana .... Miały być angeliqui ' ki ale po trzech latach zrobiły strajk i nie zakwitła ani jedna !!! Zaraz je wyciepam opuchlaki są i maja się całkiem dobrze jak to zwykle z nimi bywa... mam wrażenie ,ze nawet gdyby nas jaka kleska spotkała..typu putinek lub bomba, to nas slag trafi ,a opuchlaki dalej se będa zarły... W każdym razie...menju bardzo im ograniczyłam ( może zdechną z głodu , albo pójda do sasiada )... wszystkie rodki sprzed domu wyciepałam....załowac już nie było czego bo wygladały masakrycznie
Ciesze się ,że przynajmniej u Ciebie nie ma tych czarnych paskudników

Ławeczka jeszcze w trakcie , jak co

Buziole

Elu, wcześniej pisałam, że nie widać opuchlaków w sensie larw nie spotkałam w ziemi. Teraz niestety znalazłam kilka osobników dorosłych i się zdenerwowałam. Od razu zamówiłam Larvanem i będę walczyć dalej.
Jak nie wyjeżdżasz na długi weekend majowy, to jest szansa, że posiedzę na Twojej ławeczce
Nie stresuj się szkołą syna - będzie dobrze Powiem Ci, że z wyborem studiów nie jest lepiej. Jak się spotkamy, to Ci poopowiadam
Wysyłam priv