Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

AsiaK_Z 10:54, 19 kwi 2016

gierczusia napisał(a)

No to się cieszę ,źe wybrałam niezgorsze myślałam o 2 dużych , symetrycznie i jeszcze dwóch różnych mniejszych...właśnie czekam na jakieś info o dostwie..bo chcą to wieżć na palecie a to koszt łoookrutnr

Mówisz,że Młody do mnie podobny ??? a wiesz ,źe jakoś tgo wcale tego nie dostzregam??? Inny kolor oczu , nooooo...i ja nie jezdem blondyną niestety
Buziole oogromniaste

Eluś kolor "pióroofff" to dziś nie problem, ale Twój ci On
A co do jego "wypasu", to po kim ma być okrąglutki? Łojciec i Matula chude som przeca Ożeni się to przytyje
Enya73 14:21, 19 kwi 2016

Michał to już też prawdziwy facet. Myślę, że już możemy odetchnąć z ulgą. Co?
Ławeczka boska. Oby tylko Ci jej ktoś nie zarąbał.
Pozdrowienia
Juzia 06:49, 20 kwi 2016

gierczusia napisał(a)

Juzeczkuuuuu czyś Ty nie jest zbyt pazerna ?? dwie pikne ławki kcesz mieć ??.. jedna Ci nie wystarczy ??
A tak na poważnie własnie byłam u Ciebie i gapiłam się na Twoją ławeczkę też jest cudna a jakże byłoby nudno, gdybysmy wszystkie miały jednakowe ....

Ale ja mam dwie ładne i jedną brzydką...
A chciałabym mieć przynajmniej dwie cudne!

Niee....tak serio to chodzi mi raczej o to z czego są zrobione. MOje sosnowe...to długo nie wytrzymają.
Urszulla 07:25, 20 kwi 2016

Gdzie ta Ławeczka, pomyślałam i cofałam kilka stron szalejesz kobieto-koniecznie pokaż na właściwym miejscuSynuś też wypasiony przez Ciebie w odzienie- niech mu los sprzyja, trzymam kciuki.
gierczusia 14:49, 20 kwi 2016

Urszulla napisał(a)
Gdzie ta Ławeczka, pomyślałam i cofałam kilka stron szalejesz kobieto-koniecznie pokaż na właściwym miejscuSynuś też wypasiony przez Ciebie w odzienie- niech mu los sprzyja, trzymam kciuki.

Ulka czeeeeść ..
Ławeczka niestety jeszcze stoi w garażu z przyczyn czysto logistycznych ... Ale może za jakiś tydzień czy dwa mi się uda bo to grubsza operacja tak ogółem, nie tylko postawić ławkę...

Uśmiałam się jak czytałam Twojego posta..bo to tak abstrakcyjnie zabrzmiało " synuś wypasiony " oczywiście potm doczytałam resztę zdania , ale i tak banana na ryjoku mam do tej pory
Za kciuki wielkie dzięki, pewnie się przydały a ja chyba powinnam se dzisiaj wypić jednego ( choć raczej niepijąca jezdem ) z okazji zakończenia tego okropnego egzaminacyjnego maratonu..do teraz nie wiem , kto był bardziej zesztresowany zdajacy czy mamusia

Buziole ogromniaste stęskniłam się już za Wami okropnie
gierczusia 14:55, 20 kwi 2016

Juzia napisał(a)

Ale ja mam dwie ładne i jedną brzydką...
A chciałabym mieć przynajmniej dwie cudne!

Niee....tak serio to chodzi mi raczej o to z czego są zrobione. MOje sosnowe...to długo nie wytrzymają.

Kofffam Ciem Juzeczku ... Brzydka ławka..już tooo widza
A o sosnowych ławkach to se pomyśl ,źe szybko się zepsują i nie będziesz musiała kombinować coby tu eMusiowi powiedzieć,zeby go nakłonic na kupno nowej a wyrzucenie starej.... Po prostu odbędzie się to w sposób naturalny... A ja na moją będę chyba patrzec do zasra...ej śmierci

Ściskam mooocno
Sebek 15:07, 20 kwi 2016

Już chyba po wszystkim? Tyż mam granatowy garnitur I grafitowy I jeszcze jeden mnie kusi
AsiaK_Z 15:09, 20 kwi 2016

Sebek napisał(a)
Już chyba po wszystkim? Tyż mam granatowy garnitur I grafitowy I jeszcze jeden mnie kusi

Sebciu, nie daj się namawiać, kupuj następny gang Dobry garniak na wagę złota
Juzia 15:44, 20 kwi 2016

gierczusia napisał(a)

Kofffam Ciem Juzeczku ... Brzydka ławka..już tooo widza
A o sosnowych ławkach to se pomyśl ,źe szybko się zepsują i nie będziesz musiała kombinować coby tu eMusiowi powiedzieć,zeby go nakłonic na kupno nowej a wyrzucenie starej.... Po prostu odbędzie się to w sposób naturalny... A ja na moją będę chyba patrzec do zasra...ej śmierci

Ściskam mooocno

W sumie to masz rację
Mi się szybko meble nudzą, to może i sosnowe lepsze

Tyż Cię koffam!!!
Kacha123 15:53, 20 kwi 2016

My już też po! Uff! Mój młody zadowolony z siebie. Przystojniak z tego Twojego synusia