Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 18:25, 21 kwi 2016

Kindzia napisał(a)
Dawno Cię nie widziałam...dziecko już masz dorosłe...ławeczki angielskie...

Buziole

Łojjjj Kasieńko .. Bo jo durś na tych wagarach...
A z tą dorosłością...echhhh Ci powiem ..zawsze mówię to rodzicom moich uczniów ( dot.gimnazjalistów): ciała dorosłych a mózgi ...pięciolatków

Mam nadzieję ,że się pod koniec tego maja spotkamy wreszcie .. no chyba ,że wcześniej uda mi się odbiór laweczki zorganizować

Ściskam moooocno
gierczusia 18:31, 21 kwi 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Eluś kolor "pióroofff" to dziś nie problem, ale Twój ci On
A co do jego "wypasu", to po kim ma być okrąglutki? Łojciec i Matula chude som przeca Ożeni się to przytyje

Czyzbym trafiła na bliską memu sercu fankę Sienkiewicza ??.. bo ja go naprawdę uwielbiam
Mlody ma ciasną skórę po moim ojcu , nie po moim mężu , bo on caaałkiem słuszny chop ...
.... mówisz ,że się ożeni??.. to ja Cię trzymam za slowo bo póko co baby go fffcale nie interesują...moja koleżanka mająca syna w tym samym wieku mówi ,źe powinnam się z tego cieszyc, ale czy ja tam wiem.......chciałabm kieduśtam zostac babcią .. brak mi bardzo pierwiastka żeńskiego w rodzince..u nas same chłopaki..w tym pokoleniu co Michał..6 chlopaków mamy..ani jednej małej kobitki...echhhh
Kindzia 18:33, 21 kwi 2016

gierczusia napisał(a)

Łojjjj Kasieńko .. Bo jo durś na tych wagarach...
A z tą dorosłością...echhhh Ci powiem ..zawsze mówię to rodzicom moich uczniów ( dot.gimnazjalistów): ciała dorosłych a mózgi ...pięciolatków

Mam nadzieję ,że się pod koniec tego maja spotkamy wreszcie .. no chyba ,że wcześniej uda mi się odbiór laweczki zorganizować

Ściskam moooocno

Agentko

Melduję, że som maluśkie magnolki właśnie do takich mikro Zobacz se moją Satysfaction, do 2 metrów rośnie
gierczusia 18:34, 21 kwi 2016

Enya73 napisał(a)
Michał to już też prawdziwy facet. Myślę, że już możemy odetchnąć z ulgą. Co?
Ławeczka boska. Oby tylko Ci jej ktoś nie zarąbał.
Pozdrowienia

Lojjj Anitko martwic to ja się przestanę jak zobacze młodego na liście nad kreską...czyli...jakiegoś tam 30 czerwca..wcześniej chyba nie dam rady

Co masz takie katastroficzne wizje ???... Nie martw się..... Ławeczkę przybetonujemy do podłoża .... Oooooo
gierczusia 18:35, 21 kwi 2016

Kindzia napisał(a)

Agentko

Melduję, że som maluśkie magnolki właśnie do takich mikro Zobacz se moją Satysfaction, do 2 metrów rośnie

Kaaasiuuuulllaaaa ... nie kuś że mnieeee .. Już mi pęko w szwach
gierczusia 18:37, 21 kwi 2016

Sebek napisał(a)
Już chyba po wszystkim? Tyż mam granatowy garnitur I grafitowy I jeszcze jeden mnie kusi

Nooo...niby po wszystkim .. niby .. ale dzięki za troskę
Asia K Z napisała
Sebciu, nie daj się namawiać, kupuj następny gang Dobry garniak na wagę złota

Dobrze prawi ... nalać Jej ... Oranżady...żeby nie było

Jak już się zdecydujesz na kolejny garnitur a będziesz chciał namiary to pisz lub dzwoń chętńie pomogę
gierczusia 18:41, 21 kwi 2016

Juzia napisał(a)

W sumie to masz rację
Mi się szybko meble nudzą, to może i sosnowe lepsze

Tyż Cię koffam!!!

Noooo widziszzzz .. To kiedy szukasz kolejnej ławki ??

Buziole
gierczusia 18:43, 21 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)
My już też po! Uff! Mój młody zadowolony z siebie. Przystojniak z tego Twojego synusia

Patrz Kasiu w tym całym amoku zapomniałam ,że masz Synka w tym samym wieku...echhh..przepraszam
Ale grunt ,że Twój Młody też zadowolony i teraz musimy popchac ten wózek do samego końca czyli do końca czerwca
Mam nadzieję ,że jakoś damy radę

Buziole ogromniaste
gierczusia 18:54, 21 kwi 2016

A teraz konic fanzolenia ..troszkę pisma obrazkowego ,,które tak lubimy wiosna w mikro ogrodzie dla Was

AgnieszkaW 19:19, 21 kwi 2016

Ławka cuuudna, ale wiosna w Twoim ogrodzie też, tylko troszkę mało fotek Pozdrawiam