Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Ewa777 19:23, 21 kwi 2016

Pięknie jest w tym Twoim mikro
Fajny synuś
Lukasz2013 19:27, 21 kwi 2016

Pięknie wiosennie. Apelujemy o wiecej fotek.
AsiaK_Z 19:58, 21 kwi 2016

gierczusia napisał(a)

[...]

Dobrze prawi ... nalać Jej ... Oranżady...żeby nie było

[...]

No to se zaszaleję na tej oranżadzie...
Słyszałam że woda najlepsza na fszysssstko wystarczy tylko dodać dwie krople do szklanki wódki
Bea 09:20, 27 kwi 2016

Widziałam, że zakup bardzo udany.

Buziaki
nicol21 16:14, 27 kwi 2016

Sympatycznie owocują prace ubiegłoroczne - teraz roślinki już zadomowione więc będę duuużo lepiej wyglądać niż w ubiegłym roku!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
gierczusia 20:21, 03 maj 2016

nicol21 napisał(a)
Sympatycznie owocują prace ubiegłoroczne - teraz roślinki już zadomowione więc będę duuużo lepiej wyglądać niż w ubiegłym roku!

To właśńie lubię w żywocie ogrodnika .. Prawie zawsze zbierzesz plony swojej cięzkiej pracy..no chyba,źe przymrozek, plaga opuchlaków, mszyc....iteeepeeee ale ..to takie drobiażdżki
Buziole
gierczusia 20:24, 03 maj 2016

Bea napisał(a)
Widziałam, że zakup bardzo udany.

Buziaki

Cieszę się Beatko,źe się podoba .. teaz kompletuję restkę wyposażenia a potem...potem już tylko pozostanie mi zakasać rękawy i doooo roboty
Jak ja kofffam te dłuuugie likendy
Buziolki dla Was i dla Ser Włochacza również
gierczusia 20:29, 03 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)

No to se zaszaleję na tej oranżadzie...
Słyszałam że woda najlepsza na fszysssstko wystarczy tylko dodać dwie krople do szklanki wódki

Nooo i maszzz babo placek kcesz tu porządńie siem prowadzić, proponując łoranżadkę, a kcom ci dać..szklankę wooooodki masz ci lossss tak se myślę..że jakbym taką szklanicę wypiła przy mojej masie , to nic ino do szpitala na odtrucie bo na izbę bym się nie kwalifikowała
gierczusia 20:31, 03 maj 2016

Lukasz2013 napisał(a)
Pięknie wiosennie. Apelujemy o wiecej fotek.

Alllloooooo ... apele są rozpatrywane jedynie po złoźeniu podania ze znaczkiem skarbowym
A tak na poważnie..dziś to bym musiała biegać z aparatem między jedną kroplą a drugą..albo...pomiędzy błyskawicami ... w zasadzie...to ja szybka jezdem , ale czy aż takk ???
gierczusia 20:34, 03 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Pięknie jest w tym Twoim mikro
Fajny synuś

Achhh Ewciuuuu moźe i pięknie , za komplimenta dziękuję...ale ...to i tak ..tylko mikro i ileż można pokazywać w kółko to samo
Ps. Młodemu nawet nie mówię,że zebrał tyle pochwał , bo zaraz mi się zaczńie unosić pod sufirem

Buziole gorąccceee