Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 06:53, 07 wrz 2016

jazzy napisał(a)

Hahahaha sikam!

Božeszzz jeszcze wydatki na pampersy dochodzą .....
gierczusia 07:01, 07 wrz 2016

alinak napisał(a)
Ło matko Gierczusia z montowania rynien kabaret zrobiła. Jak już zrobisz to strzel fotę ,coby nam takie gały z zachwytu wyszły, a i włosy może nam dęba staną.

buziaki ślę bom się stęskniła.

Alinko ja mam jak zwykle pod górkę ..inni coś se zaplanują i wykonują..u mnie..zawsze coś wiesz jak to się mówi : jak nie urok, to sr.....a nadal nie mam wyceny rynny ..i nadal dumam czy nie lepiej jednak czarna??? fontannę chcę tam mieć i jak w srebrnej będzie na dnie stała czarna fontanna ??????

A jakby Wam miały AŻE TAK gały wyjść i włosy dęba stanąć , to może ja tej rynny fffcale nie zrobiem, bo wyście Wszystkie takie fajne Dziołchy i jak będziecie wyglądać z takimi szpetnymi oczyskami i fryzurką
A propos tych buziaków.. Może masz tam gdzieś w grafiku wyjazd służbowo do Katowic ?? hmmmmm myśl bo ja zapraszam
Ściskam mooocno
Kasia_CS 07:35, 07 wrz 2016

Kurczę, znow mi umknal ten wątek! Trzeba nadrobic, juz w obserwowanych siedzi pozdrowionka Gierczusiu
lojalna_ 07:35, 07 wrz 2016

Tak tak gały to nam wyleza jak zrobisz ta rynnę, ścieżkę czy co tam Ci w koncu wyjdzie ;?
Kasya 07:55, 07 wrz 2016

nadrobilam ostatnich kilka stron czekam an dalszy rozwoj wypadkow
m_gocha 08:09, 07 wrz 2016

Myślę, że czarna rynna byłaby lepsza - Doda głębi, będzie bardziej neutralna a zwłaszcza jak na dnie będzie pompa czy fontanna To taka myśl z rana przed pracą
Ewa777 22:11, 07 wrz 2016

Eluś, życzę dobrych wyborów i niskich cen
Dzieje się u Ciebie jakby to początek sezonu był
A tych gał facetowych, to się też przestraszyłam
gierczusia 13:00, 08 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)
Eluś, życzę dobrych wyborów i niskich cen
Dzieje się u Ciebie jakby to początek sezonu był
A tych gał facetowych, to się też przestraszyłam

Czešć Ewciu łooo matuuulu..początek sezonu marzę o nim gdyby ktoś umiał popychać czas..i tak go ..gmmm..pytnął do marca oddałabym fffszystko noo prawie ale to oczko chciałam zrobić już dawno , tylko..hmmmm..zawsze coś eMuš zarobiony i musiałam go przekonywać, żeby ktoś mi to zrobił obcy.. A ponieważ Seba to taka męska Zosia Samosia to łatwo nie było... teraz nadal ćzekam na wycenę rynny z nierdzewki..tyle czasu a chłop jakiś niepoważny chyba ...i to dobrze nie wróży i na dodatek cały czas sié waham nad kolorem rynny....echhhh
gierczusia 13:02, 08 wrz 2016

m_gocha napisał(a)
Myślę, że czarna rynna byłaby lepsza - Doda głębi, będzie bardziej neutralna a zwłaszcza jak na dnie będzie pompa czy fontanna To taka myśl z rana przed pracą

Noo trafiłaś w samo sedno moich wątpliwości...widok czarnej fontanny w srebrnej rynnie..
Dzięki za takie fajne podsumowanie
gierczusia 13:04, 08 wrz 2016

Kasya napisał(a)
nadrobilam ostatnich kilka stron czekam an dalszy rozwoj wypadkow

Ajjj Kasiu trza było tylko pismo obrazkowe , no chyba ,że miałaś ochotę sié pośmiać
Też czekam na dalszy rozwój liczę na to,że przed zimą zdążę