Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:18, 09 wrz 2016

Kasya napisał(a)
Ślicznie w twoim małym ogródku
Jeżowka ciekawie się zapowiada
Krótko bo z telefonu

Ajjjjj, jak ja nie znoszę do netu z telefonu pisać mimo wielkiego wyświetlacza jednak to nie jest to...tym bardziej się cieszę z Twoich odwiedzin Kasiu czekam na ten kolor jeżówek jak gooopia..już wrzesień a one dalej są " w lesie " z kwitnieniem .....
Za komplimenta dziękuję
gierczusia 21:22, 09 wrz 2016

BasiaLT napisał(a)
Sentencja boska kolejny dobry powód żeby zjeść ciasteczko

Jestem tego samego zdania wprawdzie ze wszystkich słodyczy najbardziej lubię boczek, ale te ciastka tam były niemożliwe..tarta z jakimś tam budyniowym kremem i warstwa owoców leśnych...jeżuuuuuu, ślinianki mi oszaleją i jak tu spać ??
gierczusia 21:25, 09 wrz 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sentencja rewelacjaJa to jestem baaardzo bezpiecznaRoślinki zawsze sobie rosną jak chcą nie patrząc na to czy nam wielkość pasuje

Jesteście Wszytskie niemożliwe
Z tymi wielkościami to jaja są nie wiem czamu niektórym te red barony rosną taaakie wielgaśne jakieš dopalacze im serwują czy jak ?? czy ma ktoś red barona znacznie powyżej 50 cm ???
gierczusia 21:27, 09 wrz 2016

Mixtoorka napisał(a)
Pięknie, ciepło i słonecznie u Ciebie. Trzymam kciuki za kolor Jeżóweczki.

Cześć Karolinko ja też łaże koło niej jak koło jeża to już chyba tylko paré dni i wszytsko będzie jasne ale wiesz..im sié bardziej czeka tym się bardziej dłuży
I niech te słońce juž zostanie na dłużej...tak kocham te ciepłe dni nie chcę jeszcze jesieni .....
gierczusia 21:29, 09 wrz 2016

Kasia_CS napisał(a)
Kurczę, znow mi umknal ten wątek! Trzeba nadrobic, juz w obserwowanych siedzi pozdrowionka Gierczusiu

Kasiu no witaj w moim mikro šwiecie rozgość się , kawkę Ci zrobić ??
JustynaZ 21:30, 09 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Jestem tego samego zdania wprawdzie ze wszystkich słodyczy najbardziej lubię boczek, ale te ciastka tam były niemożliwe..tarta z jakimś tam budyniowym kremem i warstwa owoców leśnych...jeżuuuuuu, ślinianki mi oszaleją i jak tu spać ??
. Przed spaniem koniecznie trzeba zjeść coś słodkiego , bo wtedy wydzielają się endorfiny i sny są kolorowe
Ewa777 21:50, 09 wrz 2016

Eluś, Twój wątek jest na pewno wyjątkowy Tyle radości wnosisz i za to Cię kocham Red baronem na prawdę nie przejmuj się Wielkość nie ma znaczenia
Pluszakowa 22:59, 09 wrz 2016

Och na seans ciastkowy zaproszę jak tylko będzie tak je podać i zjeść

Melduję że od wczoraj posiadam 250m2 ugoru pełnego rzepaku może dostanę jakąś dopłatę z unii?

Pamiętam jak czekałam aż zakwitnie ostróżka która dałam mojej mamie na dzień matki a ta zwlekała do końca sierpnia
jazzy 00:53, 10 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Ela, Tobie jedno i tak nie pomoże Musisz z 50 sztuk dziennie pochłaniać

Rozchodniki ze stipom cudne!
Cmokam!
gierczusia 09:53, 10 wrz 2016

JustynaZ napisał(a)
. Przed spaniem koniecznie trzeba zjeść coś słodkiego , bo wtedy wydzielają się endorfiny i sny są kolorowe

Justynko uwielbiam Cię wreszcie mam usprawiedliwienie na swoje wieczorne obżarstwo endorfiny a czy one też wydzielają się na przykład poooo boczku ??? Bożeszzzz, jestem fanem bekonu ale psssttttt
A poza tym...chyba wczoraj jeszcze za mało zjadłam bo miałam sny czarno - białe
Dziś trza wdrożyć program naprawczy