Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 20:56, 28 wrz 2016

Luki napisał(a)
No to teraz mi gupio jak byk jak nie zimuje. Chociaż wkradła się pomyłka...4 ogrodników było
Jak nie przetrwa to jak mówiłem, masz zaklepane Solar Eclipse lub Gunsmoke i przystawisz co Ci bardziej pasuje

Łukasz nie ma co Ci być głupio....zdarza się.... ale najzabawniejsze jest to ,że ja i tak łażę koło ńiej jak koło jeża, bo o ile do reda pasowała cudnie , to już na rabacie podoba mi się średnio i chyba wcisnę ją zupełnie gdzie indziej
AsiaK_Z 21:04, 28 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Moniu fajnie ,że się fotki podobają czamu nie mówiłaś ,że jedziesz tu do nas?? Od Jolki do mnie jest niecałe 10 min..mogłyśmy wypić kawkę i u mnie....szkoda ..ale mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś nadrobimy
Wyjazd był naprawdę super naładowałam akumulatory na zaś a wiem ,że dziewczyny już kombinują Kapiasa czy coś podobnego
Na pierwszym zdjęciu jest czyściec tam był po prostu dywan czyśćcowy ńie mylić z piekłem

Do Kapiasa? Kurka, daleeeeeekoooooo
Ewa777 21:15, 28 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Te roślinki wyglądają jak jęzory Z czyśćcem może się kojarzyć
Pluszakowa 21:56, 28 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Dobrze Madziu chętnie jakąś małą kupkę przygarnę .. mam dwa plecaki ze stelażem
te plecaki to rozumiem, że wizyta z noclegiem

Jak do pół tony to nie musisz zgłaszać extra zapotrzebowania

A widzimy się prędzej niż za rok
bleebla 20:05, 29 wrz 2016

Gierczuś, nic straconego. Jeszcze pogadamy, zobaczysz
gierczusia 16:06, 30 wrz 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Do Kapiasa? Kurka, daleeeeeekoooooo

Eeeee..co tam dalekooo daleko ,to ma Ewka z Gdańska .. może jakoś się uda a jak mi żal ,że Cię w tych Wojsławicach nie było...echhhh
Buuuzioole
gierczusia 16:08, 30 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)

Te roślinki wyglądają jak jęzory Z czyśćcem może się kojarzyć

Dywan z czyśća był cudowny taka niepozorna roślinka..a efekt zabójczy
Był też czyściec ten drugi..jakaš nazwa z myszą czy uszami a może..jednym i drugim i o dziwo nie był taki piękny
gierczusia 16:11, 30 wrz 2016

Pluszakowa napisał(a)
te plecaki to rozumiem, że wizyta z noclegiem

Jak do pół tony to nie musisz zgłaszać extra zapotrzebowania

A widzimy się prędzej niż za rok

.. Z noclegiemmmm ??? nieee, to plecak na kompost .. bo te prawie pół tony zamierzam do rzeczonego plecaka zapakować wielbłąda już wynajęłam
Bardzo się będę cieszyć, jak nam się uda spotkać
Buziole
gierczusia 16:15, 30 wrz 2016

A tymczasem u mnie w lodówce mieszka ..hmmmm..100 milionów robaków 50 mln moich i 50 mln od Beatki , co to narazie wynajmują ja komletnie nie wiem, jak oni się tam wszyscy mieszczą ale póki co , skarg nie słychać
Walak z opuchlakami wtoczyła się na poważne tory próbowałam już wszytskiego..bez nicieni chyba nie da się tego opanować

gierczusia 16:21, 30 wrz 2016

Jakby tego szczęścia robaczanego było mało , to jeszcze otworzyli nam nowe centrum ogrodnicze niedaleko mojej roboty
Jakie tam są lilieeee łaże i dumam na co sié zdecydować