Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 22:27, 26 wrz 2016

Joooolkkkkaaaaaaa nooo fieszzzz zaś siem wydało z tym baletem .. achhh.zero intymności

Asiu KZ i Ty Brutusie ...

Ps.....a Wy co, baletu nie lubicie ????? ja myślałam ,że już się po autograf ustawiacie
gierczusia 22:30, 26 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Zbytnio nie pogadaliśmy wczoraj, ale może znowu mnie w MOPie odwiedzisz

Noo właśnie Sebus jakoś my się rozminęli ... ale jeszcze nadrobimy nie raz , mam nadzieję przeca MOP blisko
gierczusia 22:31, 26 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Gierczusia Ty rozbójnico z Toba konie kraść ))))

Dziękiiiii i wzajemnie

Ale nie wiem , jak Twój chłop to strzymoł 3 baby..i on jeden biedniutki pójdzie w laciach do nieba
gierczusia 22:36, 26 wrz 2016

Kindzia napisał(a)
Gierczuś, mam od wczorajszej nocy () posadzone cztery Eccentriki, w przyszłym roku se możesz na żywo z baronkami porównać, nawet Ci ździebełko baronka pozwolę urwać żebyś bliskie spotkanie miała

Kociku mam już niestety u mnie jeżówki duuuuużo wyższe niż redy a chciałam żeby tylko kwiaty ponad trawę wystawały Łukasz mówi ,że moje redy to jakoweś małe wypierdki oczywiście nie użył tego słowa, ale to tak w telegraficznym skrócie ciekawam bardzo jak tam u Ciebie
gierczusia 22:40, 26 wrz 2016

siakowa napisał(a)
gierczusia! skradłas moje serce

Nie bedem chyba dzisiaj spać z tego wrażenia nooooo i kiedy zdążyłam to zrobić , to nie pamiętam mam wrażenie ,że z nikim się nie nagadałam...echhhhhh..że też ten czas z gumy nie jest
Musiałabym się z Wami wybrać na jakiś tydzień na bezludną wyspę może wtedy z moją " rułą " zdążyłabym do wszytskich
gierczusia 22:41, 26 wrz 2016

eee_taam napisał(a)
ja nie lubie red barona bo sie rozłazi ...czy spasuje z ta jeżówka? ...trudno mi ocenić..... napewno sama jezówka jest atrakcyjniejsza niz red baron przynajmniej w moim pojęciu

Ciekawe czy po Wojsławicach zmieniłaś zdanie o redzie jeżówki w końcu nie kupiłam....
gierczusia 22:48, 26 wrz 2016

anbu napisał(a)
Elu moi sąsiedzi mają cztery koty, wiecznie u mnie te koty łażą a moja blondynka - Nana -sunia zamiast je gonić to zwiewa, bo kocury się stawiają. Dobrze, że piszesz o tych ptaszkach :/
A opryskiwacz też mam ciężki jak pieron ale stawiam na ziemi, nie noszę bo można się oberwać
Dzięki za ściągę z rozchodnikami muszę na coś się zdecydować

Zawsze z ciekawością obserwuję relację koty- psy i wiedzę ,że to nie zależy od gabarytu ( tak myślałam kiedyś dawno ) tylko raczej od charakterku zainteresowanych...u mnie pierwsze przemyślenia na temat budek i karmników sprowokowała Bogdzia...wtedy jeszcze własnego kota nie miałam...teraz jak patrzę na tego mojego kilera to wiem ,że nie ma co przeginać..dobrze ,że się akurat zgadałyśmy

Ojjjj..ile bylo rozchodników różnych w Wojsławicach nie wiedziałam ,że tam ten kiermasz " na bogato "
Buuuziole
Pluszakowa 22:52, 26 wrz 2016

Cudne te wasze spotkaniazazdraszczam i ślę buziaki.

Koniecznie potrzebuję spotkań ogrodowiskowych i tej energii
Luki 23:41, 26 wrz 2016

Ja tam czekam na trzmielinę z Twoim Baronem czerwonym trzeba przeprowadzić poważną rozmowę bo leniwy jakiś i może się opamięta na przyszły rok
gierczusia 09:49, 27 wrz 2016

Luki napisał(a)
Ja tam czekam na trzmielinę z Twoim Baronem czerwonym trzeba przeprowadzić poważną rozmowę bo leniwy jakiś i może się opamięta na przyszły rok

Łukasz ... zerknij ... jesteś pewien ,ze mam ją tam sadzić ???