Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Luki 19:35, 30 wrz 2016

Ela tylko weź policz czy Cię na tych milionach nie ocyganili, bo jeszcze się okaże, że 10 brakuje
Jeżeli chodzi o lilie to orientalne na jesień lepiej sobie darować, przynajmniej ja nie mam dobrych doświadczeń
19:41, 30 wrz 2016
gierczusia napisał(a)
Jakby tego szczęścia robaczanego było mało , to jeszcze otworzyli nam nowe centrum ogrodnicze niedaleko mojej roboty
Jakie tam są lilieeee łaże i dumam na co sié zdecydować

piekne te lilie ciagle do nich wzdycham ...do obrazka najczesciej ...bo w realu 2 razy je kupowałam juz i w wersji białej też ...cebule tanie nie były ...ale kasa z ziemi nie wyszła

nie wiem czy 3raz dam im szanse chyba ze wsadzę do donicy i jak wyjda to dopiero pasadzę na miejsce docelowe.
Katkak 20:51, 30 wrz 2016

Moja kasa też z ziemi nie wyszła. Szarpnęłam się w zeszłym roku na 3 szt Magic Star i doopa .
gierczusia 21:06, 30 wrz 2016

Kasiu, Justynko napiszcie mi plizz o co biega z tymi liliami orientalnymi ??? to jakiš specyficzny rodzaj ??? a jakie to są te nieorientalne ?? i jakie ma na rabacie Kindzia ,że one takie super i niekłoptliwe ( chyba ) i czemu te diabły Wam nie wyrastają ????
Dzięki za info , bo ja widzę...żem..liliowy ignorant
gierczusia 21:17, 30 wrz 2016

Luki napisał(a)
Ela tylko weź policz czy Cię na tych milionach nie ocyganili, bo jeszcze się okaże, że 10 brakuje
Jeżeli chodzi o lilie to orientalne na jesień lepiej sobie darować, przynajmniej ja nie mam dobrych doświadczeń

Juž zaczynom liczyć jestem przy tysiącpińset stodziewińsetnym nicieniu te przeliczone ubieram w różowe majteczki

Dobrze ,że mi napisaliście o tych orientalnych, bo ja tyyypowa baba popatrzała na obrazek , a na resztę już nie bardzo

Jakie lilie w takim razie można kupić ??? tak bez sztresu ,że nie wyrosną ???
gierczusia 21:22, 30 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)
Kobitki, widzę, że lubicie na mój temat rozprawiać

Lubię podróże małe i duże

Za dwa tygodnie będę w Częstochowie

Piękne niebo u Ciebie, Elu

Echhhh..to czysta zadrość Ewka .. ja tam się czasem zastanawiam , czy Ty nie masz gdziesik tajnie podpiętych enejdżajzerów .. Do Częstochowy ??? ojjjjjj...to już od nas niedalekoooo
Buuziole

Asia KZ napisała
Ewka, stawiamy Cię jako przykład, że wszystko jest możliwe jak się chce

Noo , dokładnie tak ..i Asię to moblizuję , coby nabrała przeświadczenia ,że Kapias nie jest daleko
Prawda Ewka ,że niedaleko ?? całkiem blisko , w zasadzie
Moniq 23:07, 30 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Moniu fajnie ,że się fotki podobają czamu nie mówiłaś ,że jedziesz tu do nas?? Od Jolki do mnie jest niecałe 10 min..mogłyśmy wypić kawkę i u mnie....szkoda ..ale mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś nadrobimy
Wyjazd był naprawdę super naładowałam akumulatory na zaś a wiem ,że dziewczyny już kombinują Kapiasa czy coś podobnego
Na pierwszym zdjęciu jest czyściec tam był po prostu dywan czyśćcowy ńie mylić z piekłem

Gierczusiu napewno to nadrobimy.
Wezmę sobie do serca ze przebywając na Śląsku obowiązkowy kontakt z Wami dziołchy
Pozdrawiam
Mala_Mi 10:34, 01 paź 2016

Fajnie Cie zobaczyć nawet i na fotach.

Z lilii pełnych u mnie rosna i zimują bez problemu (od 2012) Innocent Lady, Distand Drum i jeszcze jedna ale nazwy nie pamiętam.

Bez problemowe totalnie są lilie tygrysie i azjatyckie. Te możesz sadzić bez obaw. Rosną we wszystkim i bez problemów. A odmian pełna gama.
gierczusia 12:57, 01 paź 2016

Moniq napisał(a)

Gierczusiu napewno to nadrobimy.
Wezmę sobie do serca ze przebywając na Śląsku obowiązkowy kontakt z Wami dziołchy
Pozdrawiam

Mam nadzieję , wielgaśną że sie uda nie wiem jak to jest , ale czasem z kimś bardzo chcę się spotkać i to permanentnie nie wychodzi na przykład z Asią KZ już tyle razy wydawało się, że to już , już...a potem albo mnie albo jej coś wypadało..niesamowite po prostu najlepszy powieściopisarz by tego nie wymyślił ....a z Kasyą ...już dwa razy byłam na spotkaniu i ani razu nie udało mi się pogadać aaaa..... śmiałam sié ,że na kolejnym spotkaniu , na samym początku przypnę sié do niej kajdankami a potem niech się dzieje wola nieba w każdym razie..napewno nagadamy się wtedy do bólu

Więc jak sié bédziesz się w nasze okolice wybierać to daj znać i wtedy stanę na rzęsach , żeby kawé udało nam się wypić
Buuuziole
gierczusia 13:05, 01 paź 2016

Mala_Mi napisał(a)
Fajnie Cie zobaczyć nawet i na fotach.

Z lilii pełnych u mnie rosna i zimują bez problemu (od 2012) Innocent Lady, Distand Drum i jeszcze jedna ale nazwy nie pamiętam.

Bez problemowe totalnie są lilie tygrysie i azjatyckie. Te możesz sadzić bez obaw. Rosną we wszystkim i bez problemów. A odmian pełna gama.

Anek myślałam ,ze będziesz....a tu figa jakie plany służbowe Cię na Śląsk przypadkiem nie gnają ???? Bo zapraszam permanentnie
Dzięki za info o łiliach.muszę się chyba zdoktoryzować lilie pełne, tygrysie i azjatyckie aachhhh.to trafiłam jak kulą w płot, bo te co oglądałam , to jak na złość orientalne..ale teraz już jestem mądrzejsza dziękuję
Ps..fajnie sié takie fotki ogląda , jak wszyscy z bananami na buzinkach, co nie ???
Buziole gorące