Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:20, 04 lis 2016

Pluszakowa napisał(a)
Kokietujesz i jakoś nie dowierzam

.. nooo dooobra bardzo się cieszę ,że mam ciasnà skórę gdybym miała geny mamy zamiast ojca , to już by tak różowo nie było
Mojemu synkowi też sie trafiło przy wzroście 180 cm waży..53 kg .. Jak lepszejsza gęś wyścigowa
Pluszakowa 21:52, 04 lis 2016

Mi się niestety bardziej pluszowe geny trafiły ale na ciacho i tak się umówimy
gierczusia 22:07, 04 lis 2016

Pal sześć geny nie będziemy sobie przez takie duperele odmawiały przyjemności , prawda ??
Umówimy się
Ewa777 10:11, 05 lis 2016

Ponieważ mam daleko do Was, to już zapoznałam się z przepisem na ciasto Banoffee i powiem, że mam na nie wielką ochotę Dziś je zrobię
gierczusia 12:05, 05 lis 2016

Ewa777 napisał(a)
Ponieważ mam daleko do Was, to już zapoznałam się z przepisem na ciasto Banoffee i powiem, że mam na nie wielką ochotę Dziś je zrobię

... Łaaaaaa daj potem znać jak wyszło bo mnie za pierwszym razem wyszedł twardy i łamliwy spòd - z ciasteczek- chyba dałam za mało masła..potem.. spòd zbyt spiekłam , bo zrobiłam kruchy dla odmiany..aaa..i jeszcze..za pierwszym razem trafiłam na paskudny gotowy kajmak, a za drugim..chciałam zastąpić go gotowanym mlekiem skondensowanym , które wyszło zbyt płynne..
Te liczne porażki kucharki od siedmiu boleści nie przeszkodziły nam we " wchłonięciu " obu " porażek " w tempie ekspresowym
Tak więc trzymam kciuki Ewcia smacznego i daj znać jak wyszło
Sebek 12:17, 05 lis 2016

gierczusia napisał(a)

.. nooo dooobra bardzo się cieszę ,że mam ciasnà skórę gdybym miała geny mamy zamiast ojca , to już by tak różowo nie było
Mojemu synkowi też sie trafiło przy wzroście 180 cm waży..53 kg .. Jak lepszejsza gęś wyścigowa

To jak wiatr zawieje pewnie ma ciężko? Była mojego brata przy tym wzroście ważyła jeszcze dobre parę kilo mniej i raz ją wiatr porwał
gierczusia 12:30, 05 lis 2016

Sebek napisał(a)

To jak wiatr zawieje pewnie ma ciężko? Była mojego brata przy tym wzroście ważyła jeszcze dobre parę kilo mniej i raz ją wiatr porwał

Aaa..tammmm..ciężko nosi ciężarki w kieszeniach w okresie burzowym
A tak na serio.. To człeka może wiatr porwać ????
Sebek 12:45, 05 lis 2016

gierczusia napisał(a)

Aaa..tammmm..ciężko nosi ciężarki w kieszeniach w okresie burzowym
A tak na serio.. To człeka może wiatr porwać ????

Nooo Akurat wtedy w Holandii sztorm był i ją... zniosło
gierczusia 13:08, 05 lis 2016

Sebek napisał(a)

Nooo Akurat wtedy w Holandii sztorm był i ją... zniosło

Normalnie jestem w szoku myślałam ,że taką siłę by porwać człeka...nawet chudego ma tylko huragan a tuuu ..strach siem bać
Ewa777 15:28, 05 lis 2016

gierczusia napisał(a)

... Łaaaaaa daj potem znać jak wyszło bo mnie za pierwszym razem wyszedł twardy i łamliwy spòd - z ciasteczek- chyba dałam za mało masła..potem.. spòd zbyt spiekłam , bo zrobiłam kruchy dla odmiany..aaa..i jeszcze..za pierwszym razem trafiłam na paskudny gotowy kajmak, a za drugim..chciałam zastąpić go gotowanym mlekiem skondensowanym , które wyszło zbyt płynne..
Te liczne porażki kucharki od siedmiu boleści nie przeszkodziły nam we " wchłonięciu " obu " porażek " w tempie ekspresowym
Tak więc trzymam kciuki Ewcia smacznego i daj znać jak wyszło

Ciacho w lodówce Myślę, że moje będzie idealne Nie jadłam oryginalnego, więc nie będę miała porównania

Edit.
Już gotowe Pycha Będę robić częściej Częstuj się