Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 15:14, 02 cze 2014

Zeta napisał(a)
Tojeść przepiękna ale niedostępna ...przynajmniej u mnie
Ale przetacznik ze stipą też świetnie wygląda
Nie mogę patrzeć na te inspiracje bo nawet jak posadzę identycznie to i tak u mnie brzydko....a te zdjęcia fenomenalne

Zeciu .. U mnie też niedostępna.. Mało tego , prawie wcale niedostępna .. Była tylko w 2 sklepach internetowych ,a w jednym już zabrakło .. Kupiłam w drugim

A jak moźliwe ,że u Ciebie brzydko .... Źleeeee.....U Ciebie zawsze pięknie .. To u mnie wszytsko baniato wygląda , bo nawet nie ma jak zdjęcia sensownego zrobić bo wszędzie blisko

Cieszę się ,że się fotki podobają

Ściskam
gierczusia 15:18, 02 cze 2014

elzbieta_g napisał(a)

niesamowite zestawienia tojeść piękna a w trawce to już bajka
ze zbliżających się wakacji cieszę się jak szkolniak

Noo właśnie Elu .. Mnie się też najbardziej podoba tojeść razem ze stipą .. Tojeść już zamówiona a stipę mam nadzieję drapnąć gdzieś w okolicy

A te wakacje ..hurrra .. Już niedługo , niedługo .. Żeby tylko pogoda była ciutek stabilniejsza, u mnie dziś leje i jest 10 st..chociaż wczoraj w Dzień Dziecka było przyjemnie i na grila nasi goście się załapali
gierczusia 15:19, 02 cze 2014

Kasya napisał(a)
Rzeczywiście bardzo ładna

Noo ładna .. I ma w zamierzeniu być ładna przez całe lato .. To jest dopiero radocha .. Rożlożona w czasoprzestrzeni
gierczusia 15:29, 02 cze 2014

nicol21 napisał(a)
gierczusia, fajnie to lusto wygląda, choć pewnie w słońcu wygląda o niebo ładniej. bo tak to trochę smutno...a może to kwestia światła w trakcie robienia zdjęć.
Ale i tak jest fajnie
Zdj z UK - świetne, pewnie masz ich więcej więc śmiało się nimi chwal, te w wątku wystawowym już widziałam

Powiedz mi, jak wcześnie zamawiałaś bilety? Bo ja patrzyłam na trochę przed wystawą i ceny były.... no, mało zachęcające.

a jak kwestia tłumów? są panowie co przepychają tłum czy można iść w miarę w swoim rytmie w tłumie?

To prawda ,że lustro prezentuje się znacznie lepiej kiedy świeci słońce..jak się ono pokaże to zrobię fotki

Z tymi zdjęciami to jest tak : nie umię obskoczyć dwóch wątków jednocześnie , czasowo to jest nie do ogarnięcia ... A tak mi głupio jakąś dywersję robić wkadając do mojego wątku.achh , ja to mam zawsze jakieś problemy mentalne

Bilety na CFS niestety sa bardzo drogie i nic chyba w tej materii zrobić sie nie da.. Ja płaciłem 58 £ za osobę.. Na dodatek ceny noclegów w mieście rosną lawinowo w czasie takich imprez..w sumie to bardzo droga zabawa

Były niższe ceny z ograniczeniem czasowym , ale zupełnie sobie nie wyobrażam biegania tam jeszcze z wyznaczonym czasem..my spędziliśmy tam jakieś 5 godzin , bo to jest ogromne

Bilety zamawiałam jakoś tak na przełomie zima / wiosna

A tłum..hmmmm.. My byliśmy w sobotę i nie wiem , na ile dzień tygodnia i fakt że to dzień weekndowy generował te tłumy..ale byo cieżko . Czasem trzeba było się przeciskać ,żeby fajne zdjęcie zrobić , albo trzeba było znad głowy rąbać ...

A tam sie cały czas nie chodzi , tylko przystajesz przed kolejnym ogrodem i podziwiasz
bociek 19:49, 02 cze 2014

Jak ja kocham stipe, ta ostatnia fotka to szal cial Z moich tylko dwie ostatecznie przetrwaly zime, ale juz uzupelnione, chociaz w tym roku bieda ze stipa w szkolkach I droga jak nie wiem co.

Buziam Garfield.

PS Pytalam w Ladku o mole czy maja???
bleebla 20:37, 02 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Toż to niezwykłe jest. 2 raz tu przyszłam żeby się pogapić
gierczusia 21:12, 02 cze 2014

bociek napisał(a)
Jak ja kocham stipe, ta ostatnia fotka to szal cial Z moich tylko dwie ostatecznie przetrwaly zime, ale juz uzupelnione, chociaz w tym roku bieda ze stipa w szkolkach I droga jak nie wiem co.

Buziam Garfield.

PS Pytalam w Ladku o mole czy maja???

Kasiu .. Ja już stipę mam obstalowaną ..za 8 zeta wys . 30 cm.. Nie wiem czy to drogo czy tanio , ale u mnie duźo nie trzeba ... Tylko mi teraz nazwa uciekła gdzieś jakaś zabawna była..echh sklerozis ... Tojeść ma dotrzeć w tym tygodniu

Z tymi "molami " ( dla czytających : o krety angliskie chodzi ) to nie było takie łatwe... Niby byli ogrodnicy na wystawie ,ale stali na wygrodzonych terenach i co drugi robił wywiad z kimśtam.. Zdarzyło mi się gadać z jednym , w zasadzie asystentem.. Ńiestety po wymianie klasycznych uprzejmości i zapytaniu o kraj oraz przyzwyczajenie ogrodowe Polaków zagadał go ktoś inny i tyle było rozmowy..a wyobraź sobie ,że na calutkiej wystawie nie znalazłam stoiska z jakąś chemią ogrodową... Aby jakoś ująć ich nietypowy stosunek do roślin , to Ci napiszę,że w katalogu z nasadzeniami w donicach ( który sobie w wolnocłowce zakupiłam ) jest parę przykazań dla ogrodników sadzących do pojemników...pierwsze z nich mówi ,że rośliny w pojemnikach są bardzo zestresowane i trzeba o nie szczególnie dbać.. No i co Ty na to powiesz ??

Wiec nie morduj plizz , ale o mole nie zapytałam ..

Buziaki Bociuś
gierczusia 21:14, 02 cze 2014

bleebla napisał(a)

Toż to niezwykłe jest. 2 raz tu przyszłam żeby się pogapić

Jestem tego samego zdania .. Niezwykłe

Możesz przyjść i trzeci raz ..... Serdecznie zapraszam kawusię Ci jakąś zrobić ?? Czy herbatkę albo drineczka ??
gierczusia 21:16, 02 cze 2014

Ooooo ... Już wiem . Stipa pony tails ....

Znacie ???.. Kto ma doświadczenie ze stipą ??
baraga1904 21:21, 02 cze 2014

...niesamowita ta stipa z tojeścią...i nowy trend na forum...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies