Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Kasya 15:59, 01 cze 2014

Gierczusiu, wroc w koncu z tego Londynu i pokaz zdjecie swojego ogródka
gierczusia 16:01, 01 cze 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Torba super ,skoro targowa to w piątek ją zobaczęPozdrawiam

.. Bogusiu .. Ja uwielbiam takie gratisy .. Żałuję ,że się w tym Londku kolejny raz po torbę w kolejce nie ustwiłam .. Mam więc tylko dwie
boguslawa_ma... 16:08, 01 cze 2014

Elu ale ja pomyślałam ,że ją weżmiesz na zakupy ,a nie dla mnie
gierczusia 20:21, 01 cze 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu ale ja pomyślałam ,że ją weżmiesz na zakupy ,a nie dla mnie

Wezmę .. Oczywiście ,źe wezmę .. Ona jest solidna, wytrzymie dużo ... Bardzo jestem ciekawa jak tam będzie
gierczusia 20:30, 01 cze 2014

Kasya napisał(a)
Gierczusiu, wroc w koncu z tego Londynu i pokaz zdjecie swojego ogródka

Nooo wedle życzenia

Tawułka zaczyna kwitnąć

Bez czarny też ... Pierwszy raz , od kiedy u mnie jest .. Teraz kwitnie , bo się wystraszył ,że eksmisję dostanie.. A procedura eksmisyjna już została uruchomiona

Róża giardina .. Szokuje mnie każdego dnia

Noo i gożdzik .. Na zielony dach .. Podobno to najwytrzymalsza odmiana..hmmmm...zobaczymy

A tu widok ogólny na lustro

aga_szsz 20:33, 01 cze 2014

Elu, masz dla mnie jeszcze ten bluszcz???
Czekałam, aż mi rabaty przerobią, ale chyba się nie doczekam tak prędko...
gierczusia 20:35, 01 cze 2014

aga_szsz napisał(a)

Elu, masz dla mnie jeszcze ten bluszcz???
Czekałam, aż mi rabaty przerobią, ale chyba się nie doczekam tak prędko...

Jasne ,że mam ... Czekam aż się troszku ogarnę i poszukam odpowiednich opakowań i wysyłam
GosiaJoanna 20:44, 01 cze 2014

Z tym bzem to tak jak z moim rodkiem jak postraszyłam eksmisja to zakwitł Jakość fotek piekna...no no super ten aparacik, mam lustrzankę ale jest tak duza ze mnie wkurza przydało by mi się tez coś małego szczególnie że teraz Matka Polka ma zawsze zajęte raczki hihi
gierczusia 20:57, 01 cze 2014

anna_studio napisał(a)
A...mikro nocą robi makro wrażenie

Bożeszzz ... Jak już Mistrzyni zdjęć mówi ,że mikro robi wrażenie , to ja chiba spać nie bedem mogła z tej radości

Buziaki Aniu , sorry ,że odpowiadam z takim opóżnieniem.. Mam nadzieję ,źe Twój j Młodzian wrócił z Londynu równie zadowolony jak i ja ..
gierczusia 21:02, 01 cze 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Z tym bzem to tak jak z moim rodkiem jak postraszyłam eksmisja to zakwitł Jakość fotek piekna...no no super ten aparacik, mam lustrzankę ale jest tak duza ze mnie wkurza przydało by mi się tez coś małego szczególnie że teraz Matka Polka ma zawsze zajęte raczki hihi

Gośku .. On by mógł teraz zakwitnąć stówką kwiatów , a to by w kwestii jego przeznaczenia nic nie zmieniło .. Slę śmiać mi się chciało , jak te kwiaty zobaczyłam .. Poza tym , to nie brak kwitnienia był przyczyną decyzji eksmisyjnej , tylko nadmiar kolorów.. Musze koniecznie ten mój misz masz uspokoić .. Teraz miałam imprezę za imprezą .. Dzień Matki , potem Dzień Dziecka i jeszcze , jakby tego wszystkiego było mało - festyn rodzinny w pracy .. Chodzę normalnie do tylu ...

Musze pójść na pocztę i rozejrzeć sie za jakimś rozsądnym opakowaniem .. Jak wyślę , to Ci napisze

Co do aparatu , to musze Ci powiedzieć ,źe sprawdził się w 100% ... Nie musiałam żadnych ciężarów na szyi dźwigać , zdjęcia robi naprawdę przyzwoite .. A i od razu je do netu wrzucisz , lub mmsa wyślesz . Naprawdę polecam .. Zwłaszcza zabieganej Mamie

Ściskam