Bez czarny też ... Pierwszy raz , od kiedy u mnie jest .. Teraz kwitnie , bo się wystraszył ,że eksmisję dostanie.. A procedura eksmisyjna już została uruchomiona
Róża giardina .. Szokuje mnie każdego dnia
Noo i gożdzik .. Na zielony dach .. Podobno to najwytrzymalsza odmiana..hmmmm...zobaczymy
Z tym bzem to tak jak z moim rodkiem jak postraszyłam eksmisja to zakwitł Jakość fotek piekna...no no super ten aparacik, mam lustrzankę ale jest tak duza ze mnie wkurza przydało by mi się tez coś małego szczególnie że teraz Matka Polka ma zawsze zajęte raczki hihi
Gośku .. On by mógł teraz zakwitnąć stówką kwiatów , a to by w kwestii jego przeznaczenia nic nie zmieniło .. Slę śmiać mi się chciało , jak te kwiaty zobaczyłam .. Poza tym , to nie brak kwitnienia był przyczyną decyzji eksmisyjnej , tylko nadmiar kolorów.. Musze koniecznie ten mój misz masz uspokoić .. Teraz miałam imprezę za imprezą .. Dzień Matki , potem Dzień Dziecka i jeszcze , jakby tego wszystkiego było mało - festyn rodzinny w pracy .. Chodzę normalnie do tylu ...
Musze pójść na pocztę i rozejrzeć sie za jakimś rozsądnym opakowaniem .. Jak wyślę , to Ci napisze
Co do aparatu , to musze Ci powiedzieć ,źe sprawdził się w 100% ... Nie musiałam żadnych ciężarów na szyi dźwigać , zdjęcia robi naprawdę przyzwoite .. A i od razu je do netu wrzucisz , lub mmsa wyślesz . Naprawdę polecam .. Zwłaszcza zabieganej Mamie