Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

BasiaLT 11:31, 05 cze 2017

Dywan super pasuje do mebli, fajnie się przytulnie zrobiło. Lotosik idzie jak burza
gierczusia 21:42, 05 cze 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Jeszcze nie obejrzalam juz pozno. Nasiona byly dobre wszystko roslo jak trzeba. Pojeczalam na swieta na tydzien ktos sie mial opiekowac ta plantacja moja i zaniedbal sprawe, poprostu zdnily i wywalilam wszystko.
Doszlam do wniosku, ze nie ma co sie zameczac to nie roslina na nasz klimat, aby dla jednego kwiatu tyle energii tracic.
Lilie wodne tez sa ladne i bez klopotow.

Aaaa to teraz rozumię... Nawet miałaś 100% dobrych nasion. łaał...u mnie było jedno dobra na dwa kupione 50%
Z ta lilia wodna to masz trochę racji, ale mnie zafascynowały te liście lotosa wystajace ponad wodę..już pal sześć te kwiaty choć ..jak zakwitnie to się nie pogniewam
Obejrzysz sobie ogród kiedyś zimà jak Ci się będzie nudzić w długie cimne wieczory teraz szkoda na to czasu
A może kiedyś będzie okazja na żywo
gierczusia 21:48, 05 cze 2017

Kindzia napisał(a)
Matko i córko...jak mu szybko od dołu rośnie...o lotosku mówię. Jeden korzonek, a za dwa dni gąszcz już...szybciorem mu idzie!!!

Dywan Ci pasuje elegancko!!! Swiatowo masz tera

Jak róże???

Noo ffariat ten lotos seriooo i tak koffa słońce już mam 4 liście a dopiero jest w mikro ilości ziemi.... Co będzie potem z koreczkami nawozowymi ?? až strach się bać
Dywan serio jest super wczoraj miał chrzest bojowy , bo przeszedł pierwszy deszcz ale jest jakoś tak tkany i z takiego tworzywa, że woda przez niego przecieka i nic się nie dzieje..no i pieronem szybko jest suchy..tak więc..z czystym sumieniem mogę polecić dywan nawet na taras niezadaszony
A róże.. hmmm.dziękuję jeszcze nie zdażyłam żadnej wykończyć obie majà paczki giardina już chyba jutro będzie miała kwiaty..walczę nie poddaję się
gierczusia 21:49, 05 cze 2017

BasiaLT napisał(a)
Dywan super pasuje do mebli, fajnie się przytulnie zrobiło. Lotosik idzie jak burza

Co najważniejsze Basiu..dywan się wcale nie nagrzewa..tak się martwiłam..bo wiesz..plastik fantastik ale spoko..jak zwykle..strach ma wielkie oczy ten dywan taki drobiazg , a taka różnica..serio
Dzięki za dobre słowo
Lotosowi kibicujemy chyba wszyscy
kasja83 21:55, 05 cze 2017

Elu ale saloniczek masz na tarasie.Warto byłoby tam przycupnąć i schować się przed słońcem
gierczusia 22:00, 05 cze 2017

kasja83 napisał(a)
Elu ale saloniczek masz na tarasie.Warto byłoby tam przycupnąć i schować się przed słońcem

Kasiu dzięki zapraszam
Nad kwestià zadaszenia cały czas pracuję...był parasol , ale jest zbyt mały i na dodatek..marnie jeździ po dywanie no i dumam nad czymś innym tak więc póki co..przed słońcem na tarasie się nie schowasz..ale jak kcesz się zjarać na mudżina to jak najbardziej
JulkAd 22:02, 05 cze 2017

gierczusia napisał(a)

Juleeczkooo jakie trzepanie??? jak co..to kercher będzie i już zobaczymy..jak to się sprawdzi..majàtku dywan nie kosztował, więc stwierdziłam ,że spróbujemy..a taras..jakoś zupełnie inaczej wyglàda

Możesz przyjechać i bez miasteczka namiotowego gdziesik Ciem upchniemy, boś malusio bambosze się znajdà na wyposażeniu lepiej zabierz pidżamę cobyś na golasa spać nie musiała
Buuuziole goraceeeee
Żyjes tam jeszcze przed tym końcem roku ??

A to taki uniwersum dywan co go myć można razem z tarasem...a no to ok
Przyjechać nie wiem, czy w tym roku w Wasze strony mnie poniesie ...zobaczym...może w końcu Ciebie w moje
U mnie przed końcem roku ciut luzu w maju miałam, więc przed końcową gorączką odpoczęłam ...klasy maturalne skończyły, a trzecie na praktykach miesięcznych miałam, więc jako taki oddech był ...teraz znowu młyn , ale ino trzy tygodnie takiej fest pracy
JulkAd 22:09, 05 cze 2017

gierczusia napisał(a)

Madżenko nie lubię skazywać kogokolwiek na długie czekanie

Jest gicior rewelka, dobrze że ten wzór wybrałaś ...całą historię czytałam ...lotos też daje czadu ...ale to chyba tak po swojej właścicielce
Buziolki Elu
gierczusia 22:30, 05 cze 2017

JulkAd napisał(a)

A to taki uniwersum dywan co go myć można razem z tarasem...a no to ok
Przyjechać nie wiem, czy w tym roku w Wasze strony mnie poniesie ...zobaczym...może w końcu Ciebie w moje
U mnie przed końcem roku ciut luzu w maju miałam, więc przed końcową gorączką odpoczęłam ...klasy maturalne skończyły, a trzecie na praktykach miesięcznych miałam, więc jako taki oddech był ...teraz znowu młyn , ale ino trzy tygodnie takiej fest pracy

Dywan plastki - fantastik a tak serio to polipropylen więc..wszytskie chwyty dozwolone w każdym razie..dziś się przeraziłam..właczam ogrodowisko..a tu...wychodzi na to ,że wielki brat wie dokładnie jaki dywan kupiłam i to wielki brat ogodowiskowy pacz

U mnie z planami kiepściutko ..urlopowymi to znaczy chlop zmienił pracę..firmę bidokowi zamknęli. więc z urlopem będzie krucho chyba , że kumpel pojedzie w Twoje strony to może na dzień wpadnę tak na szybkà kawkę
Klasy maturalne i praktyki. uuhhuuummm..Szczęściara a ja zamiast w łikend majowy odpoczywać to leżałam plackiem i taaaki był mój wypoczynek przed wielka pardubicka końca roku
Trzy tygodnie chyba damy radę ?? cooooo??
Mala_Mi 22:39, 05 cze 2017

Zaplątałam się.. mebelki wiedziałam.. i ten fantastik.. resztę jutro