Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

BasiaLT 15:00, 20 cze 2017

Kasik napisał(a)
Te donice masz ekstra. Zdolniacha z Ciebie.
Czosnki - już pisałam u Joli- wkładam po przekwitnięciu do wysokiego, czystego ( czytaj neutralnego )wazonu. Prezentuj się bardzo ładnie i stoją tak długo, jak gospodyni sobie życzy. Oczywiście bez wody.
U mnie Leoś też jest, ale musi sobie radzić w bardziej spartańskich warunkach. Nie przeszkadza mu to wcale.
Buziol

Kasiu i w tym momencie przy świadkach zostaniesz opiórkowana że mi nie powiedziałaś że tak robisz z czosnkami... a ja niemota w życiu bym na to nie wpadła.... a czekasz aż czosnki zaschną czy tniesz takie zielone?
malkul 19:34, 20 cze 2017

ja w tym roku obdzielam sąsiadów i panei z przedszkola czochami
gierczusia 19:41, 20 cze 2017

Kasik napisał(a)
Te donice masz ekstra. Zdolniacha z Ciebie.
Czosnki - już pisałam u Joli- wkładam po przekwitnięciu do wysokiego, czystego ( czytaj neutralnego )wazonu. Prezentuj się bardzo ładnie i stoją tak długo, jak gospodyni sobie życzy. Oczywiście bez wody.

Basia LT napisała
Kasiu i w tym momencie przy świadkach zostaniesz opiórkowana że mi nie powiedziałaś że tak robisz z czosnkami... a ja niemota w życiu bym na to nie wpadła

Nie bijać mi siem tu i to tak publicznie , przy świadkach ??...bez krempacji ?? mordobicie ?? czyy..tammm piórkowanie , no fiecie. ...!!! Wstyd mi za Was
Może zamiast piórkowania - nie znam tej formy nacisku bezpośredniego - a moze śladów nie zostawia i na uczniów by siem przydała lepsze by były zapasy w kisielu ???hmmmmmmm ???
Ściskam Was obie co to za miejsce , gdzie blisko siebie dwie takie super babki mieszkają
gierczusia 19:43, 20 cze 2017

malkul napisał(a)
ja w tym roku obdzielam sąsiadów i panei z przedszkola czochami

Noo patrz Gosiu szczęściary a u mnie te czosnki za diabła rosnąć nie kcom
Ostatnimi czasy Kindzi z rabaty szabrowałam
gierczusia 19:44, 20 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Damy radę chyba

Pewnie ,że dacie a ile atrakcji przed Wami
malkul 19:46, 20 cze 2017

gierczusia napisał(a)

Noo patrz Gosiu szczęściary a u mnie te czosnki za diabła rosnąć nie kcom
Ostatnimi czasy Kindzi z rabaty szabrowałam
mój sąsiad dalmi ogromny wór gówna gołebiego a ja poszłam z czochowym pękiem
gierczusia 19:47, 20 cze 2017

Kacha123 napisał(a)
Widzę, że się doczekałaś kwiatków Leosia i Giardiny
Ale picujesz temu lotosowi M1 - fiu! fiu!

Kaśko ja już trzecią giardinę mam pozostałe dwie odeszły do krainy wiecznych łowów nie wiem , co ja jej robię w tej donicy, ale coś ewidentnie zawalam ciekawe czy za rok będé miała leosia i giardinę IV czy zostanie jak jest , bo się poprawię
Czekam na tą sadzawkę z niecierpliwością i cieszę się ,że się podoba
gierczusia 19:48, 20 cze 2017

malkul napisał(a)
mój sąsiad dalmi ogromny wór gówna gołebiego a ja poszłam z czochowym pękiem

Božeszzzz jak dobrze ,że Kindzia nie kazała mi gooowien taszczyć za te czosnki to jednak dobro kobita
gierczusia 19:52, 20 cze 2017

BasiaLT napisał(a)
Ale masz fajnie z tymi wakacjami ... ech... ja do urlopu jeszcze całe 2 miesiące... maskara...

Basiu no nie zaprzeczam ,że fajnie to już powoli chyba jedna z nielicznych zalet zawodu nauczyciela ale prawda jest taka,że możliwość wyboru terminu wczasów jest tež cudną rzeczą..jeden tydzień w lipcu a drugi na przykład w październiku , kiedy u nas już jest powoli brzydko i szaro a na przykład w Hiszpanii jest jeszcze cudnie..hmmmmmmm.. Bezcenne

Wytrzymaj
AsiaK_Z 20:12, 20 cze 2017

gierczusia napisał(a)

Pewnie ,że dacie a ile atrakcji przed Wami

Już się nie mogiem doczekać "nomalnie" byleby pogoda dopisała bo humory będą jak zawsze