Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

eda 09:12, 24 cze 2017

uwielbiam kosmitów u mnie też goszczą
Wakacje jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
pogoda do du....haaaa buziaki ogromne
AsiaK_Z 09:35, 24 cze 2017

Elciaaaaa, na nowe nogi masz jeszcze tydzień zdążysz spokojnie a gdyby tak postawić sadzawkę na kostkach brukowych.... chyba utrzymają ten ciężar
boguslawa_ma... 10:40, 24 cze 2017

Ela wspaniałych wakacji ci życzę
gierczusia 11:47, 24 cze 2017

eda napisał(a)
uwielbiam kosmitów u mnie też goszczą
Wakacje jeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
pogoda do du....haaaa buziaki ogromne

Edziu niesamowite mają kształty , co nie ?? przed chwilą eMuś przyłazi na taras i mówi..kuleee, muszę zobaczyć tych kosmitów na żywo bo w necie już widziałem
Tak czekałam na te wakacje..jak nigdy chyba fajnie że już są , choć wcale to do mnie nie dociera..jeszcze
Pogodé masz do dooopy ?? Serio ?? U nas niebotyczne upały i duchota..echhh..a u Was szpetnie ?? nic z tego nie kumam
W każdym razie : wakacje...huuura
Buziol wielki
AsiaK_Z 11:55, 24 cze 2017

gierczusia napisał(a)

(...) przed chwilą eMuś przyłazi na taras i mówi..kuleee, muszę zobaczyć tych kosmitów na żywo bo w necie już widziałem (...)

Oplułam się po sam pas No nie wierzę... eM ogląda własny łogródek w internetach? Przeca ma go za łoknem Ach ta dzisiejsza młodzież
gierczusia 12:13, 24 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Oplułam się po sam pas No nie wierzę... eM ogląda własny łogródek w internetach? Przeca ma go za łoknem Ach ta dzisiejsza młodzież

Teraz to jesteśmy poplute łobydwie młodzież powiadasz nie mogiem

U nas od rana duchota, więc ja siedzę na placu , a eMuś w domku i na dodatek w internetach tak więc to się stało ,że zobaczył co zobaczył
Ale bylo zabawnie serio

Asia KZ napisała
Elciaaaaa, na nowe nogi masz jeszcze tydzień zdążysz spokojnie a gdyby tak postawić sadzawkę na kostkach brukowych.... chyba utrzymają ten ciężar

No właśnie kombinuję moja głowa to chyba wnet przez te myślenie się do wymarów balonu
Myślę o nogach z matalu , drewna ..o kostce nie pomyślałam rzeczywiście...a te nogi to klucz do sukcesu..ważne są..te są chyba zbyt wąskie i zbyt wysokie..łoszalejem ale zdąże w tydzień..choćby paść ... niieee..padać nie mom zamiaru , skoro tyle przyjemności przede mną
gierczusia 12:40, 24 cze 2017

A teraz zajrzymy cichaczem do mikro ogrodu
Hostowo

Czekamy na kolejne czosnki /)

Noooo..i róże

19:42, 24 cze 2017
na gosci wypucowałas ogród mucha nie siada udanego ciałkotania
Ewa777 20:19, 24 cze 2017

Fajne mieszkanko szykujesz dla lotosa
Ogródek kipi kolorami Spotkanko się szykuje - seme radości
Ja też jeszcze nie czuję wakacji. U mnie cały dzień pochmurnie (na chwileczkę tylko wyszło słonko) i dość zimno. Nie chce się robić w ogrodzie. Na jutro zapowiada się taka samam pogoda. Dopiero od wtorku się polepszy.
Nie wybierasz się nad nasze morze?
Bogdzia 22:23, 24 cze 2017

No to masz wakacje. Ogród i donice super sie prezentują .