Kaśka .. Pieron wie , co to za irga .. Zadarnia ofkurs .. Pierwsza paczka juz dziś wyszła .. Może Ci i irgę zapakuję ???.. Tylko nie wiem w jakim jest stanie .. Pewnie nic szaleńczego ale zawsze coś hmmmmm ???
Pieruuuna .. Dobrze ,że mówisz .. Bo jak zobaczę jakąś damę z kokiem , to będe wiedziała ,że to Ty
Noo dobra , plany rozumie .. Jedna z glacą i jedna z kokiem lilie będą oglądać .. Musiałyśmy się zdecydować na ten termin , bo sie boimy tłoku w niedzielę a sobotę mamy zajętą
Tak wiec zdam Wam relację w sobotę czy warto jechać
Giardinę obfocę z dalsza tylko przestanie lać jak z cebra , bo teraz to bym sie pewnikiem we własnym trawniku zapadła jak w bagienku
A na trejaże.. Piękne.. Poczekasz .. Przyjemności trzeba dozować .. Bo tak na jeden raz , to co by to za radocha była
Miałam bardzo imprezowy tydzień Dzień dziecka i matki..łoooo ,działo się.. Mam problem z opakowaniem.. Ta hosta za doabła nie wlezie do takiej koperty w jakiej wysłałam Adze bluszcza
Myślę i kombinuję bo na poczcie nic odpowiedniego nie było .. Cierpliwości.. Dojdzie
Elu nie pisałam o tej ekspansywności myśląc o tym by go od Ciebie dostac, absolutnie nie . Wiem że wszystkie mi znane są ekspansywne wiec od razu takie skojarzenie i prosze nie myśl nawet o rewanżowaniu się , ja na to nie czekam.
Ja się cieszę ,że mi napisałaś o tej ekspansywności , bo ja ciemna masa nie miałam o niej zielonego pojęcia ... I wiem ,źe nie czekasz na rewanź ,ale było by mi miło zrobić Tobie odrobinkę przyjemności .. Wprawdzie jest to dzielenie skory na niedźwiedziu , bo ona nawet jeszcze do mnie nie dotarła , ale cooo tam