Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:06, 03 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No nareszcie fotki jakoweś Róża cudna a widoczek modzio Buziam Elu

Właśnie .. Plan naprawczy mam ... Mam nadzieję ,że zadziała ściskam .. Do soboty
gierczusia 21:08, 03 cze 2014

bociek napisał(a)

Teszzzzz pisalam, ze to pony tails

Noo i teraz już mam pewność 200 % .... Teraz tylko kupić i sadzić ... Może na wystawie w parku ślaśkim kupię te końskie ogony
gierczusia 21:09, 03 cze 2014

Kasya napisał(a)
fajna ta irga, do zadarniania sie nadaje ? jaka to odmiana ?

a roza piekna !

Kaśka .. Pieron wie , co to za irga .. Zadarnia ofkurs .. Pierwsza paczka juz dziś wyszła .. Może Ci i irgę zapakuję ???.. Tylko nie wiem w jakim jest stanie .. Pewnie nic szaleńczego ale zawsze coś hmmmmm ???
Kasya 21:12, 03 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Kaśka .. Pieron wie , co to za irga .. Zadarnia ofkurs .. Pierwsza paczka juz dziś wyszła .. Może Ci i irgę zapakuję ???.. Tylko nie wiem w jakim jest stanie .. Pewnie nic szaleńczego ale zawsze coś hmmmmm ???

no wlasnie, mialas mi wyslac
jak mozesz to dorzuc irgi pare galazek

bede wielce zobowiazana...
gierczusia 21:16, 03 cze 2014

Kindzia napisał(a)
W piątek dopiero gdzieś o 15,30 będę wolna...znalazłam swoją starą fryzjerkę na Zaborzu i będzie mi eksperymentalnie z moich krótkich włosów kok tworzyć
Nocą do Pszczyny...a w sobotę po południu...piękny ogród z Gierczusią będę oglądać
Mój plan na weekend już znasz

A giardinę pokaż z dalsza

Pewno, że wiem gdzie się udać po takie różane cuda mogę...ale trejaże jeszcze w planach...muszę do kowala, który nam robił bramy i barierki się udać, pogadać o cenie...może wiosną...

Pieruuuna .. Dobrze ,że mówisz .. Bo jak zobaczę jakąś damę z kokiem , to będe wiedziała ,że to Ty

Noo dobra , plany rozumie .. Jedna z glacą i jedna z kokiem lilie będą oglądać .. Musiałyśmy się zdecydować na ten termin , bo sie boimy tłoku w niedzielę a sobotę mamy zajętą

Tak wiec zdam Wam relację w sobotę czy warto jechać

Giardinę obfocę z dalsza tylko przestanie lać jak z cebra , bo teraz to bym sie pewnikiem we własnym trawniku zapadła jak w bagienku
A na trejaże.. Piękne.. Poczekasz .. Przyjemności trzeba dozować .. Bo tak na jeden raz , to co by to za radocha była

Ściskam
gierczusia 21:17, 03 cze 2014

Kasya napisał(a)

no wlasnie, mialas mi wyslac
jak mozesz to dorzuc irgi pare galazek

bede wielce zobowiazana...

Miałam bardzo imprezowy tydzień Dzień dziecka i matki..łoooo ,działo się.. Mam problem z opakowaniem.. Ta hosta za doabła nie wlezie do takiej koperty w jakiej wysłałam Adze bluszcza

Myślę i kombinuję bo na poczcie nic odpowiedniego nie było .. Cierpliwości.. Dojdzie
Bogdzia 21:23, 03 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Naprawdę Bogdziu ten kolor jest przepiękny .. O ekspansywności wprawdzie nie pomyślałam , ale jeśli tak jest to dobrze , bo z wrodzonego skąpstwa zamówiłam tylko 2 sztuki ... Rozumię ,że jeśli się rozmnoży to do Ciebie mam wysyłać .. Bo ja chętnie bym się zrewanżowała .. Za wszystkie dobroci , których doznałam

Buziaki

Elu nie pisałam o tej ekspansywności myśląc o tym by go od Ciebie dostac, absolutnie nie . Wiem że wszystkie mi znane są ekspansywne wiec od razu takie skojarzenie i prosze nie myśl nawet o rewanżowaniu się , ja na to nie czekam.
gierczusia 21:35, 03 cze 2014

Bogdzia napisał(a)

Elu nie pisałam o tej ekspansywności myśląc o tym by go od Ciebie dostac, absolutnie nie . Wiem że wszystkie mi znane są ekspansywne wiec od razu takie skojarzenie i prosze nie myśl nawet o rewanżowaniu się , ja na to nie czekam.

Ja się cieszę ,że mi napisałaś o tej ekspansywności , bo ja ciemna masa nie miałam o niej zielonego pojęcia ... I wiem ,źe nie czekasz na rewanź ,ale było by mi miło zrobić Tobie odrobinkę przyjemności .. Wprawdzie jest to dzielenie skory na niedźwiedziu , bo ona nawet jeszcze do mnie nie dotarła , ale cooo tam

Buziaki
Bogdzia 21:46, 03 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Ja się cieszę ,że mi napisałaś o tej ekspansywności , bo ja ciemna masa nie miałam o niej zielonego pojęcia ... I wiem ,źe nie czekasz na rewanź ,ale było by mi miło zrobić Tobie odrobinkę przyjemności .. Wprawdzie jest to dzielenie skory na niedźwiedziu , bo ona nawet jeszcze do mnie nie dotarła , ale cooo tam

Buziaki

Buziaki.
Juzia 09:37, 04 cze 2014

Hejo!