Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 20:39, 03 cze 2014

Enya73 napisał(a)
Pogoda barowa jak z angielskich doków Ale u Ciebie mimo deszczu bardzo ciekawie wszystko wygląda. Mikro dojrzał, nabrał kolorków i jeszcze ten cudowny zapożyczony krajobraz. Miodzio
Melduję, że moja tojeść z sadzawki dojechała Żywa i kwitnącaNa razie czeka pod biurkiem

Buziaki

Cieszę sie ,że Ci się podoba ... Bo komplement od Właścicielki tak pięknego ogrodu to komplement podwójny

Nie załapałam się na tojeść z sadzawki .. Już mi brakło , bo mi Ktuś wykupił ... A tak serio ..zamówiłam w zioła i byliny , czekam na dostawę

Buziaki

Ps.. Pod biurkiem rosliny ??.. No no..tego jeszcze nie przerabialam

Ps2. W tym biegu londyńskim nie zdążyliśmy do klasycznego angielskiego pubu ..ale cydru skosztowaliśmy , choć Faceci stwierdzili autorytatywnie ,ze to trunek dla Bab ... Oddali nam cydr na korzyść łiskacza
gierczusia 20:42, 03 cze 2014

aga_szsz napisał(a)

Upssss
Oby nie zapukał donosiciel uwodziciel
Mamy tu takiego jednego oszołoma

Dzięki kochana
Pakowanie mnie zastanawia??? ta butelka...?

Noo ja własnie mam nadzieję ,że to ten uwodziciel Ci paczkę przyniesie .. W takim deszczu , to każda atrakcja jest mila .. Poza tym..obojętnie w sumie kto przyniesie , byle szybko .. Baba na poczcie twierdziła ,że jutro będzie , ale ja bym aż taaaaką optymistkę nie była

Butelka .. Patent antymiażdżycowy .. Mam nadzieje ,że się sprawdzi
gierczusia 20:43, 03 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Melduję że stipa stipa tenuissiuma pony tails potocznie zwana końskim ogonem

Uhuummm .. Dzięki Madzenko .. Bardzo się zaczęłam martwić , czy nie ma przypadkiem 100 rodzajów stip i kupię nieodpowiednią .. Ale widzę ,że mi się trafiło jak ślepej kurze ziarno i trafiłam w dobrą
gierczusia 20:47, 03 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Aż mnie w żołądzie skręca ja giardinkę widzę...PIĘKNA już jest!!!!! Ty sobie wyobrażasz co będzie za dwa lata???!!!
Foć ją z każdej strony i pokazuj, bom spragniona jej widoku...

Kaśko .. Ale co Ciebie ma skręcać ?? jedziesz do naszej Ulubionej Pani i masz giardinę .,..

Oczywiście ,że będę fociła ..tylko się bojammmmm ,że już Wam mdło od nadmiaru jej widoku będzie .. Bo wiesz ,ze u mnie mało co do focenia

Nie pojedziesz z nami na wystwę może ??.. W piątek ...po południu
malgorzata_s... 20:49, 03 cze 2014

No nareszcie fotki jakoweś Róża cudna a widoczek modzio Buziam Elu
bociek 20:51, 03 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Uhuummm .. Dzięki Madzenko .. Bardzo się zaczęłam martwić , czy nie ma przypadkiem 100 rodzajów stip i kupię nieodpowiednią .. Ale widzę ,że mi się trafiło jak ślepej kurze ziarno i trafiłam w dobrą

Teszzzzz pisalam, ze to pony tails
Kasya 20:52, 03 cze 2014

fajna ta irga, do zadarniania sie nadaje ? jaka to odmiana ?

a roza piekna !
gierczusia 20:55, 03 cze 2014

bociek napisał(a)
Ja Cie, jaki fantastyczny dach. Kolorowy Super Ci to wyszlo

Ooooo .... Fajnie ,że się podoba .. Mam nadzieje ,że nowe nabytki przetrwają .. Dosadziłam gożdzik , macierzankę i floksy ..... Walka o życie trwa ... W tym sezonie miałam już tylko jakieś 10 % strat.. Czyli powoli dochodzę do momentu , kiedy cały dach będzie rósł i nie marniał
gierczusia 20:59, 03 cze 2014

Agania napisał(a)
I widoki u ciebie i róża i dach na drewutni, są oszałamiające i szaleńczo tojeści szukam

Buziak

Ale mi dzis miło .. Tyle fajnych słów

Ja już nawet nie próbowałam szukać tojeści po okolicznych szkółkach , bo stwierdziłam ,że czas jest jednak cenny.. Tym bardziej ,że w necie była tylko w 2 sklepach , więc wywnioskowałam ,że szału ni ma i trza brać ..... Tak więc w sadzawce mi brakło i zamówiłam w zioła i byliny ..

Ma dojść na dniach , to Wam pokaże i będziecie wiedzieć czy warto czy se dać spokój

Buziak Bociuś
Kindzia 21:03, 03 cze 2014

W piątek dopiero gdzieś o 15,30 będę wolna...znalazłam swoją starą fryzjerkę na Zaborzu i będzie mi eksperymentalnie z moich krótkich włosów kok tworzyć
Nocą do Pszczyny...a w sobotę po południu...piękny ogród z Gierczusią będę oglądać
Mój plan na weekend już znasz

A giardinę pokaż z dalsza

Pewno, że wiem gdzie się udać po takie różane cuda mogę...ale trejaże jeszcze w planach...muszę do kowala, który nam robił bramy i barierki się udać, pogadać o cenie...może wiosną...