Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

Ensata 23:19, 10 paź 2015

Tez bym mogła miec takich fachowców Do tego jaki skrupulatny
W ogole masz lawendę bardzo ladną. Cieta była?
kasia_w 23:22, 10 paź 2015

nie cieta lawenda, takie fajne zwarte krzaczki tworzy .OdmianaPlatinum nico .Bardzo ładna tylko...nie kwitła
lindsay80 23:41, 10 paź 2015

niezła operacja się odbyła.
Nie tylko Wam zdarza się robić w ogrodzie rzeczy niekoniecznie w dobrej kolejności, wiem coś o tym niestety
Mixtoorka 08:32, 11 paź 2015

kasia_w napisał(a)
nie cieta lawenda, takie fajne zwarte krzaczki tworzy .OdmianaPlatinum nico .Bardzo ładna tylko...nie kwitła

Ale operacja pierwsza klasa, pacjent w dniu zabiegu wypisany do domu. Tak to już jest, że chce się tylko coś poprawić a wychodzi przy okazji rewolucja bo tu grzech nie zmienić czegoś, i tam Piękna robota a lawenda niech sobie weźmie do serca jak się z nią troskliwie obchodzono i zakwitnie w nowym roku
Malgosik 11:43, 11 paź 2015

ale z Was brygada!
ledwo pomyśleli i już zrobili
niezła demolka
nawigatorka 12:57, 11 paź 2015

lindsay80 napisał(a)
niezła operacja się odbyła.
Nie tylko Wam zdarza się robić w ogrodzie rzeczy niekoniecznie w dobrej kolejności, wiem coś o tym niestety
potwierdzam
kasia_w 14:17, 11 paź 2015

kochani

zdjęcia z festiwalu dyni będą później, jak ochłonę.

Jestem maksymalnie wkurrr.........
straż miejska ściągnęła mi auto spod Ogrodu Botanicznego! parkowałam w miejscu dozwolonym- ulica Śródmiejska. Mandat i zholowanie za to, że nie zostawiłam 1,5m przejścia na chodniku. Problem w tym, że ten chodnik jest tak wąski , ze nigdy nie zostanie tam 1,5 m dla przechodniów! Wszyscy parkują tak, jak ja to zrobiłam. A mnie trafił się jakiś frustrat a może i kastrat czy inny impotent, który zadzwonił po straż...

100 mandatu plus- uwaga 473 zł płatne TYLKO w gotówce na parkingu przy odbiorze auta. Auto stało tam może 30 min, na ty parkingu na który zholowuja .
Skandal, jak miasto zarabia na mieszkańcach a zwłaszcza na przyjezdnych, podobno! Jakąś akcję zrobię na fejsie, bo to nie jest normalne.

Wieloszko, przebiłam Cię, niestety
nawigatorka 14:56, 11 paź 2015

Nie zazdroszcze.faktycznie ktos musial sie postarac by na takim odludziu pojawila sie straz.i nie rozumiem czemu od razu zabrali samochod? Zagrazal czemus?
kasia_w 15:04, 11 paź 2015

podobno nie można było przejść chodnikiem ...ktoś musiał być duży rzeczywiście

tak naprawdę chodzi oto że straż zwija auto za byle przewinienie , bo miasto zarabia na tym parkingu za 473 zł za dobę , na który odowożą auta...tak w zamian za usuniete we wro fotoradary żeby się budżet zgadzał.Tak mi powiedział dobry znajomy policjant.Porażka
aga_pe 15:11, 11 paź 2015

O ja pierdziu....ja się bałam wracać do auta, bo zostawiłam na jakiejś bocznej drodze, nie patrząc na znaki
Dziewczyny, a kolejka przy wejściu do botanicznego koło 12.00 była ogrooomna
Spotkałam się jeszcze na momencik z Irenką