Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

oliwka 20:06, 15 mar 2016

Juzia napisał(a)

Ej co się chichracie !!!! Telefon zmienił. Ostatnio za często mi sie zdarzają te słowne "przekretasy"

Madzenka 06:55, 16 mar 2016

kasia_w napisał(a)
Karolina- mamy zimę na całego niestety, poprzycinałam co nieco i zostało na rabatach, bo pogoda taka, że nawet się nie chce sprzątnąć. Szyję bez ustanki z torbami pójdę przez te materiały.

Mój zapał do ogrodu mocno przygasł z powodu rosnących w zatrważającym tempie budynków, tuż za moim parkanem powstało blokowisko na całego. Prawdę mówiąc odechciało mi się tutaj mieszkać.... ale co robić, raczej tego nie zmienię

Własnie tego boje sie najbardziej. Nasza wieś rozrasta sie w tym kierunku w zastraszajacym tempie. W ktorym miejscu coś takiego ci wybudowali? Musze cie odwiedzic.
Po świetach wybierasz się z nami na trawki do Stefana?
Malgosik 08:27, 16 mar 2016

Sąsiedztwa nie zazdroszczę.
Ale jest szansa że się przyzwyczaisz, a rośliny nieco zasłonią.
U nas we wsi też są takie niby bliźniaki, a tak naprawdę szeregówki (4 domy), wielkie jak stodoła.
kasia_w 11:08, 16 mar 2016

Bliżniaaaaaki widzęęęęę!!!

A podobno jeden nie żyje

Tak to wygląda niestety
Ale ci ludzie, którzy postawili biały domek - widać w głębi zdjęcia- zostali obudowani doszczętnie wokół. Im należy się współczucie. Ja mieszkam w bliźniaku, w dodatku kupionym. Nie jest to moje dzieło życia
kasia_w 11:10, 16 mar 2016

Madzenka napisał(a)

Własnie tego boje sie najbardziej. Nasza wieś rozrasta sie w tym kierunku w zastraszajacym tempie. W ktorym miejscu coś takiego ci wybudowali? Musze cie odwiedzic.
Po świetach wybierasz się z nami na trawki do Stefana?

Of course że się po trawki wybieram. Marzenko daj mi proszę znać, jak będzie wiadomo, kiedy dokładnie
Mixtoorka 11:13, 16 mar 2016

kasia_w napisał(a)
Bliżniaaaaaki widzęęęęę!!!

A podobno jeden nie żyje

Tak to wygląda niestety
Ale ci ludzie, którzy postawili biały domek - widać w głębi zdjęcia- zostali obudowani doszczętnie wokół. Im należy się współczucie. Ja mieszkam w bliźniaku, w dodatku kupionym. Nie jest to moje dzieło życia

O żesz! Wygląda to jak byś ponakładała na siebie dwa zdjęcia! Dwie rzeczywistości, ściskam i promyczki ślę bo u nas dziś booooosko słonko świeci.
kasia_w 11:17, 16 mar 2016

Mixtoorka napisał(a)

O żesz! Wygląda to jak byś ponakładała na siebie dwa zdjęcia! Dwie rzeczywistości, ściskam i promyczki ślę bo u nas dziś booooosko słonko świeci.

Tia
rzeczywistość nam się zmieniła. Ale to tak w całym kraju...
Mixtoorka 11:20, 16 mar 2016

Pozostaje życzyć żeby architekci byli uzdolnieni, to się może okazać, że będziesz miała tłoczną ale ładną okolicę
kasia_w 11:20, 16 mar 2016

Mam parę zdjęć ostatnio wytworzonej przeze mnie odzieży

Kalina dostała nową bluzę z kołnierzykiem- nie do końca mi się udała, ale modelka chodzi w niej bez przerwy, co widać po plamach

kasia_w 11:23, 16 mar 2016

i Czarkowi coś się uszyło

Cienka bluzka w szopy

Zostało trochę arbuzów wiec powstała ciepła bluza. Synek twierdzi że to męskie kolory, nie będę się kłócić