Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

kasia_w 18:58, 12 sie 2016

A tak to wygląda brrrrr

Podlegamy pod urząd gminy i starostwo powiatowe

Anda 19:05, 12 sie 2016

Okropienstwo. Kasiu, to dzwon do starostwa i do urzedu gminy i zobaczymy, czy udziela Ci takich samych informacji. Sprobuj. Trzymam Ci kciuki. Inaczej bedziesz chyba musiala sadzic drzewa z szersza korona.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
20:45, 12 sie 2016
podziwiam malunki ..jeden artystyczny ...oj ja nawet przez kalke bym takiego nie wymodziła

podpowiem o kolorach budynków...w planie zagospodarowania przestrzeni jest akapit do dozwolonych kolorach elewacji ...taki plan robi gmina i tam nalezy sie udac w sprawie nie odpowiedniego koloru

u mnie jest zapis ze kolory maja byc jasne pastelowe ...a zabrania sie czarnych, szarych i ciemnych barw ...a w zeszłym roku pojawiły sie dwa mocno szare budynki ...a pan który pracuje w urzedzie i jest od "tych spraw" moze nawet jest i sprawca tego zapisu ...przejeżdza ta droga codziennie ..nawet kilka razy i udaje ze tych barw nie widzi.....mnie osobiscie bury dom nie przeszkadza ...ale czekam az jego tuje wyrosna na 6m albo wyzej

PS. te barwy nie sa takie złe ...ale trąci modą wieżowcową z lat 80tych
kasia_w 20:53, 12 sie 2016

Justyna ja bym bure wolała niż to cudo. Póki był jasny było w miare ok.Jak dziś wróciłam z pracy i zobaczyłam te pasy to myślałam że zemdleje
Dobrze wiedzieć o prawie kolorystycznym.Chyba gmine nawiedze osobiście.
Katkak 21:02, 12 sie 2016

Kasia obraz cudowny. Ale masz dar.
kasia_w 21:12, 12 sie 2016

Kasiu dziękuję Lubię malować kopie, to mnie odstresowuje
Donia72 21:46, 12 sie 2016

Kasia, a jak byś w nocy zaczaiła się przemalowała te pasy? U nas (mieszkam na wsi) jeden sąsiad walnął sobie taki oczo...ny kolor tynku, że trzeba okulary zakładać, bo razi. Teraz już trochę mu się przybrudził
kasia_w 22:03, 12 sie 2016

I to jest pomysł Donia malować lubię ale-mam lęk wysokości; )
Donia72 22:07, 12 sie 2016

kasia_w napisał(a)
I to jest pomysł Donia malować lubię ale-mam lęk wysokości; )

Katkak 22:34, 12 sie 2016

Kasiu obejrzyj sobie odcinek Mai nr 520. Są w nim dwa ogrody, a mnie konkretnie chodzi o ten malutki ogród przy szeregowcu. Jest tam bardzo ładne, drewniane ogrodzenie, w jednym miejscu znacznie wyższe właśnie po to żeby odciąć się od sąsiadów. Moim zdaniem fajnie i ładnie to wygląda, no i robi robotę .