Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

kasia_w 17:03, 04 sie 2016

Działka 9 ar za moim płotem poszla za 180 tyś.Niestety

A dróg w miejscowości prawie nie ma Polski luksus
UlaB 17:57, 04 sie 2016

Czyli podobnie jak u mnie te kilka kilometrów dalej. Autobusu tam nie ma ale jest gaz W naszej części osiedla potrafią podobno w skrajnym przypadku wyceniac do 350/m2 Oszaleli. Oj, kupiłabym taką jedną działke idealną do wyżywania sie ogrodowo całkiem niedaleko mnie, tylko za co
Katkak 21:26, 04 sie 2016

KAsia super teraz to przedpłocie wygląda. Wzdycham sobie do tych róż .
Marti_01 09:50, 05 sie 2016

Wpadłam na chwilę, a tu taka akcja Fajnie to wymyśliłaś. Róże to fajny pomysł na zieleń prze płotem. Zastanawiam się nad kupnem róż tej jesieni z gołym korzeniem, ale obawiam się czy przeżyją do wiosny. U ciebie różyczki widzę szaleją Wybujały niemożliwie i to wciągu 1 sezonu! Nie boisz się tylko, że ktoś Ci je wytarga pod osłoną nocy? Bo urody są cudnej i może się znaleźć ktoś kto będzie sobie ostrzył na nie pazury...
kasia_w 21:58, 06 sie 2016

Kasiu
Marti

Dziś em Mówi- ale meliśMY fajny pomysł z ta włókniną, nikt tam nie chodzi, nikt nie parkuje
No dobrze, niech mu będzie że to MY mieliśMY

Marti- Sadzone jesienią róże nie powinny mieć problemów, jeśli dobrze je okopczykujesz i posadzisz w zacisznym w miarę miejscu.
Sama domówiłam jszcze 3 sztuki Therese Bugnet. Ta róża rośnie bardzo silnie, nawet na 3 m. Chcę się szczelnie osłonić, będzie jak znalazł.

Mam nadzieję, że na róże za płotem nikt się nie skusi, bo nie ręczę za siebie

Kupiłam dziś ładne fotele do ogrodu

Kuba 06:47, 07 sie 2016

Róże na przedpłociu czarują przechodniów
a co do włokniny- nie wiem co poradzić, chyba nie ma tu dobrego rozwiązania, może jednak żwirek, skoro ta droga nie będzie jeszcze robiona w tym roku?skoszona trawa będzie pewnie fruwać z wiatrem a nie leżeć grzecznie ma macie
nicol21 07:47, 07 sie 2016

Powiedz eMowi, że pół forum chwali go za jego pomysł chłopak sam jeszcze chwasty będzie wyrywał
nawet ze szmatą na wierzchu wygląda to lepiej niż wcześniej
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
kasia_w 10:19, 07 sie 2016

Takie krzesła wczoraj kupiłam Wygodne są

Anda 10:25, 07 sie 2016

Bardzo pasują tutaj te krzesła. Ślicznie wyglada taras z meblami
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kasia_w 10:45, 07 sie 2016

Dzięki Anda dla Ciebie wlasnie cyknelam telefonem Rosengarten Zweibrucken potem może lepsze fotki