Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » MIKRO ogród 2.0 - czyli szewc bez butów chodzi

MIKRO ogród 2.0 - czyli szewc bez butów chodzi

ewakatowice 19:38, 30 cze 2014

Ozz napisał(a)
Cholera, mało czasu Szampana może nie, ale mam jeszcze zachomikowaną taaaką butelkę z winem, że pół Ogrodowiska bym obdzieliła na pewno

Chcę jeszcze poradzić się szefowej, czy jest się w ogóle sens miotać w tę stronę... dobrze, że położyłam już płytki, bo by mi się jeszcze co do nich odmieniło

ooo
aż tak chcesz zmienić koncepcję?
Lśnienie miałaś? ))0
Ozz 19:49, 30 cze 2014

To po kawie Rzadko pijam, ale jak małżonek użyje ekspresu to wpadam w szał twórczy Podobnie działa prysznic - tam powstają najlepsze pomysły
bociek 21:19, 30 cze 2014

Hahahaha Ozz, ale sie Ciebie czyta fajowo A dylematow nie zazdraszczam, bo w ustawianiu i projektowaniu to jestem taka pierdolowata, ze az litosc bierze.
Ale jak juz mam zabrac glos to ja bym sie zaslonila, bo chyba dosc mocno na widelcu jestes
Ozz 21:53, 30 cze 2014

Dobra... rzucam się ,,lwom na pożarcie" czyli wrzucam Wam dwie wersje projektu - WERSJA A, to ta nad którą dotychczas pracowałam z pewnymi poprawkami, pewnie w drobiazgu może się jeszcze zmienić, ale nie w ogóle.

WERSJA B - to wersja po rozmyślaniach i uwzględnianiach uwag, które onegdaj dała mi szefowa, a myślę, że są cenne... wymaga odrobinki, więcej zachodu. Trzeba dosadzić trzecią wiśnię amanogawę i za każdą z nich zrobić mini ekranik z Cisa Dawid. Rabata frontowa jest ,,całościowa" i pojawią się na niej 4 kulki z bukszpanu, a między nimi będzie się dział misz-masz. Jak mi się misz masz znudzi, to wymienię na coś bardziej uporządkowanego (Rod. to rodgersja )

Biczujcie...

Sebek 22:00, 30 cze 2014

Mi się dużo bardziej podoba wersja B - szpaler z wiśni będzie cudnie wyglądać

Pisałaś o grabach... Aktualne? Bo jestem w stanie oddać wszystkie przywrotniki i nie tylko w zamian za nie
Ozz 22:00, 30 cze 2014

Sebek na priv
monikaDub 20:58, 01 lip 2014

Gdyby do mojej głowy chciały przychodzić takie pomysły
Będzie ślicznie.
Gratuluję i dziękuję za pomoc
abiko 11:35, 02 lip 2014

Ozz napisał(a)

Ha.. to ja już wiem gdzie to jest Kądzio mi dał wskazówkę Ozz.. normalnie super, nie wiedziałam, że balkon się potrafi tak rozrosnąć
ewakatowice 11:53, 02 lip 2014

Działasz, odliczam dni ????
nicol21 00:18, 03 lip 2014

zajaweczki wyglądają bardzo obiecująco!! ale powiedz mi że masz jeszcze jakaś większą konewkę niż to maleństwo niebieskie???
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies