Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

MAD 12:06, 16 cze 2015

chojna napisał(a)
Dziękuję!

Buziak wielki!

Nie ma sprawy!
chojna napisał(a)
MAD ja się właśnie zastanawiam czy na froncie nie zrobić rabaty klonowej. Zielony żółty i purpurowy. Mało tam miejsca trochę na taki mix. Jak duża ta Twoja rabata?

Ja uwielbiam klony... Tylko, że one potrzebują w miarę zacisznego miejsca albo osłaniania zimą. Zwłaszcza za młodu.
Nie ma mnie teraz w domu, więc wymiarów dokładnych Ci nie podam ale 3x3 pewnie ma. Tylko tam za dużo tego wszystkiego napchane.
zawitka 19:18, 16 cze 2015

Piękna ta rabata z klonikami cydny ten czerwony czy to palmowy ?//
MAD 08:51, 17 cze 2015

zawitka napisał(a)
Piękna ta rabata z klonikami cydny ten czerwony czy to palmowy ?//

Witaj! Dziękuję. Tak, ten mały czerwony i ten zielony na pierwszym planie to palmowe. Ten z tyłu to Shirasawy.
zawitka 09:06, 17 cze 2015

Będę czatowała teraz na czerwonego palmowego klona kiedyś miałam ale mi zmarzł Dzięki za odpowiedzi ozdrawiam cieplutko
MAD 09:44, 17 cze 2015

zawitka napisał(a)
Będę czatowała teraz na czerwonego palmowego klona kiedyś miałam ale mi zmarzł Dzięki za odpowiedzi ozdrawiam cieplutko

Te dwa moje palmowce też za młodu bardzo ucierpiały. Dopiero posadzone w zacisznym miejscu dały czadu. Także najpierw znajdź dobre miejsce żeby Ci się nie zmiarnował.
kasia_w 11:16, 17 cze 2015

Mad - klony klonami- ale te bukszpany bonzajowe to dopiero jest czad! Ciekawe, kiedy ten nowy drapak (sorry) na pierwszym planie załapie nowa modę i zapuści włosie

p.s. a wy niedobre zbereźnice, trawki już sobie spokojnie pomacać nie można we własnym ogródku
MAD 11:22, 17 cze 2015

kasia_w napisał(a)
Mad - klony klonami- ale te bukszpany bonzajowe to dopiero jest czad! Ciekawe, kiedy ten nowy drapak (sorry) na pierwszym planie załapie nowa modę i zapuści włosie

p.s. a wy niedobre zbereźnice, trawki już sobie spokojnie pomacać nie można we własnym ogródku

Właśnie wczoraj goliłam moje niwaki. Poduchy już mogą służyc za stoliki pod kubek z kawą.
Drapak ostatecznie zamieszkał własnie tam żeby uczyć się dobrych manier od bardziej doświadczonych kolegów. Na razie zastanawia się czy żyć czy paść ze wstydu. Jeśli jednak wybierze pierwsza opcję to ja go wyprowadzę na ludzi.
kasia_w 11:29, 17 cze 2015

MAD napisał(a)

Właśnie wczoraj goliłam moje niwaki. Poduchy już mogą służyc za stoliki pod kubek z kawą.
Drapak ostatecznie zamieszkał własnie tam żeby uczyć się dobrych manier od bardziej doświadczonych kolegów. Na razie zastanawia się czy żyć czy paść ze wstydu. Jeśli jednak wybierze pierwsza opcję to ja go wyprowadzę na ludzi.

Trzymam kciuki za uczłowieczanie drapaka
MAD 11:35, 17 cze 2015

kasia_w napisał(a)

Trzymam kciuki za uczłowieczanie drapaka

Ty trzymaj raczej kciuki za jego wolę życia. Uczłowieczanie to już czysta przyjemnośc będzie. Byle tylko cholernik wreszcie ruszył.
jazzy 11:37, 17 cze 2015

Macham niwakowo