O jejku, jejku, jaki on ładny! Ja też go kocham za to, że kiedyś taki będzie albo nawet ładniejszy ha ha (bo będzie mój). Ale Twój już duży, a moje malutkie. Dawno go kupiłaś? Jak szybko przyrasta? Ale zandzaj nim nadal. Ładne drzewa trzeba popularyzować
O rany, ale drogo, za moje 1,2 może 1,3 dałam... hmmm nawet nie wiem, jak to napisać, ale 12 zł dałam...
Tak właściwie to się cieszę rzecz jasna z tej ceny!
Cześć Iza Trafiłam do Ciebie od Ani - ogród z pergolą
Przeleciałam trochę stron, coś niecoś nowego wyczytałam
Ogród, to wiadomo piękny
Pozwolisz, że będę odwiedzać od czasu do czasu?
Pozdrawiam
Ty to masz szczęście haha, 12 zł Grzech nie brać za taką cenę!
Ten mój drogi, fakt Marudziłam, ale oni na to, że biorą pod uwagę wielkość donicy i obwód pnia. Nie roztrząsam, zależało mi, więc kupiłam. Poza tym nie mogłam go namierzyć w innych miejscach, a ten był spory - dla porównania ogrodzenie ma 180 cm. Tempo wzrostu podobno bez szału, zobaczymy. U mnie pierwszy sezon, więc nie za wiele mogę powiedzieć.
Ewiku, to było pytanie podstępne hihihi No boli mnie serce, ale tak się właśnie kończą kompulsywne zakupy. Coś postanowić muszę. Do leśnej części trochę róż już przeniosłam, choć zdania ekspertów w tej kwestii są podzielone
Śnieg prószy powoli, mmm Tymczasem parę widoczków dla Was
Marta, fajne takie zimowe słońce
W związku z tym, że prace w miarę ogarnięte i można już zacząć leniuchować, to dokupiłam wczoraj trochę cebul haha Dobrze, że sezon się kończy, trochę mam dość ogrodu.