Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

tulucy 22:23, 12 cze 2021

Iza, zawsze możesz dać coś na wysokim pniu, coby widoku nie zasłaniało...
April 07:24, 13 cze 2021

No nie byłabyś sobą Iza, gdyby w tym roku nie było jakiejś rewolucji Ty tak, cicho, cicho a jak ruszysz to na całego i z efektem ŁAŁ.
Nowa rabata, zatem będziesz robiła zakupy Może koło mnie? Daj znać i koniecznie zajrzyj
UrsaMaior 08:21, 13 cze 2021

Haha wiesz jak to u mnie, wszystko na spontanie Ja nie z tych planujących
April 08:25, 13 cze 2021

Ma to swoje zalety, na pewno masę frajdy
Magleska 08:27, 13 cze 2021

Iza

kiedy nową rabatkę kopiesz ?

fajnie ,że zdjęcia pocykałaś ,przepięknie masz .......te Twoje hakonki muszę pokazać moim -może się zawstydzą i choć troszkę podrosną

inka74 08:55, 13 cze 2021

Izka, nie masz litości z tymi zdjęciami. No jak tak można... pięknie mieć
Nowa rabata, trawnika mniej. Ja chyba bym nie robiła jej po całej szerokości. Zaanektowałabym może lewą stronę, tam gdzie stół stał (o ile dobrze pamiętam) ale zostawiła bym szerszy "kadr" na ogród. Bardzo mi się podobało, że patrząc z tarasu masz wrażenie przestrzeni mimo iż ty masz normalnie tam las i dużo wysokich drzew. Pięknie Babo masz po prostu, spokojnie, delikatnie i falująco
lilarose 09:37, 13 cze 2021

Wreszcie Izko coś wrzuciłas więcej

Biorę sie zatem do dokładej analizy szczegółów nasadzeń
UrsaMaior 09:49, 13 cze 2021

Magleska napisał(a)
Iza

kiedy nową rabatkę kopiesz ?
fajnie ,że zdjęcia pocykałaś ,przepięknie masz .......te Twoje hakonki muszę pokazać moim -może się zawstydzą i choć troszkę podrosną

Hahah nie znasz dnia ani godziny U mnie zazwyczaj sprawy postępują w dzikim widzie Albo jak coś fajnego ustrzelę.
UrsaMaior 09:51, 13 cze 2021

inka74 napisał(a)
Izka, nie masz litości z tymi zdjęciami. No jak tak można... pięknie mieć
Nowa rabata, trawnika mniej. Ja chyba bym nie robiła jej po całej szerokości. Zaanektowałabym może lewą stronę, tam gdzie stół stał (o ile dobrze pamiętam) ale zostawiła bym szerszy "kadr" na ogród. Bardzo mi się podobało, że patrząc z tarasu masz wrażenie przestrzeni mimo iż ty masz normalnie tam las i dużo wysokich drzew. Pięknie Babo masz po prostu, spokojnie, delikatnie i falująco

Rozłożę sobie węża, bo muszę widzieć. Na pewno byłaby to niska rabata, żeby nie zasłaniać. No i rośliny byłyby w zasięgu spryskiwaczy, więc nie mogą mieć nic przeciwko temu Zobaczymy.
UrsaMaior 09:54, 13 cze 2021

lilarose napisał(a)
Wreszcie Izko coś wrzuciłas więcej

Biorę sie zatem do dokładej analizy szczegółów nasadzeń

W razie czego pytaj, bo fotki z komórki, więc tak dobrze nie widać co i jak. Nie żeby kompozycje jakieś przełomowe były...