Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

TAR 21:01, 14 lip 2023

to miłorzab?
UrsaMaior 21:03, 14 lip 2023

Tak, szczepiony na dwóch pięterkach.
TAR 21:13, 14 lip 2023

piekny
Magara 23:20, 14 lip 2023

Korzystając z gościnności Izy oznajmiam, że jutro jedziemy po jyskową sofkę i fotel
Jest to dowód aktu desperacji Małżonka mojego, bo to Jego decyzja Zapewne spowodowana przyjazdem "ulubionego" sąsiada zwanego Słonecznym Patrolem (kto u mnie w miarę na bieżąco ten wie o co chodzi) i faktem rozbicia namiotu przez w/wym i jego lubą, co może zwiastować dłuższy pobyt

Prawda taka, że nasze-wiosenno letnie centrum życiowe do tej pory skupiało się na tarasie, który jest "wyżej". I z tego "wyżej" mamy zbyt dobre widoki na działalność budowlaną oraz pseudobudowlaną oraz wszelką inną, nowych, covidowych sąsiadów, sztuk w sumie cztery... Wcześniej mieliśmy widoki na las, łąkę, pole. Teraz na budowę, szołerki i różne inne dziwne konstrukcje godne działek ROD z lat 80...

Musimy centrum życiowe, chociaż częściowo, przenieść "niżej" czyli na poziom trawnika, żeby widzieć mniej i mniej się frustrować i wkurzać. Do tego "niżej" potrzebne meble, żeby było gdzie kawę wypić, napoje inne lub chociaż przycupnąć i nie chować tych mebli "bo może padać"

Sofka w naszym okolicznym jysku dostępna, jest szansa, że będę mniej sfrustrowana od jutra

Iza, dzięki za inspirację i sorki za przydługi wywód
Magara 23:24, 14 lip 2023

UrsaMaior napisał(a)
Wyskoczyłam do jubilera i tak mi poszło. Hosta bez nazwy, niestety.

No Ty to masz rozmach Gdzie serki a gdzie jubiler???
Agatorek 23:25, 14 lip 2023

Ładną biżuterię mają u Ciebie . Miłorząb super
April 04:40, 15 lip 2023

Cudny miłożąb, ale ciekawy egzemplarz
Makao 06:32, 15 lip 2023

Magara napisał(a)
Korzystając z gościnności Izy oznajmiam, że jutro jedziemy po jyskową sofkę i fotel
Jest to dowód aktu desperacji Małżonka mojego, bo to Jego decyzja Zapewne spowodowana przyjazdem "ulubionego" sąsiada zwanego Słonecznym Patrolem (kto u mnie w miarę na bieżąco ten wie o co chodzi) i faktem rozbicia namiotu przez w/wym i jego lubą, co może zwiastować dłuższy pobyt

Prawda taka, że nasze-wiosenno letnie centrum życiowe do tej pory skupiało się na tarasie, który jest "wyżej". I z tego "wyżej" mamy zbyt dobre widoki na działalność budowlaną oraz pseudobudowlaną oraz wszelką inną, nowych, covidowych sąsiadów, sztuk w sumie cztery... Wcześniej mieliśmy widoki na las, łąkę, pole. Teraz na budowę, szołerki i różne inne dziwne konstrukcje godne działek ROD z lat 80...

Musimy centrum życiowe, chociaż częściowo, przenieść "niżej" czyli na poziom trawnika, żeby widzieć mniej i mniej się frustrować i wkurzać. Do tego "niżej" potrzebne meble, żeby było gdzie kawę wypić, napoje inne lub chociaż przycupnąć i nie chować tych mebli "bo może padać"

Sofka w naszym okolicznym jysku dostępna, jest szansa, że będę mniej sfrustrowana od jutra

Szacun dla małża że się przemógł. Ja też na tarasie mam mebelki z jyska. Nic nie chowamy. Pada na nie deszcz a po poduchach jakby spływało. Jak ulewa duża to troszkę nasiąkną ale wystarczy godzinka by wyschły. Mamy je już 4 lata.
UrsaMaior 10:28, 15 lip 2023

April napisał(a)
Cudny miłożąb, ale ciekawy egzemplarz

Ja jeden, Kwartet drugi
UrsaMaior 10:29, 15 lip 2023

Magara napisał(a)

Niech się Wam dobrze siedzi