Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogród pod lasem

TAR 12:19, 06 wrz 2024

ajka napisał(a)

O, rany, ale wspomnienie

hehe i tyle juz sie pozmieniało
UrsaMaior 12:57, 06 wrz 2024

ajka napisał(a)
Jaki piękny ten dereń, to pagodowy, tak? U mnie po tym jak przemarzł, praktycznie zdechł, zostały mu najniższe gałęzie i wygląda koszmarnie, czasami mam ochotę go wykopać z ogrodu, na co dzień staram się go omijać wzrokiem To już mój drugi, pierwszy po przemarznięciu nawet liści nie wypuścił.

Tak, pagodowy. Aj to niedobrze... póki żyje to warto dać mu szansę, wykopać zawsze zdążysz.
UrsaMaior 12:58, 06 wrz 2024

ajka napisał(a)

Zachęciłaś mnie Będę szukać.
Za rzadko wpadam do twojego ogrodu, jest cudny.

Aa tak, ten asterek jest świetny Mam go w paru miejscach, do wszystkiego pasują te jego kwiatuszki
TAR 13:00, 06 wrz 2024

hmm musze chyba powklejac reszte twoich fotek ale ostatnio mam okropny niedoczas a foty wgrywaja sie tak wolno ze o Kwartecie nie wspomne
UrsaMaior 13:02, 06 wrz 2024

anpi napisał(a)
Izka! Przychodzę ze spóźnioną relacją z sierpniowej wizyty u Ciebie. Dzięki za zaproszenie! Ale fajnie tak powtórnie powspominać te widoczki. Niesamowite wrażenia wzrokowe... ten kto był, to wie o czym mówię! Wszystko pięknie, bujnie rośnie i świetnie współgra! A Iza to super babeczka, bardzo pozytywnie zwariowana ogrodniczka

Heeej! Wizyta bombowa, uchachałam się za wszystkie czasy Dzięki jeszcze raz za spotkanie i upominki, są super przydatne!
UrsaMaior 13:05, 06 wrz 2024

Magara napisał(a)

Cudne foty
To już nie ogród, a puszcza

Izka, Ty pamiętasz, że ja przez Ciebie na forum trafiłam?
Mam nadal folder ze zdjęciami z Twoich początków - zgrywałam sobie jak jeszcze dostęp do netu miałam koślawy

Kilka lat temu było tak:

Haha no tak, puszcza bardziej pasuje Ty wiesz, że ostatnio też tę fotkę oglądałam? Wierzyć się nie chce, że tak kiedyś było...
UrsaMaior 13:08, 06 wrz 2024

anuska2507 napisał(a)
Przychodzę z pytaniem o taras z deski kompozytowej. Jak Ci się sprawdza? Polecasz, odradzasz? Masz jakieś zdjęcie pod ręką, żebym mogła zobaczyć?

Hej! Ja nie mam kompozytu, mój taras jest z modrzewia syberyjskiego. Jest świetny, a jedyny problem jaki z nim mam jest moją winą. Nie dopilnowałam ustawienia spryskiwaczy i tam gdzie lała się na niego woda drewno przegniło.
UrsaMaior 13:09, 06 wrz 2024

TAR napisał(a)
hmm musze chyba powklejac reszte twoich fotek ale ostatnio mam okropny niedoczas a foty wgrywaja sie tak wolno ze o Kwartecie nie wspomne

U mnie to samo, gonitwa...
anuska2507 13:21, 09 wrz 2024

UrsaMaior napisał(a)

Hej! Ja nie mam kompozytu, mój taras jest z modrzewia syberyjskiego. Jest świetny, a jedyny problem jaki z nim mam jest moją winą. Nie dopilnowałam ustawienia spryskiwaczy i tam gdzie lała się na niego woda drewno przegniło.

Dzięki za odpowiedź. Najwyraźniej twój modrzew wygląda na tyle dobrze, że Agnieszka (Agatorek) myślała, że to kompozyt Ale biorę twoją opinię o tarasie z modrzewia pod rozwagę.
BeataDebek 08:03, 23 wrz 2024

Ale tu ciiiiiszaIza jak dobrze pamiętam to masz przechowalnik na roślinki,czy w takim przechowalniku też wzbogacać ziemię czy mogę tak wsadzić roślinkę w ziemię(piach)i przetrwa mi do przyszłego roku?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies