Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Rojodziejowa 23:27, 20 sie 2024

No szczęki brak. Wypadła i znaleźć nie mogę/ a ten dereń fajnie zza rogu zagląda
agapant 06:51, 21 sie 2024

Po mistrzowsku oddany charakter ogrodu, super.
To jest piękny ogród w którym chciało by się bywać, naładowany energia właścicielki i pięknymi roślinami.
Monia81 07:24, 21 sie 2024

Aga dobrze napisałaś, energia właścicielki przeskakuje na ogród dlatego tak wszystko bujnie rośnie

Izka cudny masz tam u siebie klimacik Ania, buziak za fotki
April 08:00, 21 sie 2024

Aniu, świetne ujęcia pięknego ogrodu
Gruszka_na_w... 09:11, 21 sie 2024

Aster rozkrzewiony wart zapamiętania. Szwajcar do rzeczywiście gwiazda ogrodu. Wygląda bosko.
Zdjęcia na najwyższym poziomie. Jest się czym zachwycać.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Margo2 22:30, 21 sie 2024

Iza ogród przecudny. Uwielbiam te Wasze cieniste ogrody
A Tarcia dzięki za zdjęcia, bo Iza zawsze skąpi
UrsaMaior 10:03, 23 sie 2024

Oj tam oj tam skąpi Wrzucam przecież!

Dziękuję pięknie za pochwały, dużo mnie ten ogród nauczył i mogę śmiało powiedzieć, że bardzo zmienił moje życie na lepsze, pod wieloma względami Nauka oczywiści wciąż trwa i tak sobie razem żyjemy...

Dziękuję za odwiedziny i super fotki, dobrze jest mieć wokół siebie podobne wariatki Jesteście jedyne w swoim rodzaju, dziewczyny!
ajka 21:24, 05 wrz 2024

Jaki piękny ten dereń, to pagodowy, tak? U mnie po tym jak przemarzł, praktycznie zdechł, zostały mu najniższe gałęzie i wygląda koszmarnie, czasami mam ochotę go wykopać z ogrodu, na co dzień staram się go omijać wzrokiem To już mój drugi, pierwszy po przemarznięciu nawet liści nie wypuścił.
ajka 21:26, 05 wrz 2024

TAR napisał(a)
Hicior sezonu jak dla mnie Aster rozkrzewiony, rosnie wszedzie w cieniu, słoncu, suchym, mokrym. Mam kilka krzaczow i wiem, ze dokupie jeszcze sa swietne. Rewelacyjnie komponuja sie z hosta, paprociami i rdestem

Zachęciłaś mnie Będę szukać.
Za rzadko wpadam do twojego ogrodu, jest cudny.
TAR 21:28, 05 wrz 2024

Daj szanse, one dlugo odbijaja ale jak juz poleca to klekajcie narody. Moje dwa tez zdechly po przesadzeniu. Potrzebowaly 2 lata by odbic. I tez mialy tylko dolne galezie. W tym sezonie tworza kolejne pieterko.