Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Kordina 17:34, 14 sie 2024

Agatorek napisał(a)
Ta ostróżka ma przepiękny kolor

Iza, a wiesz, że mogłabyś iść np na jakiś kurs samoobrony, jak Cię rośliny atakują? albo asertywności

Moja wyobraźnia podpowiedziała mi taki obrazek, jak wpada z maczetą i tnie zamiast ulec chociaż nie wiem czy to poprawne politycznie? Ja maczetę mam
Magleska 21:22, 14 sie 2024

Też bym się nie oparła cudna ta ostróżka
UrsaMaior 10:08, 15 sie 2024

Odpowiadam zbiorczo, jaja sobie robicie ze mnie nieszczęsnej, siostry

Dziś wpada Łucja i Zana, być może będą pstryki. Choć nie ma za bardzo co oglądać, same zielone Poza moją piękną, nową ostróżką, oczywiście
TAR 10:32, 15 sie 2024

A nie mogly jutro?
mrokasia 10:33, 15 sie 2024

TAR napisał(a)
A nie mogly jutro?

Niektórzy niestety idą do pracy…
tulucy 14:49, 16 sie 2024

TAR napisał(a)
A nie mogly jutro?

Siedzę w biurze i gryzę palce z zazdrości, ale taki lajf, poprzedni długi weekend miałam urlopowy, więc teraz moja kolejka...
tulucy 14:51, 16 sie 2024

Ostrożka na żywo jeszcze lepsza.

Iza, dopiero teraz skojarzyłam, że nas na tarasie usadziłas...
Bałas się tych kręgów czy jak? Czy wolisz mieć na tarasie, bo do odnowienia?
Rojodziejowa 16:10, 16 sie 2024

Ej, ale to wszystko co kupujesz od razu trafia dk ziemi, więc ja Cie rozgrzeszam.

Ta ostróżka jak Krwawy pazur w tych zieleniach. Takiej jeszcze w życiu nie widziałam.
TAR 10:00, 20 sie 2024

Ostrozka jest boska, mialam okazje podziwiac na zywo włącznie z ogromnym szwajcarem i jeszcze wieloma innymi rarytasami.

Iza dzieki za mozliwos obejrzenia twojego raju. Szkoda ze tak krotko, nastepnym razem bedzie dluzej i imprezowo

Słuchajcie ogrod Izy jest naprawde zarąbisty, żadne zdjecia nie przeklamuja. Swoje wstawie jak przejrze wszystkie. Po wizycie w 4 ogrodach mam ok 3 tys. napstrykanych fotek i mus cos wybrac. A mam wakacje wiec i komp odsuniety na wieczorne posiadowki

aaa i spiesze sie pochwalic ze nabylam rowniez owa wychwalana koralowa ostrozke, to prawda jest cudna
TAR 22:57, 20 sie 2024

Dobra zdjecia gotowe do pokazania, jakis pakiet pogladowy, reszte wolajcie od Izy
Ogrod inny od ogrodu Joli April a juz w ogole inny od pozostałych. Urokliwy niewątpliwie, napakowany swietnymi roslinami. Przy Jordsnie i Sango-Kaku spadły mi przysłowiowe portki. Jesli moje takie urosna to klekajcie narody, bedzie sie dzialo
Na rabacie ani jednego chwascika, wylizane ze ho ho. Ale znalazlam kilka wolnych placow ziemii gdzie mozna jeszcze cos powciskac a trawy jest az nadto i można z brzuszkow zrobic brzuchy
Przez uklad rabat ogrod bardzo fajny i lekki do fotografowania, za to lubie ogrody w tzw. fale. Wszystko sie przenika i obrazki sa spojne, nie trzeba wiele kadrowac.