Ostrozka jest boska, mialam okazje podziwiac na zywo włącznie z ogromnym szwajcarem i jeszcze wieloma innymi rarytasami.
Iza dzieki za mozliwos obejrzenia twojego raju. Szkoda ze tak krotko, nastepnym razem bedzie dluzej i imprezowo
Słuchajcie ogrod Izy jest naprawde zarąbisty, żadne zdjecia nie przeklamuja. Swoje wstawie jak przejrze wszystkie. Po wizycie w 4 ogrodach mam ok 3 tys. napstrykanych fotek i mus cos wybrac. A mam wakacje wiec i komp odsuniety na wieczorne posiadowki
aaa i spiesze sie pochwalic ze nabylam rowniez owa wychwalana koralowa ostrozke, to prawda jest cudna
Dobra zdjecia gotowe do pokazania, jakis pakiet pogladowy, reszte wolajcie od Izy
Ogrod inny od ogrodu Joli April a juz w ogole inny od pozostałych. Urokliwy niewątpliwie, napakowany swietnymi roslinami. Przy Jordsnie i Sango-Kaku spadły mi przysłowiowe portki. Jesli moje takie urosna to klekajcie narody, bedzie sie dzialo
Na rabacie ani jednego chwascika, wylizane ze ho ho. Ale znalazlam kilka wolnych placow ziemii gdzie mozna jeszcze cos powciskac a trawy jest az nadto i można z brzuszkow zrobic brzuchy
Przez uklad rabat ogrod bardzo fajny i lekki do fotografowania, za to lubie ogrody w tzw. fale. Wszystko sie przenika i obrazki sa spojne, nie trzeba wiele kadrowac.