Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Toszka 11:54, 26 lip 2017

'White Feather' zielenieje. Ale białoobrzeżone juz nie
Wazne by hosty nie były za wielkie bo pożrą/zasłonią konwalniki i tyle będzie z ozdoby
iwka 11:57, 26 lip 2017

ooo właśnie tą white feather mam. Myślałam że ma złe stanowisko, ale jak to normalka to dam jej spokój. Szkoda ze nie jest cały sezon taka biała
malgol 11:59, 26 lip 2017

Moje to Christmas cookies...hmm,przynajmniej do tej pory sa niewielkie
Toszka 12:10, 26 lip 2017

Kilka lat temu kupiłam 'Mouse Ears"... dziś są wielkie jak uszy jamnika
malgol 12:18, 26 lip 2017

Haha No nieprzewidywalne są te rosliny jednak
UrsaMaior 12:30, 26 lip 2017

Haha Iwona Ja (lubiąca hosty inaczej, jak wiecie) kupiłam ostatnio kolejne 3 sztuki, podobne do tej cudnej wyjęczanej od Ciebie Na pierwszej fotce są. Nazwa oczywiście nieznana ehh..Pani powiedziała, że chyba gold albo golden coś tam. Mam nadzieję, że zostaną takie malutkie, bo słodziaki z nich

A Ty może tym myszom za bardzo dogadzasz, co? Daj je w piach do cioci Izy, zobaczymy co z nich zostanie hehe
malgol 12:42, 26 lip 2017

Iza , ja to nie wiem jak można mieć cienisty ogród i jeszcze się do host nie przekonać? Wydaje mi się jednak ,że po tych słodziakach od Toszki przekonasz się do innych bo jest ich ogrom i jest w czym wybierac. Jedne słodsze od drugich
Toszka 12:46, 26 lip 2017

Od dwóch lat mam teorię spiskową, że to nie "uszy", a w momencie zakupu mogły być podlane środkiem skarlającym (jak niektóre szałwie etc)

Dojrzałam te twoje żółte maluchy i zaczekam (nawet!) dwa lata zanim będę żebrać
Z hostami przeżyłam już tyle rozczarowań, że tym bardziej doceniam "wyjęczoną"
U mnie nawet 'Fire Island' złapała gabaryt 'Patriota' nad którym dopiero zapanowałam jak poszedł w totalny cień.
UrsaMaior 12:48, 26 lip 2017

No jakoś mi się nigdy nie podobały...coś odrażającego było w tych kłach wyłaniających się z ziemi brrr. Teraz już kilka odmian mam, pierwsze były Sum & Substance i Guacamole, potem Maraschino Cherry, Blonde Elf, malutka złota od Toszki, a ostatnio dokupiłam jeszcze te małe gold nn i Purple Heart. Co robić, jak cień na cieniu i cieniem pogania...
iwonkap 12:50, 26 lip 2017

Uwielbiam małe hosty, tylko dlatego sie do nich przekonałam bo duze mi sie niestety nie podobają Mam taką mała , jakaś zupełna NN ale drugi sezon jest mała. Oby tylko nie podrosła
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies