Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

malgol 12:59, 26 lip 2017

U mnie te małe złote wiosna są złote a potem zielenieja i już nie sa takie ładne tzn niby ładne, ale takie trochę zwykłe się robią
UrsaMaior 13:00, 26 lip 2017

Toszka napisał(a)
Od dwóch lat mam teorię spiskową, że to nie "uszy", a w momencie zakupu mogły być podlane środkiem skarlającym (jak niektóre szałwie etc)

Dojrzałam te twoje żółte maluchy i zaczekam (nawet!) dwa lata zanim będę żebrać
Z hostami przeżyłam już tyle rozczarowań, że tym bardziej doceniam "wyjęczoną"
U mnie nawet 'Fire Island' złapała gabaryt 'Patriota' nad którym dopiero zapanowałam jak poszedł w totalny cień.

U Ciebie to wszystko szaleju dostaje, dietę zarządź czy co Tych żółtych maluchów mieli dużo, kupić Ci? Najwyżej jedną na próbę.
UrsaMaior 13:01, 26 lip 2017

iwonkap napisał(a)
Uwielbiam małe hosty, tylko dlatego sie do nich przekonałam bo duze mi sie niestety nie podobają Mam taką mała , jakaś zupełna NN ale drugi sezon jest mała. Oby tylko nie podrosła

No, mnie te małe też bardziej leżą
Toszka 13:03, 26 lip 2017

Nie, nie kupuj będę u ciebie obserwować... na degustację poczekam od ciebie. Skąpa jesteś czy jak? Jednego kła za dwa lata już mi żałujesz? no wieszzzz
Foch

UrsaMaior 13:03, 26 lip 2017

malgol napisał(a)
U mnie te małe złote wiosna są złote a potem zielenieja i już nie sa takie ładne tzn niby ładne, ale takie trochę zwykłe się robią

Te moje maluchy świeżo kupione, więc chyba jednak zostaną złote. Bosz...najpierw jeżówki, teraz hosty, ciągle któraś problemy kolorem sprawia haha
UrsaMaior 13:05, 26 lip 2017

Toszka napisał(a)
Nie, nie kupuj będę u ciebie obserwować... na degustację poczekam od ciebie. Skąpa jesteś czy jak? Jednego kła za dwa lata już mi żałujesz? no wieszzzz
Foch

Taaa skąpa haha Ty wiesz, że ja lubię efekt od razu, bo mi dzikie kocury demolują wszystkie piździpałkowe sadzonki Ale Ty to co innego, cierpliwa kobieto
malgol 13:14, 26 lip 2017

Iza, ja mam dwa koty i nic mi nigdy nie zniszczyły.Nawet do warzywnika nie wchodzą na co wiekszośc dziewczyn narzeka.Kłada się grzecznie obok kęp traw i nigdy nic nie połamały ani nie "wylezały".Będę bronić kotów bo sa fajne Wieksze szkody robi mi obecnie deszcz i wiatr, wrr
Toszka 13:20, 26 lip 2017

malgol napisał(a)
Iza, ja mam dwa koty i nic mi nigdy nie zniszczyły.Nawet do warzywnika nie wchodzą na co wiekszośc dziewczyn narzeka.Kłada się grzecznie obok kęp traw i nigdy nic nie połamały ani nie "wylezały".Będę bronić kotów bo sa fajne Wieksze szkody robi mi obecnie deszcz i wiatr, wrr

Zapytaj się sąsiadów czy tez tak chwalą twoje koty
Znajomej pies nigdy nie załatwił się w ogródku (ciąg ogródków pod blokami).
Na wiośne dwóch sąsiadów nieśmiało zapytało czy właścicielka może posprzątać w ich ogródkach po swoim psie

Skubany cwaniak przeskakiwał siatkę do sąsiadów, tam robił co potrzeba i wracał do swojego czyściutkiego, wymuskanego ogródka
UrsaMaior 13:45, 26 lip 2017

Haha mój kiedyś do jednego sąsiada chodził kraść zabawki, a do drugiego na kupę
Gosia, u mnie niestety nie jest tak kolorowo. Sąsiadka sfiksowała na starość, dokarmia dzikie, gada do nich, a one mi robią p...nik w ogrodzie. W zeszłym sezonie trawy leżały plackiem, w tym sr... na bukszpany, spaliły mi miniaturowe szałwie.
malgol 13:46, 26 lip 2017

Mam to szczęście ,ze obok działki są puste tzn jest tam las Gorzej może być gdy właściciele postanowią się w końcu wybudować nie wiem jak wtedy oduczę koty ,że tam już nie wolno ...Ale ,żeby nie było...u mnie tez robia ,ale zagrzebują ładnie na rabatach i sladu nie ma. Nie przeszkadza mi to. Kocur wykastrowany to nie śmierdzi, prędzej osławione gnojówki