Nie, nie kupuj będę u ciebie obserwować... na degustację poczekam od ciebie. Skąpa jesteś czy jak? Jednego kła za dwa lata już mi żałujesz? no wieszzzz
Foch
Iza, ja mam dwa koty i nic mi nigdy nie zniszczyły.Nawet do warzywnika nie wchodzą na co wiekszośc dziewczyn narzeka.Kłada się grzecznie obok kęp traw i nigdy nic nie połamały ani nie "wylezały".Będę bronić kotów bo sa fajne Wieksze szkody robi mi obecnie deszcz i wiatr, wrr
Zapytaj się sąsiadów czy tez tak chwalą twoje koty
Znajomej pies nigdy nie załatwił się w ogródku (ciąg ogródków pod blokami).
Na wiośne dwóch sąsiadów nieśmiało zapytało czy właścicielka może posprzątać w ich ogródkach po swoim psie
Skubany cwaniak przeskakiwał siatkę do sąsiadów, tam robił co potrzeba i wracał do swojego czyściutkiego, wymuskanego ogródka
Gosia, u mnie niestety nie jest tak kolorowo. Sąsiadka sfiksowała na starość, dokarmia dzikie, gada do nich, a one mi robią p...nik w ogrodzie. W zeszłym sezonie trawy leżały plackiem, w tym sr... na bukszpany, spaliły mi miniaturowe szałwie.
Mam to szczęście ,ze obok działki są puste tzn jest tam las Gorzej może być gdy właściciele postanowią się w końcu wybudować nie wiem jak wtedy oduczę koty ,że tam już nie wolno ...Ale ,żeby nie było...u mnie tez robia ,ale zagrzebują ładnie na rabatach i sladu nie ma. Nie przeszkadza mi to. Kocur wykastrowany to nie śmierdzi, prędzej osławione gnojówki