Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 17:54, 26 lip 2017

Kasia, ja je widziałam w Zielonych Progach, są fotogeniczne, ale na żywo nic specjalnego. Mało widoczne te kwiatuszki. Pewnie w końcu spróbuję, jak ze wszystkim co żyje w cieniu, ale nie napalam się specjalnie.
malgol 18:03, 26 lip 2017

O kocie pamiętam, że pisałaś u mnie, haha
A ja jarzmianki chce pod miskantami Zebrinus bo trawa wielka I dużo cienia rzuca, ale może jakiś inny kolor niż biały lepiej by wyglądał? Jak myslicie?albo zawilce tam dac?hmm...
A te Zielone Progi to mają sprzedaż wysylkowa?
Anda 18:10, 26 lip 2017

Iza, do cienia i półcienia bardzo nadaje się Gillenia trifoliata, obejrzyj ją sobie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
UrsaMaior 18:55, 26 lip 2017

malgol napisał(a)
O kocie pamiętam, że pisałaś u mnie, haha
A ja jarzmianki chce pod miskantami Zebrinus bo trawa wielka I dużo cienia rzuca, ale może jakiś inny kolor niż biały lepiej by wyglądał? Jak myslicie?albo zawilce tam dac?hmm...
A te Zielone Progi to mają sprzedaż wysylkowa?

Teoretycznie mają, a praktycznie nie.

Anda napisał(a)
Iza, do cienia i półcienia bardzo nadaje się Gillenia trifoliata, obejrzyj ją sobie

Tak, tak, kojarzę! Już parę razy miałam ją sprawdzić i ciągle zapominam. Dziś to zrobię. Jeszcze jedną płożącą chyba spróbuję kupić, tylko nazwa mi z głowy chwilowo wyleciała... Zaraz poszukam w historii.

A tymczasem trochę wieczornego słonka dla Was

malgol 19:12, 26 lip 2017

Ale masz piękne to slonko I oczywiście piękne fotki! Za chwilę u siebie wkleje fotki tych jezowek pomieszanych, rzuć oczkiem jak chcesz
UrsaMaior 19:14, 26 lip 2017

Ok
babka 20:01, 26 lip 2017

Fajny miałyście temat qupowy Z kotami pół biedy, rozgrzebią i zakopią. Uwierzcie, że gorsza jest sytuacja kiedy kot zakopie a pies przyjdzie to rozkopać ... może szlag człowieka dopaść kiedy widzi się kratery na pół metra
Iza na takie osikujące kocury z zadartymi ogonami najlepsza jest woda ze szlaufa, powinny sobie to zapamiętać

Makao_J 20:13, 26 lip 2017

Piękne fotki. Śliczne słonko. Romantycznie w ogrodzie się zrobiło.

Kocury osikały mi rok temu świerka Nidiformis. Nie chciał rosnąć. Postanowiliśmy go przesadzić bo nie wiedzieliśmy jaka jest przyczyna ale szybko się zorientowaliśmy. eMowi ręce cuchły bardzo długo. Szorował je do łokci wszystkim czym się dało. Porażka.
alis 21:48, 26 lip 2017

Fotki cudniaste
mrokasia 21:52, 26 lip 2017

Iza, foty oczywiście cudne, nawet trawę masz fotogeniczną .