Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 14:41, 02 sie 2017

Kawa napisał(a)

ooooo nieeee
on taki sliczny!! szkoda go baardzo

No szkoda, ale jego można przynajmniej kupić bez problemu jeszcze raz. Bardziej żal mi tego gatunku, który koronę stracił No nie wiem co zrobić, czy szukać czegoś nowego, czy też jakiegoś klona...czy może przesadzić Aureum w to miejsce.
malgol 15:20, 02 sie 2017

Jak czytam Iza co piszesz o tych klonach to zaczynam drżec o swojego.Szkoda tego twojego,ale pisałaś chyba ,że cos mu odbija?

A fotki piękne Miałas sfocić jeszcze carexa Montane dla mnie
paulina_ns 15:36, 02 sie 2017

Z klonami właśnie nigdy nic nie wiadomo, mogą rosnąć pięknie kilka lat, a którejś zimy przymrozi i po klonie...ja mam dwa z atropurpureum jestem bardzo zadowolona, a zakupiony wiosna żółty coś nie bardzo, cały przypalony pomimo,że coś cienia miał.

Piękna kolejna porcja zdjęć
UrsaMaior 18:20, 02 sie 2017

malgol napisał(a)
Jak czytam Iza co piszesz o tych klonach to zaczynam drżec o swojego.Szkoda tego twojego,ale pisałaś chyba ,że cos mu odbija?

A fotki piękne Miałas sfocić jeszcze carexa Montane dla mnie

U Ciebie cieplej, więc spokojnie. Ten, któremu odbija to właśnie zwyczajny gatunek, a teraz pada mi Orange Dream. Czy 2 sztuki przymrozki i załatwiły.

A montany nie mam, oddałam Zanie. Teraz tylko sporobolusy, te moje małe i te od Ciebie.
UrsaMaior 18:22, 02 sie 2017

paulina_ns napisał(a)
Z klonami właśnie nigdy nic nie wiadomo, mogą rosnąć pięknie kilka lat, a którejś zimy przymrozi i po klonie...ja mam dwa z atropurpureum jestem bardzo zadowolona, a zakupiony wiosna żółty coś nie bardzo, cały przypalony pomimo,że coś cienia miał.

Piękna kolejna porcja zdjęć

No właśnie... U mnie na razie pozostałe się trzymają ok, ale zobaczymy... Chyba posadziłabym coś innego na miejsce Orange, ale co? Nie wiem.
UrsaMaior 19:31, 02 sie 2017

Anula, Kasia, dzięki za spotkanie! Zdążyłam jeszcze posadzić parę jeżówek, więc na dobranoc:
BKosimkArt 19:53, 02 sie 2017

Krzysiowa rabata prześliczna!!! Warta zgapienia
Ma chłopak gust!
UrsaMaior 20:06, 02 sie 2017

Haha no Basia, sama byłam zaskoczona A jak się na wiosnę interesował, czy jego kwiatki już rosną
malgol 21:58, 02 sie 2017

Fajne te jezowki. Ja to się zastanawiam o co chodzi, że wszyscy pokazują jezowki rosnące w Kępie, zwarte I niewysokie. Moje są wielkie I sieją się jak głupie. Z kilku zakupionych kep mam cały łan. Nie wiem czy pielic te siewki czy wywalić wszystko I posadzić jakąś odmiane taka jak Wasze?
Zana 22:35, 02 sie 2017

Izula fajnie było się znowu spotkać, szkoda że musiałaś jechać, no ale wiadomo...

Kochana, jak Ty zarzucisz fotki, to mi się kolanka uginają. Cudnie

A już myślałam, że mi nie wszystkie montany wydałaś. No to teraz Gosia będzie do mnie po fotki pielgrzymować