Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

mrokasia 22:40, 02 sie 2017

malgol napisał(a)
Fajne te jezowki. Ja to się zastanawiam o co chodzi, że wszyscy pokazują jezowki rosnące w Kępie, zwarte I niewysokie. Moje są wielkie I sieją się jak głupie. Z kilku zakupionych kep mam cały łan. Nie wiem czy pielic te siewki czy wywalić wszystko I posadzić jakąś odmiane taka jak Wasze?

Znaczy, klęska urodzaju?
Ja to bym chciała, żeby się siały. Moje Pow Wow jakieś niewydarzone, denerwują mnie...
asiak 07:41, 03 sie 2017

Mi też podobają się bardzo Krzysiowe jeżóweczki
UrsaMaior 09:41, 03 sie 2017

malgol napisał(a)
Fajne te jezowki. Ja to się zastanawiam o co chodzi, że wszyscy pokazują jezowki rosnące w Kępie, zwarte I niewysokie. Moje są wielkie I sieją się jak głupie. Z kilku zakupionych kep mam cały łan. Nie wiem czy pielic te siewki czy wywalić wszystko I posadzić jakąś odmiane taka jak Wasze?

Ciesz się kobieto, że Ci się sieją U mnie tylko werbena, poza nią nic. A łanem jeżówek bym nie wzgardziła
UrsaMaior 09:42, 03 sie 2017

Zana napisał(a)
Izula fajnie było się znowu spotkać, szkoda że musiałaś jechać, no ale wiadomo...

Kochana, jak Ty zarzucisz fotki, to mi się kolanka uginają. Cudnie

A już myślałam, że mi nie wszystkie montany wydałaś. No to teraz Gosia będzie do mnie po fotki pielgrzymować

No super, dobrze, że choć na krótko. Następnym razem pokombinuję z dziadkami, żebyśmy mogły dłużej i w spokoju pogadać.
UrsaMaior 09:44, 03 sie 2017

mrokasia napisał(a)

Znaczy, klęska urodzaju?
Ja to bym chciała, żeby się siały. Moje Pow Wow jakieś niewydarzone, denerwują mnie...

Te odmianowe nie sieją się jak zwykłe... Daj swoim czas, może w przyszłym sezonie się ogarną.

asiak napisał(a)
Mi też podobają się bardzo Krzysiowe jeżóweczki

Asia, no mnie też Udała się małemu ta rabatka
mrokasia 09:47, 03 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)

No super, dobrze, że choć na krótko. Następnym razem pokombinuję z dziadkami, żebyśmy mogły dłużej i w spokoju pogadać.

Koniecznie!!! Bo niedosyt pozostał
UrsaMaior 09:51, 03 sie 2017

Taaa Będę się musiała lepiej zorganizować, bo mały słodziak, ale jednak absorbujący... Mam w tablecie pełno fotek Twojego drapaka dla kota haha
mrokasia 11:14, 03 sie 2017

Miło, że drapak się spodobał . A fot transportera nie ma???
Krzyś słodki jest i bardzo grzeczny. A że mu się samemu nudziło to nic dziwnego . Poza tym gorąco było...
babka 11:27, 03 sie 2017

UrsaMaior napisał(a)

Dzięki Sporobolusy dopiero co posadzone, więc póki co maluchy. U Zany to dopiero są egzemplarze...aż z zazdrości skręca
A te jeżówki mój 3-letni synek sobie wybrał w zeszłym sezonie Rabata nazywa się więc Krzysiowa Nie byłam na początku przekonana, ale jednak podobają mi się - kępy pięknie się rozrosły, nie leżą plackiem, a kolor świeci z daleka. Polecam gorąco tę odmianę - to Orange Skipper.

To źle zapamiętałam, myślałam że Krzywkowe czerwone były. Taki mały esteta z niego, zna się na rzeczy
natka098 11:56, 03 sie 2017

Krzysiowa rabata super, te jeżówki są tam jakie fajne delikatne, nie nachalne.