Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 11:52, 22 wrz 2016

Hej Aga, miło Cię widzieć! Za dużo u mnie do czytania to nie ma, krępowałam się pokazywać rozgrzebane rabaty. Jeżówki są cudne, żałuję, że mam niedużo miejsca, które mogłabym na nie przeznaczyć.

Wyskoczyłam na szybkie zakupy donicowe, uwielbiam te jesienne kolory!
Zana 16:48, 22 wrz 2016

Iza jestem tak zachwycona tym co pokazujesz ze swojego ogrodu, że aż nie wiem co napisać oprócz tego, że właśnie zachwycona jestem. Masz przecudowny klimat drzewny i przepięknie go dokomponowujesz (czy jest takie słowo?). Jeśli pozwolisz będę sobie do Ciebie zaglądać, ale nawet jak nie pozwolisz to i tak przylezę.
alis 16:52, 22 wrz 2016

Cudne zakupy
UrsaMaior 17:09, 22 wrz 2016

Zana napisał(a)
Iza jestem tak zachwycona tym co pokazujesz ze swojego ogrodu, że aż nie wiem co napisać oprócz tego, że właśnie zachwycona jestem. Masz przecudowny klimat drzewny i przepięknie go dokomponowujesz (czy jest takie słowo?). Jeśli pozwolisz będę sobie do Ciebie zaglądać, ale nawet jak nie pozwolisz to i tak przylezę.

Haha Anula, dzięki za komplementa No patrz, ściągnęłam Cię chyba myślami, bo ostatnio czytałam Twoje żale odnośnie piasku i pomyślałam sobie jak ja dobrze wiem jak to jest U mnie też jak na plaży, pod wszystkim muszę wymieniać ziemię, wolę nie myśleć ile na to już forsy wydałam.
UrsaMaior 17:10, 22 wrz 2016

alis napisał(a)
Cudne zakupy

Alicja, no kocham po prostu te jesienne klimaty Żal tej malutkiej turzycy, szkoda, że nie przeżyje zimy, ale nie mogłam się jej oprzeć
anka_ 17:13, 22 wrz 2016

Witaj Izo. Wspaniały ogród tworzysz, a jesienny klimat dodaje mu jeszcze uroku.
Świetne zakupy. Jak nazywa się ten ciemny wrzos?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
UrsaMaior 17:24, 22 wrz 2016

Hej Anka! Ten ciemny wrzos jest z grupy Garden Girls. Konkretnej nazwy na nim nie ma, ale to musi być Athene.
lojalna_ 17:35, 22 wrz 2016

Ja tez uwielbiam jesien, ciepły sweter i długie spacery po lesie z psem kiedy liscie szeleszczą pod nogami )))

Zakupy mega
UrsaMaior 17:37, 22 wrz 2016

Jola, ja w tym sezonie jeszcze bardziej przebieram nogami z radochy, bo mój ślubny zrobił mi na drutach takie cuda, że już chcę je nosić Póki co wyciągnęłam chustę, ale chyba jeszcze na nią za ciepło, mimo wszystko
Zana 18:12, 22 wrz 2016

Ha, ha ja też wolę nie myśleć ile już kasy poszło na ziemię, a ile jeszcze pójdzie!!!

Twój luby na drutach macha? No nie mogę, super