Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

anka_ 11:05, 12 kwi 2018

Tess napisał(a)
Kurcze, zupełnie nie ten sam ogród. Super z tym powiększeniem rabaty. Kibicuję, oczywiście.
No właśnie... w życiu bym nie poznała, że to ten sam... zupełnie jakby Iza 'zwinęła' stary ogród...
A jak przejaśniało po tych wycinkach...

Izo kalina od ciebie szykuje sie do kwitnięcia. Ogromnie jestem ciekawa jej zapachu...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
UrsaMaior 11:42, 12 kwi 2018

Kochane, dzieje się, dzieje, widzę, że piszecie i kibicujecie, trzymajcie kciuki bo u mnie jak to u mnie, nic nie planowane, wszystko na bieżąco. Z dzisiejszych wydarzeń - odebrałam drugą magnolię (Kasia, mieli Lennei), pognałam po farbę na płot (drugie malowanie), a przy okazji trafiła mi się duuuża, kolumnowa świdośliwa. No to co, miałam nie brać? Pewnie, że wzięłam hehe. Tym samym plan tyłu znów ewoluował Aaaa i jeszcze dwie Levany łyknęłam przy okazji. No i tak. Teraz robi się wertykulacja, a ja łykam śniadanie na lancz
UrsaMaior 11:43, 12 kwi 2018

kwartet napisał(a)
Widzę że zdjęcie reszty darni na deserek zostawione i morwa nieco padnięta.
Opowiadałam Mrokasi jak pana werbowałaś do wytachania rodka z samochodu(ręce w górę biust do przodu).

Reszta darni na łaty zachowana
UrsaMaior 11:49, 12 kwi 2018

tulucy napisał(a)
Biust rozumiem, ale ręce? Oświećcie proszę

Pewnie chodziło o to, że byłam jak ta Maryja załamująca ręce nad smutnym losem istoty pozbawionej tragarza;D

Zana napisał(a)
Jesteś szaloooonaaaa

Oj tam oj tam

Kasia_CS napisał(a)

A jakie pośladki jędrne

Kochana, jak zakupowałaś się, to nie widziałaś może tej mojej magnolii gdzies ? u mnie w CO maja byc dopiero pod koniec kwietnia, a w okolicznych szkółkach, gdzie dzwoniłam to nie mają tej odmiany (Lennei alba)

Na te pośladki liczę, bo czeka mnie wystąpienie w bikini, a przegląd techniczny po zimie wypadł umiarkowanie pozytywnie hyhy

Makao_J napisał(a)
Ja pierdziu ale kawał rabaty. Tyle pracy wykonaliście. Brawo

Kawał będzie, i na dodatek słonecznej, juhuuu

malgol napisał(a)
Iza, w jakiej szkółce kupowałaś jarzmianki? zresetowałam się przez zimę i wszystko zapomniałam...nazwy jarzmianek, nazwy szkółek sorry, nie mogę znaleźć we wątkach

i żeby nie było ,że nie kibicuje Twoim rewolucjom w ogrodzie...kibicuję i podziwiam rozmach

Jarzmianki częściowo w mojej lokalnej, a częściowo w ZP. Ale oni nie wysyłają Za to inna szkółka wysyła ich towar, bardzo fajna. Dam znaka na priv.

Tess napisał(a)

Kurcze, zupełnie nie ten sam ogród. Super z tym powiększeniem rabaty. Kibicuję, oczywiście.

Dzięki Mnie się już podoba, choć pewnie jak zwykle coś tam będę poprawiała z czasem.

anka_ napisał(a)
No właśnie... w życiu bym nie poznała, że to ten sam... zupełnie jakby Iza 'zwinęła' stary ogród...
A jak przejaśniało po tych wycinkach...

Izo kalina od ciebie szykuje sie do kwitnięcia. Ogromnie jestem ciekawa jej zapachu...

Kochana, przejaśniało to mało powiedziane. Cień wciąż będzie, bo ten wielki dąb został, ale ocienia głównie dużą część tarasu i rh, więc dobrze.

Kalina pachnie obłędnie, zobaczysz
Tess 11:50, 12 kwi 2018

UrsaMaior napisał(a)
a przy okazji trafiła mi się duuuża, kolumnowa świdośliwa. No to co, miałam nie brać? Pewnie, że wzięłam hehe. Tym samym plan tyłu znów ewoluował

Serek??? Jak duuża i jaka cena?

UrsaMaior napisał(a)
Teraz robi się wertykulacja, a ja łykam śniadanie na lancz

sama się robi???
malgol 11:54, 12 kwi 2018

fajnie ,że sama się robi U mnie ja musiałam machać grabiami a eM chodzić za sprzętem zmechanizowanym
Makao_J 12:00, 12 kwi 2018

No to widzę szcześliwaś że słoneczne miejsce znalazłaś u siebie Super
UrsaMaior 12:00, 12 kwi 2018

Teresa, robi się przy pomocy dwóch przedstawicieli fachowej siły roboczej bratniego narodu
Świdośliwa tak ze 2 metry...po 112 zł. Tylko z moją zniżką, dla bezzniżkowców chyba 130 czy jakoś tak.

Gośka, ostatnim razem sami walczyliśmy, ale w tym nie ma czasu. A zrobić trzeba już.
UrsaMaior 12:02, 12 kwi 2018

Makao_J napisał(a)
No to widzę szcześliwaś że słoneczne miejsce znalazłaś u siebie Super

Noooo I nareszcie jest szansa na to, że kwiaty będę oglądała od frontu, a nie od tyłu. Te bliżej ogrodzenia patrzą do słońca, czyli na zachód, czyli d.. do mnie.
malgol 12:06, 12 kwi 2018

Ale szczęściara z Ciebie ,że słońce wyczarowałas w ogrodzie
Ja musiałabym wyciąć drzewa sąsiadkom a bronią ich jak cnoty...