No właśnie... w życiu bym nie poznała, że to ten sam... zupełnie jakby Iza 'zwinęła' stary ogród...
A jak przejaśniało po tych wycinkach...
Izo kalina od ciebie szykuje sie do kwitnięcia. Ogromnie jestem ciekawa jej zapachu...
Kochane, dzieje się, dzieje, widzę, że piszecie i kibicujecie, trzymajcie kciuki bo u mnie jak to u mnie, nic nie planowane, wszystko na bieżąco. Z dzisiejszych wydarzeń - odebrałam drugą magnolię (Kasia, mieli Lennei), pognałam po farbę na płot (drugie malowanie), a przy okazji trafiła mi się duuuża, kolumnowa świdośliwa. No to co, miałam nie brać? Pewnie, że wzięłam hehe. Tym samym plan tyłu znów ewoluował Aaaa i jeszcze dwie Levany łyknęłam przy okazji. No i tak. Teraz robi się wertykulacja, a ja łykam śniadanie na lancz
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Teresa, robi się przy pomocy dwóch przedstawicieli fachowej siły roboczej bratniego narodu
Świdośliwa tak ze 2 metry...po 112 zł. Tylko z moją zniżką, dla bezzniżkowców chyba 130 czy jakoś tak.
Gośka, ostatnim razem sami walczyliśmy, ale w tym nie ma czasu. A zrobić trzeba już.
Noooo I nareszcie jest szansa na to, że kwiaty będę oglądała od frontu, a nie od tyłu. Te bliżej ogrodzenia patrzą do słońca, czyli na zachód, czyli d.. do mnie.