Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 07:53, 16 kwi 2018

Hahaha no serio, obudziłam się i od razu w okno! Dziś ma podobno lać, całe szczęście, bo u mnie sam pył.
malgol 08:56, 16 kwi 2018

No ja bym się załamała, gdyby Twój sen się sprawdził! Normalnie bym się załamała
nicol21 15:16, 17 kwi 2018

UrsaMaior napisał(a)
Nie to, że nie lubię Po prostu za bardzo mi się rozlazły, za dużo ich. Na ich miejscu jest już sesleria. Cały dzień dziś na szpadlu jechałam, ledwo żyję, ale postęp jest.

Powinien być taki kącik wymiany/oddawania/poszukiwania roślin - i dla kieszeni lepiej i dla roślin... tylko jak tu teleportować je duży kawałek świata .... hhhmmm.

co tam w Twoim pięknym zakątku słychać? Magnolie kwiecą się już?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
JoannaDe 15:56, 18 kwi 2018

Co działasz? Przyszłam podziwiać postępy prac a tu cisza. Utknęłaś w ogrodzie?

PS. Odtajniam się
UrsaMaior 16:17, 18 kwi 2018

nicol21 napisał(a)

Powinien być taki kącik wymiany/oddawania/poszukiwania roślin - i dla kieszeni lepiej i dla roślin... tylko jak tu teleportować je duży kawałek świata .... hhhmmm.

co tam w Twoim pięknym zakątku słychać? Magnolie kwiecą się już?

Jest, w menu są wątki oddam i wymienię. Ale jakoś rzadko tam zaglądam.
U mnie wciąż wszystko rozgrzebane, choć postępy widać. Magnolie kwitną, są piękne
UrsaMaior 16:19, 18 kwi 2018

JoannaDe napisał(a)
Co działasz? Przyszłam podziwiać postępy prac a tu cisza. Utknęłaś w ogrodzie?

PS. Odtajniam się

No hej, hej Właśnie oderwałam się od szpadla i makaron zakąszam Zaraz wracam do pracy, choć pary dziś nie mam. Coś tam grzebię, ale powolutku. Dziś nawet o Tobie myślałam patrząc na moją biało-żółtą rabatę To jest chyba aktualnie moja ulubiona
JoannaDe 16:21, 18 kwi 2018

UrsaMaior napisał(a)

No hej, hej Właśnie oderwałam się od szpadla i makaron zakąszam Zaraz wracam do pracy, choć pary dziś nie mam. Coś tam grzebię, ale powolutku. Dziś nawet o Tobie myślałam patrząc na moją biało-żółtą rabatę To jest chyba aktualnie moja ulubiona

Ja właśnie makaron wciągnęłam

Powiem Ci ze przeglądając pinteresta coraz bardziej podoba mi się ten pomysł biało-żółtych rabat podoba

A dasz fotę tej swojej? Nie mogę znaleźć.
UrsaMaior 18:25, 18 kwi 2018

JoannaDe napisał(a)

Ja właśnie makaron wciągnęłam

Powiem Ci ze przeglądając pinteresta coraz bardziej podoba mi się ten pomysł biało-żółtych rabat podoba

A dasz fotę tej swojej? Nie mogę znaleźć.

Zaraz poszukam. Tak na szybko mam fotki, tylko akurat ani liliowce, ani Pilgrim, ani żółta chryzantema nie kwitły

malgol 21:34, 18 kwi 2018

Ja myślę że brak pary to przesilenie robotą Takim rozmachem rozpoczęła wiosnę, że aż się prosi o chwilę odpoczynku
Ja dziś też na rower poszłam zamiast przesadzc red barony I astry
JoannaDe 21:39, 18 kwi 2018

UrsaMaior napisał(a)

Zaraz poszukam. Tak na szybko mam fotki, tylko akurat ani liliowce, ani Pilgrim, ani żółta chryzantema nie kwitły

Jak Ty masz cudnie...

Jeżówki dojrzałam Powiedz mi czy liliowce to te kępki ''traw'' na pierwszym planie?