Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 12:46, 22 maj 2019

Hej hej Ach marzenia...;D Powiem Ci, że mam podobne, choć generalnie cieszę się z tego co mam, szczególnie gdy upały doskwierają. Całe szczęście Kwartecik blisko, więc mogę się nacieszyć słonecznymi rabatami u niej
AnnaMS 12:54, 22 maj 2019

Szkoda że ja mam daleko do kogokolwiek ze słoneczną rabatą bo u mnie w okolicy jakoś ludziska nie są zakręceni ogrodowo, ogrody mają bo mają, ogrodnik przyjdzie i posprząta albo jeszcze lepiej - po co sadzić, potem trzeba przy tym robić ... eh, takich ludzi jak my w okolicy brak, i tak sama sobie siedzę i ryję, dobrze że jest to forum to chociaż można sobie porozmawiać
UrsaMaior 12:59, 22 maj 2019

Taaa, nie ma to jak wspólna szajba U mnie z kolei ogrodów mnóstwo, ale jak to w Podkowie, lasy i bory. I jednak ludzie nie dbają jakoś szczególnie...
AnnaMS 13:03, 22 maj 2019

Kocham taką szajbę, tylko zauważyłam że coraz bardziej włazi mi w życie prywatne, zaczynam się troszkę martwić
TAR 13:14, 22 maj 2019

AnnaMS napisał(a)
Szkoda że ja mam daleko do kogokolwiek ze słoneczną rabatą bo u mnie w okolicy jakoś ludziska nie są zakręceni ogrodowo, ogrody mają bo mają, ogrodnik przyjdzie i posprząta albo jeszcze lepiej - po co sadzić, potem trzeba przy tym robić ... eh, takich ludzi jak my w okolicy brak, i tak sama sobie siedzę i ryję, dobrze że jest to forum to chociaż można sobie porozmawiać

no wlasnie u nas na dzielni krolują tuje i jalowce, gdzieniegdzie sosna czy brzoza. w wiekszosci ogrodem zajmuja sie firmy, koszenie trawnika czy podcinanie krzakow. nie ma z kim pogadac za plotem, bo albo wymuskane pod igielke albo ugór
AnnaMS 13:24, 22 maj 2019

TAR napisał(a)

no wlasnie u nas na dzielni krolują tuje i jalowce, gdzieniegdzie sosna czy brzoza. w wiekszosci ogrodem zajmuja sie firmy, koszenie trawnika czy podcinanie krzakow. nie ma z kim pogadac za plotem, bo albo wymuskane pod igielke albo ugór

Tak czy inaczej nie porozmawiasz zbytnio o ogrodzie bo w większość posiadaczy zaprojektowanego ogrodu przez kogoś (a potem przez kogoś obcego sprzątany) nie wie co ma i dlaczego akurat rośnie na słońcu czy w cieniu i taka robota
Ugór gorszy bo sieją się chwasty
kwartet 17:08, 22 maj 2019

Wiecie ale jednak ludzi rusza jak ładnie,wzbudza emocje,parę dni temu dwie panie spaceruące z kijami prawie się pobiło z wędkarzem ,czy ten perukowiec rosnący na zapłociu(od Arilka) to perukowiec czy nie.
jak panie sobie poszły wendkarz upewniał się u eksperta czyli u mnie że miał racje ,całe szczęście miał bo ja go ciągle na stanie mam.
A wczoraj jak Łucja z Mrokaśką były i mówią ze coś tam ładne ,to ów wedkarz mówi-tu wszystko ładne.
AnnaMS 17:21, 22 maj 2019

Gosiek33 17:22, 22 maj 2019

kwartet napisał(a)
Wiecie ale jednak ludzi rusza jak ładnie,wzbudza emocje,parę dni temu dwie panie spaceruące z kijami prawie się pobiło z wędkarzem ,czy ten perukowiec rosnący na zapłociu(od Arilka) to perukowiec czy nie.
jak panie sobie poszły wendkarz upewniał się u eksperta czyli u mnie że miał racje ,całe szczęście miał bo ja go ciągle na stanie mam.
A wczoraj jak Łucja z Mrokaśką były i mówią ze coś tam ładne ,to ów wedkarz mówi-tu wszystko ładne.

Co za emocje! Ależ masz obrońcę
tulucy 18:13, 22 maj 2019

Rusza ludzi na pewno, u mnie ostatnio szeroko komentowany był powojnik przez przechodniów. Ba, szły jakieś trzy podfruwajki nastoletnie (!!!) i "o jaki ładny bez" (biały lilak), za chwilę "oo, a tu różowy taki" "oo a tu fioletowy"...
Normalnie w szoku byłam, że zauważyły