Obok grilla jest kratka w formie okna takiego gotyckiego. Cudna.
Na tarasie wiszą hamaki do siedzenia a na pergoli w rogu 2 do leżenia. Cień zapewnia dąb ( o ile dobrze kojarzę ) w obwódce rogalikowej z bukszpanu.
Cudownie! Nie można skończyć oglądać a dopiero na żywo to musiał być widok. Jak ciekawie poprowadzone rabaty, piękne zestawione rośliny i te miejsca wypoczynkowe.
Można się rozmarzyć.
Idąc dalej mamy warzywnik z sadem!!!! Na płocie płaskim a z boku kompostownik gambionowy (swoją drogą ciekawy pomysł). Niestetu moje zdjęcie boku rozmazane wyszło.
Zapłocie i jeziorko z wędkarzami. Mam nadzieję, że dziewczyny się nie obrażą,że pojawiają się na zdjęciach ale tak staram się nie bezpośrednio.
To tyle z mojej strony. Aniu, bardzo dziękuję za pokazanie swojego ogrodu. Ciężko będzie usnąć z ilości wrażeń. Bardzo mi się u ciebie spodobało. Bezczelnie wpraszam się w późniejszym terminie na trawy, róże
Dzięki za super zdjęcia, trudno myślami wyjść z tego fajnego ogrodu. Zwykle o tej porze chrapię aż miło ale teraz nie mogę usnąć i z przyjemnością porównuję fotki z tym co pamiętam z ogrodu.