Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 18:33, 22 maj 2019

A u mnie sąsiad buchnął różę z krzaczora Louise Odier Ma gość taką aparycję, że to był dla mnie szok;D
Poppy 20:14, 22 maj 2019

kwartet napisał(a)
Wiecie ale jednak ludzi rusza jak ładnie,wzbudza emocje,parę dni temu dwie panie spaceruące z kijami prawie się pobiło z wędkarzem ,czy ten perukowiec rosnący na zapłociu(od Arilka) to perukowiec czy nie.
jak panie sobie poszły wendkarz upewniał się u eksperta czyli u mnie że miał racje ,całe szczęście miał bo ja go ciągle na stanie mam.
A wczoraj jak Łucja z Mrokaśką były i mówią ze coś tam ładne ,to ów wedkarz mówi-tu wszystko ładne.

Ha ha! Dobre.
Kwartet, powinnas cholera ten watek zalozyc, bo chyba sobie bede musiala zrobic osobny folder na komputerze, albo jakis zbiorczy Ci zrobimy, z wizytacji wszelakich April tez to czeka
Fajnie masz, bardzo podoba mi sie, ze dalej korzystasz z kraobrazu dodanego, bez zaslaniania sie tujami czy innymi zywoplotami, poza oczywiscie kacikami. Jak tam laweczka, przy ktorej mialas posadzic odstraszajace zapachem rosliny??
kwartet 21:59, 22 maj 2019

Przy ławeczce stado berberysów,od mojej strony derenie aureum ,cyprysik ivone bordowa pęcherznica,,ciągle dosadzam,dziewczyny znoszą.
Rano padało,potem lało potem siąpiło a potem wyszło słońce i znowu lało,
oficjanie ogłaszam mieszkam w zamku z fosą,na około trawnika woda stoi,a trawnik to nie ciamka tylko bulgocze już.
tulucy 22:12, 22 maj 2019

Wiesz, że dziś u siebie jak szłam po ostatnim deszczu to miałam wrażenie, że woda w trawniku stoi... tako poblask dawało...
mrokasia 22:36, 22 maj 2019

kwartet napisał(a)
oficjanie ogłaszam mieszkam w zamku z fosą,na około trawnika woda stoi...

czas schować szpadel i wyjąć koronę
kwartet 22:39, 22 maj 2019

Koronę mogę zapleść a łopata za berło będzie robić
Brzozowadzie... 12:22, 23 maj 2019

A ja nadal czekam na widok stojącej wody na moim piasku. Ale to będzie oznaczało rychły koniec świata pewnie, haha
A Ty Kwarteciku, to sobie spokojnie kasę pobieraj od przechodniów, jak w ogrodach pokazowych
April 12:57, 23 maj 2019

Poppy napisał(a)

Ha ha! Dobre.
Kwartet, powinnas cholera ten watek zalozyc, bo chyba sobie bede musiala zrobic osobny folder na komputerze, albo jakis zbiorczy Ci zrobimy, z wizytacji wszelakich April tez to czeka

Ups, i dostałam rykoszetem. Muszę się chyba schować na jakiś czas
Mojego ogrodu nikt nie widział, bo nie warto. Nie ma co wątku zakładać
April 13:00, 23 maj 2019

kwartet napisał(a)

Rano padało,potem lało potem siąpiło a potem wyszło słońce i znowu lało,
oficjanie ogłaszam mieszkam w zamku z fosą,na około trawnika woda stoi,a trawnik to nie ciamka tylko bulgocze już.

To nawodnienie chyba już wyłączyłaś. Zdarzało mi się u ciebie i bez deszczu, przy rabacie ciamkać w mokrym. To teraz już sobie nawet nie wyobrażam. Ciesz się że to tylko taka powódź. Zobacz co się dzieje na południu

Aniu, kiedy się do mnie wybierasz? W przyszłym tygodniu z Izą skoczymy do Skubianki Dołączasz?
Gosiek33 13:03, 23 maj 2019

April napisał(a)

Ups, i dostałam rykoszetem. Muszę się chyba schować na jakiś czas
Mojego ogrodu nikt nie widział, bo nie warto. Nie ma co wątku zakładać

Nie musisz zaraz cłego ogrodu pokazywać ale choć zakątki