Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Brzozowadzie... 18:28, 19 maj 2019

Aaaa, no to jeszcze ja wpisuję się w te podziękowania dla Gospodyni tego pięknego ogrodu! Fajnie, że dziewczyny porobiły tyle zdjęć, jeszcze raz poczułam się jak u Ani. Został we mnie zachwyt nad kompozycjami, świetnym podziałem ogrodu na strefy i życzliwością i cierpliwością Ani Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję za to miłe spotkanie!
tulucy 22:47, 19 maj 2019

inka74 napisał(a)
Idąc dalej mamy warzywnik z sadem!!!! Na płocie płaskim a z boku kompostownik gambionowy (swoją drogą ciekawy pomysł). Niestetu moje zdjęcie boku rozmazane wyszło.

Moje wyszło w miarę btw kompostownik wzbudził szczery zachwyt wszystkich obecnych

mrokasia 22:52, 19 maj 2019

Jak dobrze, że tyle zdjęć zrobiłyście . Ja o aparacie przypomniałam sobie dojeżdżając do Ani . Boszszsz, śliczny ma ten ogród...
tulucy 23:14, 19 maj 2019

Ja złapałam w ostatniej chwili wylatując w biegu z domu... całe szczęście
UrsaMaior 09:04, 20 maj 2019

mrokasia napisał(a)
Boszszsz, śliczny ma ten ogród...

Noo, jak w bombonierce
makadamia 10:59, 20 maj 2019

Oj, dziewczyny, ale ze mnie gapa.
Zamiast najpierw zajrzeć tutaj, to wrzuciłam zdjęcia w swoim wątku
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6742-podmiejski-ogrodek?page=742
za dużo ich, żeby kopiować tutaj, więc zapraszam do wizyty.
W każdym razie, jak porównuję, to Wy telefonami robicie nie gorsze niż ja swoją lunetą.
Kasiu, to Twoje ujęcie ścieżki nad staw szczególnie ładne

Aniu - bardzo dziękuję za możliwość odwiedzenia Twojego ogrodu. Koniecznie się zapisuję na oglądanie róż
Catalinasdiary 11:07, 20 maj 2019

A ja tak żałuję, że nie udało mi się dotrzeć w sobotę do Ani. Miałam rok temu okazję zobaczyć jej ogród i się zakochałam. I dostałam wtedy trawki, które podwoiły się i zostały matkami w ciągu tego roku, także jeszcze raz dziękuję A jak na oglądanie róż będzie jakieś spotkanie to ja się zapisuję na listę chętnych. Zdjęcia obejrzałam i znów się pozachwycałam, bo refleksje to już mi rok temu Twój ogród narzucił ;p
eVka 11:10, 20 maj 2019

Matko, jaki piękny kwartecikowy ogród! I to sąsiedztwo... no bajka.
Anda 11:40, 21 maj 2019

Obejrzałam relację, cieszę się, że pokazałyście zdjęcia tego pięknego ogrodu Pięknie skomponowany, podzielony i z cudownym warzywniakiem. Szkoda, że właścicielka nie ma czasu na wątek tutaj. Warto byłoby obejrzeć ten ogród w wielu odsłonach
No ale że nie dało się zrobić fotki zbiorowej to jestem po prostu oburzona
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AnnaMS 11:59, 21 maj 2019

Witaj Izo Fajnie że do Ciebie trafiłam, lubię klimaty leśne bo sama mam ogród cienisty /choć samej mi się marzy mieć rabatę bylinową skąpaną w słońcu, buczącą od owadów /, piękne masz nasadzenia, ciekawe dodatki, bardzo ładnie wszystko skomponowałaś, będę zaglądać, pozdrawiam