Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

UrsaMaior 14:31, 30 maj 2019

KasiaLangier napisał(a)

Święta prawda ! jestem na forum od niedawna i troszkę zaczęłam się przejmować, że wszyscy się tak przejmują, tyrają, zamiast cieszyć się swoimi ogrodami

Haha taaa Nie ma co się przejmować, robić swoje i tyle. I od czasu do czasu zerknąć na fotki z początku prac, to zawsze dodaje skrzydeł Byłaś u Mrokasi? Wrzuciła przed i po frontowej.
UrsaMaior 14:32, 30 maj 2019

effka napisał(a)

Dążenie do ideału bywa zabójcze w wielu dziedzinach życia. Trzeba umieć cieszyć się życiem, chwilą, tym co się ma

Jak ze wszystkim, zdrowy rozsądek
UrsaMaior 14:33, 30 maj 2019

TAR napisał(a)

Izka, przez Ciebie dokupilam wczoraj kilka hakonek, teraz wszedzie bym je sadzila. naprawde sa piekne. chce je dac po innej stronie ogrodu w inna ziemie. zobacze, ktora im bardziej pasi. kupuje tylko te zielone klasyczne, najbardziej mi sie podobaja. te sadzone tydzien temu po deszczach normalnie sie podwoiły a takie sadzoneczki bryndzowate mialam.

One są najlepsze! Ja teraz obserwuję Albostriaty, które mam od Kwarteta. U niej na słońcu wielkie porosły, ja wsadziłam w cień i zobaczymy.
malgol 14:34, 30 maj 2019

Matko i córko! ile wpisów! człowiek na jakiś czas się wycofa z zycia forumowego za sprawą nieogrodowego nawału spraw a jak wraca to zaległości nie idzie nadrobić
Niestety Twojej rady dotyczącej Palibina nie przeczytałam na czas i posadziłam go wczoraj w pobliżu Budleji...no zobaczymy co będzie .one u mnie nie rosną okazale więc może nie będą sobie przeszkadzać.Za to tylko tam słońce mam
UrsaMaior 14:40, 30 maj 2019

Gośko, czy są fotki?
malgol 14:46, 30 maj 2019

Będą wkrótce
Poppy 22:59, 30 maj 2019

UrsaMaior napisał(a)

Kochana, bierz zieloną zwykłą, nie do zdarcia, rośnie jak szalona u mnie i w cieniu i w słońcu, szumi pięknie, również zimą, zdecydowanie number 1!

Dzieki! Opis trafil w sam srodek serca!
Tylko cholera, ta zielona zwykla najtrudniejsza u mnie do upolowania A byly, mialam kupic i wylecialo mi z glowy, kupilam cos innego i wyszlam bez hakone. Jak wrocilam po czasie to juz nie bylo. Ale dorwe!

A co tam u Ciebie na Twoich lesnych hektarach? Tak bez pisma obrazkowego? Jakas rewolucje szykujesz, ze tak ogrod ukrywasz?
Toszka 23:05, 30 maj 2019

Poppy, nie wiem co tobie Iza odpowie, ale mnie zapowiedziała, że dopiero w lipcu do ogrodu ludzi będzie wpuszczać...na pewno jakąś rewolucje szykuje, albo podpędza rośliny żeby nam szczęki poopadały, że ma takie wypasione

No i jak tej Ursy nie lubić?
Kokesz 23:34, 30 maj 2019

UrsaMaior napisał(a)

Haha taaa Nie ma co się przejmować, robić swoje i tyle. I od czasu do czasu zerknąć na fotki z początku prac, to zawsze dodaje skrzydeł

Noo, postawiłyście mnie do pionu
Kokesz 23:35, 30 maj 2019

Toszka, mogłabyś wejść do wątku o różanecznikach, mam pytanie odnoście cięcia, dzięki