Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

Kasia_CS 22:04, 24 maj 2019

April napisał(a)
Nie wiem jaką mam odmianę anafalisa ale wygląda identycznie
Boję się tylko czy nie zje Pashminy...

się wytetrisuje
Poppy 22:52, 28 maj 2019

April napisał(a)

Ups, i dostałam rykoszetem. Muszę się chyba schować na jakiś czas
Mojego ogrodu nikt nie widział, bo nie warto. Nie ma co wątku zakładać

No, no

Jak to bylo w bajce o Pinokiu? Zreszta, dziewczyny juz napisaly wszystko
Poppy 22:56, 28 maj 2019

Zana napisał(a)
Iza, no niestety Twój ogród kwalifikuje się do tej grupy bardzo wysokiego ryzyka wystąpienia zaawansowanej depresji ogrodowej. Czego zresztą doświadczyłam.

No, Twoj takze do tej samej grupy nalezy droga Zano
ha, ha, jak dobrze, ze mam do Was za daleko

Iza, ktora Hakone polecasz bardziej? ta zwykla, makre bezodmianowa, czy green hills Bo chyba masz obie.
Kokesz 23:08, 28 maj 2019

"Iza, no niestety Twój ogród kwalifikuje się do tej grupy bardzo wysokiego ryzyka wystąpienia zaawansowanej depresji ogrodowej. Czego zresztą doświadczyłam."

"No, Twoj takze do tej samej grupy nalezy droga Zano"

i Anitki też

i wielu innych dziewczyn

Tyle się naoglądałam pięknych ogrodów, że u mnie taka depresja wystąpiła w weekend.
Musiało być źle, bo wspominałam już coś o zaoraniu i nawet eM mnie zaczął pocieszać, że wszystkim babciom sąsiadkom się przecież podoba
UrsaMaior 12:51, 30 maj 2019

Poppy napisał(a)

Iza, ktora Hakone polecasz bardziej? ta zwykla, makre bezodmianowa, czy green hills Bo chyba masz obie.

Kochana, bierz zieloną zwykłą, nie do zdarcia, rośnie jak szalona u mnie i w cieniu i w słońcu, szumi pięknie, również zimą, zdecydowanie number 1!
UrsaMaior 12:54, 30 maj 2019

Kokesz napisał(a)

Tyle się naoglądałam pięknych ogrodów, że u mnie taka depresja wystąpiła w weekend.
Musiało być źle, bo wspominałam już coś o zaoraniu i nawet eM mnie zaczął pocieszać, że wszystkim babciom sąsiadkom się przecież podoba

Renata, nie smutaj! My tu mamy krzywo pod sufitem w tym względzie, bierz na to poprawkę Każda tylko marudzi, a u każdej coraz piękniej. Czasami jak słyszę, to mam ochotę doradzić wizytę w najbliższej Castoramie celem zakupu młotka, którym następnie koleżanki-marudy powinny się w czoło puknąć;D
Ciesz się ogrodem!
KasiaLangier 13:27, 30 maj 2019

UrsaMaior napisał(a)

Renata, nie smutaj! My tu mamy krzywo pod sufitem w tym względzie, bierz na to poprawkę Każda tylko marudzi, a u każdej coraz piękniej. Czasami jak słyszę, to mam ochotę doradzić wizytę w najbliższej Castoramie celem zakupu młotka, którym następnie koleżanki-marudy powinny się w czoło puknąć;D
Ciesz się ogrodem!

Święta prawda ! jestem na forum od niedawna i troszkę zaczęłam się przejmować, że wszyscy się tak przejmują, tyrają, zamiast cieszyć się swoimi ogrodami
eVka 13:38, 30 maj 2019

KasiaLangier napisał(a)

Święta prawda ! jestem na forum od niedawna i troszkę zaczęłam się przejmować, że wszyscy się tak przejmują, tyrają, zamiast cieszyć się swoimi ogrodami

Dążenie do ideału bywa zabójcze w wielu dziedzinach życia. Trzeba umieć cieszyć się życiem, chwilą, tym co się ma
TAR 13:41, 30 maj 2019

UrsaMaior napisał(a)

Kochana, bierz zieloną zwykłą, nie do zdarcia, rośnie jak szalona u mnie i w cieniu i w słońcu, szumi pięknie, również zimą, zdecydowanie number 1!

Izka, przez Ciebie dokupilam wczoraj kilka hakonek, teraz wszedzie bym je sadzila. naprawde sa piekne. chce je dac po innej stronie ogrodu w inna ziemie. zobacze, ktora im bardziej pasi. kupuje tylko te zielone klasyczne, najbardziej mi sie podobaja. te sadzone tydzien temu po deszczach normalnie sie podwoiły a takie sadzoneczki bryndzowate mialam.
TAR 13:42, 30 maj 2019

Kokesz napisał(a)
"Iza, no niestety Twój ogród kwalifikuje się do tej grupy bardzo wysokiego ryzyka wystąpienia zaawansowanej depresji ogrodowej. Czego zresztą doświadczyłam."

"No, Twoj takze do tej samej grupy nalezy droga Zano"

i Anitki też

i wielu innych dziewczyn

nooo dobry pocieszyciel to podstawa